Dolnośląskie - Napotkane Miśki
Anonymous - 28-11-2009, 12:13
* Carisma w sedanie na Rogowskiej :
* Colt w wersji dla Przedstawiciela Handlowego Swego czasu bardzo często go widziałem we Wrocławiu. Tutaj akurat na Komuny Paryskiej :
* New Colt złapany w Poznaniu :
* Kosmiczny na Karkonoskiej :
* Pick - up na wlocie do Wrocławia od strony Poznania. Chyba jeszcze Psary lub juz Widawa :
* Lancer na Powstańców Śląskich :
* Outek na A36/E60 z Francji :
* Pajero z Weissenburga :
* Pajero z Poznania. Ulica, chyba Dąbrowskiego :
* Pajero jak wół roboczy z lawetą. Miał na grzbiecie rozbitka :
To chyba tyle z całego tygodnia
2Fast4U - 03-12-2009, 10:03
Pl. Legionów:
Brochów:
Anonymous - 05-12-2009, 16:48
Moje zdjęcia spotkanych Mitsubishi podczas wypadu tu i ówdzie.
* Carisma z okolic Kassel :
* Carisma na Powstańców Śląskich z bardzo daleka :
* Carisma ze Słowacji :
* Okolice Wodzisławia Śląskiego :
* Traska na Gliwice :
* Bydgoszcz i kolejny Lancerek :
* Outlander z rejonu Zagłębia Ruhry :
* Skrzyżowanie z Pawłowicami :
I to chyba tyle.
Anonymous - 06-12-2009, 15:20
Mitsumaniak pod moim blokiem
Anonymous - 06-12-2009, 20:36
Dobra, dobra. Zwróciłeś uwagę na nogi a nie na Galanta
Teraz coś ode mnie, skromnie :
* Carisma złapana w Poznaniu na Bydgoskich taflach :
* Tutaj jest coś z cięższych Mitsubishi. tym razem Canter. Jedynie wrogowi życzę jazdy tym Tutaj w wydaniu czerwonym i z mocną załogą :
Anonymous - 07-12-2009, 19:01
Ul. Pilczycka
konwen - 07-12-2009, 20:52
Dembowy Witam i miło być widzianym
[ Dodano: 07-12-2009, 21:01 ]
A ja się rozglądałem i żadnego galanta nie wypatrzyłem
[ Dodano: 07-12-2009, 21:04 ]
Zdjęcie zrobiłeś tuż przed samym odjazdem. Powrót już do łodzi
Anonymous - 07-12-2009, 21:31
konwen, no właśnie widziałem,że Pani siedząca obok mapę studiowała
PzDr
Hubiii_GW - 07-12-2009, 22:30
ja dzis na karlowicach jakiegos gala kombi widzialem DSR rej i pozniej w okolicy legnickiej Srebrego kombi z przyczepka : D
WOWA - 08-12-2009, 20:43
Hubiii_GW napisał/a: | ja dzis na karlowicach jakiegos gala kombi widzialem DSR rej | to se byłem Ja
matyr - 10-12-2009, 12:09
Mitsumaniak w ciemnym galu V6 - sedanie widziany wczoraj na Legnickiej na wysokości Magnolii w stronę Kozanowa. Stał przede mną, jako pierwszy na światłach. Z dynamiki ruszania wywnioskowałem, że to jakis młody człowiek chętny do street racingu... A przypominam, że poruszam się 90-konnym odrzutowcem w dieslu. I do tego załadowanym po dach.
Pomrugane i pozdrowione.
polleck - 10-12-2009, 13:08
matyr napisał/a: | Mitsumaniak w ciemnym galu V6 - sedanie widziany wczoraj na Legnickiej na wysokości Magnolii w stronę Kozanowa. Stał przede mną, jako pierwszy na światłach. Z dynamiki ruszania wywnioskowałem, że to jakis młody człowiek chętny do street racingu... A przypominam, że poruszam się 90-konnym odrzutowcem w dieslu. I do tego załadowanym po dach.
Pomrugane i pozdrowione. |
To byłem ja, na mrugnięcie odpowiedziałem mrugnięciem awaryjkami. Co do ruszenia... troszkę podkolorowałeś Staliśmy na prawym, czyli najwolniejszym pasie, rozpędziłem się normalnie do 60km/h i wrzuciłem tempomat. Akurat wczoraj nie było mowy o dynamicznej jeździe bo jechałem na oparach i ledwo doturlałem się na tempomacie na Bliską na Lotniczej po paliwo atomowe Za młody też nie jestem (rocznik 82) i daleko mi do street racingu chiciażby ze względu na dopiero co założone kołeczka 17 wyprostowane i odmalowane z nowiutkimi oponkami .
Zresztą moje spalanie mówi samo za siebie o moim stylu jazdy
Nooo to tyle tytułem tłumaczenia się , a teraz meritum
Fajnie było spotkać Gaala, od razu w lusterku zobaczyłem to wredne spojrzenie zbliżających się do mnie Gaalowych świateł
Anonymous - 10-12-2009, 14:27
Ja dzisiaj urządziłem sobie polowanie
Piekny prawie juz zabytkowy Lancer pod Lidlem na ND
Pozniej wysyp Misków pod Factory
Jeszcze jedna srebrna Carisma mi uciekła jak cykałem Lancera.
matyr - 10-12-2009, 17:57
Cytat: | Fajnie było spotkać Gaala, od razu w lusterku zobaczyłem to wredne spojrzenie zbliżających się do mnie Gaalowych świateł |
Taaak, szczególnie, że jedno świeci na maroko, bo nie mogę sobie poradzić z tym cholernym drucikiem i H7 trzyma się na samej gumie...
Cytat: | a ekonomiki Ci na 100% nie zapewni. |
... a i tu też się zgadzam.
polleck - 10-12-2009, 19:18
Cytat: | Sorki za OT, ale wytłumacz mi polleck, co ma spowodować jazda na tempomacie przy małej,[ciach] |
Ja też przepraszam za małe OT, ale w 607 (jeżdżę samochodem mamy od 4 lat) jak jadę na tempomacie to doświadczalnie stwierdziłem, że pali mniej. Myślałem do tej pory, że w Galancie jest tak samo.
Dziękuję za naprostowanie, teraz już wiem, że w Gaalu pali więcej
Pozdrawiam.
|
|
|