Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
akbi - 14-05-2008, 16:53
macia napisał/a: | Sruba napisał/a:
mnie tu w zadnym wypadku nie chodzi o bledy ortograficzne
Ja dokładnie zrozumiałem o co Ci chodzi, uwierz mi Natomiast nie każdy myśli tak, jak Ty i taka wypowiedź staje się wtedy tylko błędem ortograficznym, niczym więcej. Ideologia szacunku kibicowskiego nie ma niestety nic wspólnego z ortografią |
ale to temat o piłce nożnej a nie o maszynach rolniczych ... więc w tym temacie zgadzam się ze Srubą.
siwek - 14-05-2008, 22:00
akbi napisał/a: | macia napisał/a: | Sruba napisał/a:
mnie tu w zadnym wypadku nie chodzi o bledy ortograficzne
Ja dokładnie zrozumiałem o co Ci chodzi, uwierz mi Natomiast nie każdy myśli tak, jak Ty i taka wypowiedź staje się wtedy tylko błędem ortograficznym, niczym więcej. Ideologia szacunku kibicowskiego nie ma niestety nic wspólnego z ortografią |
ale to temat o piłce nożnej a nie o maszynach rolniczych ... więc w tym temacie zgadzam się ze Srubą. |
ale o co wam chodzi????? jak moge być kibicem Legii i jej w tym samym czasie nie szanować?? to chyba chore prawda?
wiec skończcie bo juz wyjasniłem co i jak i nie wyolbrzymiajcie niepotrzebnie tego
Anonymous - 14-05-2008, 22:34
przestańcie mielić powietrze - jak ktoś ma coś ciekawego o L lub W to zapodawać i nie marudzić.
leon9995 - 14-05-2008, 22:39
a Zenit St.Petersburg ma puchar UEFA i chyba wszyscy zadowoleni
Anonymous - 16-05-2008, 18:09
harpagan napisał/a: | Cała Polska dziś widziała jak Wisełka sp.....
Wesolo bylo, prawie jak u siebie
Puchar jest nasz, puchar do Legii nalezy !!! |
Powiedz mi kto dzisiaj przy zdrowych zmysłach , decyduje się na tak "żywiołową" i nie przygotowaną akcje (nawet w tvn bez problemu poznać chłopaków) lata takich akszynów skończyły się bezpowrotnie w tamtym stuleciu , tak spi..... że następny przystanek był przed Krakiem , na przyszłość proponuje kubeł zimnej wody na karczycho albo klawiature
leon9995 - 17-05-2008, 23:35
Aj Legiunia się nie popisała z Groclinem...
Anonymous - 21-05-2008, 12:43
Ciekawy filmik...
DLA FANÓW LEGII
i nie tylko..
Marcin-Krak - 24-05-2008, 11:59
Chyba faktycznie chcą otworzyć dom starców
Wisła pytała o Kahna i Lehmanna
Poza tym po Pawła Brożka mają przyjechać z Galatasaray
Ciekawe co z tego wyniknie - w końcu nie dawno podpisał kontrakt do 2010
[ Dodano: 19-06-2008, 14:52 ]
Beznadzieja. Znów jeden wielki burdel w Wiśle.
1. Kokoszka w Torino - poszedł za darmo
2. Głowacki - dalej bez nowego kontraktu
3. Dudka - nawet jak zostanie, to nie wiem czy mu się będzie chciało grać na 100 %
4. Lewandowski w Lechu
5. Iwański w Legii
6. Garguła - musi być w formie Matusiaka skoro na Euro pokazał co pokazał
A bednarz sobie wrócił z wakacji i uspokaja, że wszystko jest pod kontrolą
Anonymous - 20-07-2008, 20:09
Przed dzisiajeszym meczem L-W kibice Legii którzy nie mieli biletów zostali wprowadzeni na stadion gdyż obawiano sie burd przed obiektem Wśród nich było wielu ze stadionowym zakazem
"walka z przemocą na stadionach"
Cezar - 30-07-2008, 22:49
to co kolejny sezon bez partaczy z PL w Lidze Mistrzow?
tam to raczej trudno cos kupic
sruba - 30-07-2008, 23:15
jaka LM ?
zapomnij...
jak przejda do UEFA to juz bedzie dobrze...
Marcin-Krak - 31-07-2008, 12:01
Jest przynajmniej postęp w grze. Wreszcie się nie bali atakować. Szkoda tylko, że obrona popełnia głupie błędy, Cantoro to już nie ten Cantoro co dawniej - niestety, a Zieńczuk jest dla mnie skończonym debilem - powinien dostać porządną karę finansową za tak nieodpowiedzialne zachowanie.
Co raz bardziej podoba mi się gra Boguskiego - szkoda tylko, że jeszcze nie jest skuteczny
Poza tym z plotek to jutro mają podpisać kontrakt z Nei'm czy jak to Go tam odmienić
No i Ebiego Smolarka mają wypożyczyć jak przejdą Beitar - jak
Cezar - 26-08-2008, 22:33
Brawa dla Wisly za ladny mecz
ograc Barce - no szacuneczek
akbi - 26-08-2008, 22:59
Ja również skladam szacuneczek dla chlopakow spod Bialej Gwiady za postawe w dzisiejszym meczu i zycze powodzenia w UEFA
Anonymous - 26-08-2008, 23:41
Cezar napisał/a: | ograc Barce - no szacuneczek |
Nie ograli bo przecież w dwumeczu przegrali 4-1
|
|
|