Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
MKV - 06-03-2012, 09:16
Seichan napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | do mojego wyniku, to Ci jeszcze troche brakuje LESZCZU |
I masz więcej benzyny w baku |
A właśnie tak z ciekawości - w Galantach to nie szkodzi pompie jazda z tak małą ilością benzyny w baku? Ogólnie powinno być chyba okł 1/4 przynajmniej żeby cała była zatopiona ?
Anonymous - 06-03-2012, 13:45
MKV napisał/a: | A właśnie tak z ciekawości - w Galantach to nie szkodzi pompie jazda z tak małą ilością benzyny w baku? |
spokojnie do rezerwy jeszcze daleko.
m6riano - 06-03-2012, 16:36
U mnie rzadko jest 1/4 lub więcej...przeważnie tankuje za 20-50 zł, narazie nic sie nie dzieje..
Tomek - 06-03-2012, 16:49
u mnie to samo, tankuje do 1/4
czasem mniej
jak pompka padnie, w co wątpię, to wyciągam z garażu zapas i gotowe
MKV - 06-03-2012, 19:19
tomek84 napisał/a: | u mnie to samo, tankuje do 1/4
czasem mniej
jak pompka padnie, w co wątpię, to wyciągam z garażu zapas i gotowe |
No i w sumie problem rozwiązany
bbandi - 06-03-2012, 19:30
W zimie powinno się jeździć jak najczęściej z dużą ilością benzyny w baku ponieważ w niskich temperaturach w próżni baku skrapla się woda i powoduje jego korozje
MKV - 06-03-2012, 19:32
bbandi napisał/a: | W zimie powinno się jeździć jak najczęściej z dużą ilością benzyny w baku ponieważ w niskich temperaturach w próżni baku skrapla się woda i powoduje jego korozje |
Zgadza się.
Anonymous - 10-03-2012, 19:00
przy przebiegu 223 tys, wleciały nowe amorki gazowe monroe, odboje i osłony gumowe, prawy amorek zalał się, a że z pijakami jeździć nie będę to kazałem mu się zabierać z trzeźwym jeszcze kolegą z lewej strony do tego łączniki stabilizatorów Yamato, tu na prawym był minimalny luz ale jak już robiłem to jak zawsze z górką ,
i żeby nie było że białas zawsze czysty tu na minutę przed myją z założonym już kompletem na lato przy okazji polecam bridgestone er300 świetne opony, pięknie kleją się do drogi mimo tylko 7 stopni i deszczu. Ciekawe co będzie jak zrobi się cieplej
fj_mike - 10-03-2012, 19:06
Wpakowałeś taki zestaw amorków jak do sedańczyka?
Anonymous - 10-03-2012, 19:10
fj_mike napisał/a: | Wpakowałeś taki zestaw amorków jak do sedańczyka? |
E1213, wg katalogu monroe ten sam do kombi jak i sedana, dlaczego pytasz ?
fj_mike - 10-03-2012, 19:24
Cytat: | E1213, wg katalogu monroe ten sam do kombi jak i sedana, dlaczego pytasz ? |
Tak tylko, chciałem wiedzieć czy też masz (miałeś) dyplomatyczne zawieszenie
Anonymous - 10-03-2012, 19:27
fj_mike, nie nie u mnie zwykły dupowóz bez nivo ;D
KamilR10 - 10-03-2012, 23:22
Derpin napisał/a: | przy przebiegu 223 tys, wleciały nowe amorki gazowe monroe, |
ile sztuka? to są zwykłe czy jakieś twardsze, sportowe?
fj_mike - 10-03-2012, 23:29
KamilR10 napisał/a: | o są zwykłe czy jakieś twardsze, sportowe? |
Na opakowaniu jest napisane Monroe Adventure to chyba jakieś przygodowe
Standardowe
Derpin, mam dokładnie ten sam zestaw montażowy górnego mocowania amorka i wiem, że nie ma takich do kombi. Stąd było moje pytanie
Anonymous - 10-03-2012, 23:35
fj_mike napisał/a: | Derpin, mam dokładnie ten sam zestaw montażowy górnego mocowania amorka i wiem, że nie ma takich do kombi. Stąd było moje pytanie |
zestaw górnego mocowania był na zapas żeby w razie Si wymienić, numer KYB wziąłem od Matejki, ale okazało się że moje gumki wyglądają jak nowe więc nie było potrzeby, ale są raczej te same dla kombi i sedana, za to osłony amorków były w opłakanym stanie, i te trzeba było wymienić...
KamilR10 napisał/a: | ile sztuka? to są zwykłe czy jakieś twardsze, sportowe? |
zwykłe, tylko gazowe, ale w porównaniu do zużytych org mitsubishi, to obecna twardość jak w sportowych
|
|
|