Nasze Miśki - Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy
vrangsinn - 14-04-2018, 23:11
wszystko rozumiem....sledze tamat...mega mi sie podoba co robisz...ale...."Silesia JDM"?? no come on....
AidsD - 17-04-2018, 09:36
Bzyk_R1, szukałem na zdjęciach ale nie ma Cię na żadnym. Auta też nie - choć duży oficjalny album dopiero dziś pod wieczór ma się pojawić
AidsD - 17-04-2018, 09:37
vrangsinn, ale co masz do Silesia JDM? Fakt faktem mógł sobie sprawić wlepę Mitsu Streets, zwłąszcza, że takie fajne teraz są
Bzyk_R1 - 17-04-2018, 17:00
Musisz lepiej szukać, widziałem kilka zdjęć na fb gdzie widać kawałek outlandera, niestety najwidoczniej nie jest tak zjawiskowy żeby go ująć w całości:-D w końcu to nie syfik
vrangsinn, no właśnie o co chodzi z tym Silesia jdm? Wlepek mitsustreet nie udało się namierzyć niestety.
vrangsinn - 17-04-2018, 19:13
już mówie, bywam na śląsku średnio raz do roku..i pare razy się tam "bawiło" i zeszło na różne tematy min cyt "my nie jesteśmy Polakami tylko Ślązakami" przez co całe to określenie "Silesia" bardzo źle mi sie kojarzy...to takie moje odczucie. Bo tak nic do tego nie mam...
robertdg - 17-04-2018, 20:20
vrangsinn napisał/a: | już mówie, bywam na śląsku średnio raz do roku..i pare razy się tam "bawiło" i zeszło na różne tematy min cyt "my nie jesteśmy Polakami tylko Ślązakami" przez co całe to określenie "Silesia" bardzo źle mi sie kojarzy...to takie moje odczucie. Bo tak nic do tego nie mam... | Słyszałem lepsze określenia - Separatysci narodu Germańskiego Bez przesady, jak ktoś się nei czuje Polakiem to nie Twój problem, traktuj to z dystansem, zresztą niedaleko jest Zagłebie i światowej klasy Sosnowiec
Bzyk_R1 - 17-04-2018, 21:17
Ja zauważyłem że na zlotach nie ma podziałów na Śląsk i resztę świata, SK parkuje równo z SO, podobnie jak SH z SD. Wszystkich łączy zamiłowanie do japońskiej motoryzacji. Dla mnie Silesia to spora część osobistej historii a pomimo tego że publicznie utożsamiam się ze Sosnowcem to mam z wieloma MM typowymi "hanysami" super kontakt a żarty o SO czy Radomiu to naturalna część każdego spotkania. Poza tym słowo silesia ma w historii o wiele większy wymiar niż obecnie. Myślę że tutaj można zluzować bo nie ma o co bić piany. To tylko nalypka
Olivia - 17-04-2018, 22:28
Śląsk jest jeden. Jedynie z powodów administracyjnych i przede wszystkim geograficznych różnic podzielono go na Dolny i Górny. Cała reszta to dorabianie ideologii przez jakieś pijane króliki
jacek11 - 17-04-2018, 22:31
Śląsk to jest dopiero za rzeczką. A przed,jest zagłębie
AidsD - 19-04-2018, 08:39
Olivia, I Opolski chciałbym zauważyć.
Bzyk_R1 - 19-04-2018, 22:37
Dzisiaj śląskie i świętokrzyskie bawiło się w małopolskim. Zwiedziliśmy Ojców i Pieskową Skałę. A.A.P, dziękujemy za super dzień!!
Bzyk_R1 - 24-04-2018, 13:51
Podpatrzone na JDM Silesia ale tam była inna folia. Do mnie wleciał kameleon, a że nie umiem oklejać zleciłem to specjalistom. Były żółte - lubiłem, teraz kocham. Dla mnie wygląda super a Wy oceńcie sami.
Mam pierwszą ofertę montażu FMIC, za całość 1500-1600zł
sla - 24-04-2018, 15:32
Nie boisz się że w końcu stracisz dowód rejestracyjny? Jakiekolwiek oklejanie kloszy lamp jest niedozwolone. Zmienia to własności optyczne i powoduje natychmiastową utratę homologacji.
Bzyk_R1 - 24-04-2018, 15:46
sla, a jak były żółte to było okej? Bo przegląd przeszło z pocałowaniem rączki. A jak ktoś okleja tył? A folie z atestem?
Pawel1988 - 24-04-2018, 16:34
Światło żółte jest dopuszczalne w światłach przeciwmgielnych. Światła przednie przeciwmgielne są nieobowiazkowym wyposażeniem pojazdu więc możemy je nawet usunąć. Natomiast jeżeli są zamontowane to rozporządzenie dopuszcza tylko barwę biała i żółta. Ale wydaje mi się że to chyba nie problem bo barwa jest dalej biała. Zawsze można usunąć w 3min.
Mnie się podoba i zgapie
|
|
|