To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Anonymous - 04-06-2007, 20:42

Macia - chłopaki sie denerwują bo nowych lasek nikt nie wkleja i ciśnienie rośnie :wink:
macia - 04-06-2007, 20:43

No to weź coś zapodaj dla nadpobudliwych :P
Anonymous - 04-06-2007, 20:44

Juz wyrosłem z oglądania fotek i nie mam ich na kompie - teraz tylko filmy zostały ( co prawda nie oglądane ale jeszcze są :biggrin: )
Anonymous - 05-06-2007, 10:44

macia napisał/a:
No to weź coś zapodaj dla nadpobudliwych

nie nadpobudliwych tylko koneserów, znawców kobiecego piękna, mniej lub bardziej ukrytego czy też odkrytego i to zarówno w formie obrazkowej jak i literackiej :mrgreen:

saphire - 05-06-2007, 11:05

Najbardziej kręci to co odpowiednio ubrane/nie ubrane a nie totalnie rozebrane. Kompletna nagość jest trochę aseksualna w porównaniu do nagości lekko ubranej. Przeca najbardziej kręci to co sobie można wyobrazić o tym co tam i jak jest zakryte :badgrin: a jak już jest wszystko na wierzchu to do dupy taki 3ci maj... Chyba każdy lubi zdobywać i odpakowywać takie prezenty :p ...
piwkotom - 05-06-2007, 11:14

macia napisał/a:
Jeśli jest ładne zdjęcie, to nie ma znaczenia, czy kobieta jest naga, czy nie. Piszecie, że biologia... No dobra, a co niby jest na tych "artystycznych" zdjęciach? Intelekt? No bądźmy poważni :wink: A dlaczego zdjęcie "jak u ginekologa", z góry traktujecie jako nieartystyczne? Proponuję zostawić wątek w spokoju.

Macia, cos slabo chyba przesledziles ta dyskusje, nikomu nie przeszkadza kobieta naga ani tym bardziej ubrana. Problem stanowia zdjecia, na ktorych mozna prowadzic lekcje z budowy narzadow rodnych kobiety. I tylko o takie zdjecia chodzi i one stanowia problem, dla Ciebie nie, dla wielu innych osob i dla mnie tak. Zagladaja tutaj osoby/dzieci w wieku grubo nie kwalifikujacym sie na ogladanie tego rodzaju fotografii.
macia napisał/a:
A poza wszystkim nie przesadzajmy z tym "wykraczaniem poza temat". Niby dlaczego takie zdjęcia wykraczają poza temat? I to na dodatek w Off topicu?

Otoz wykraczamy w ten sposob poza temat chocby ze wzgledu na to, iz ogladanie na co ktoryms zdjeciu "mieska" nieco jednak zniesmacza i stanowczo ma sie nijak do "Piekna kobieta - co to znaczy".

Anonymous - 05-06-2007, 11:29

Chłopaki zachowujecie sie teraz jak Ci z Wiejskiej..............zamiast wklejać ładne kobiety jak ktoś ma, to debatujecie nad nazwą tematu jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :mrgreen: :finga: :mrgreen:
ruslana81 - 05-06-2007, 13:07

ojoj....chyba specjalnie dla mitsumaniaczek założę temat "Przystojniaki, których chciałybyśmy na siedzeniu pasażera". Zobaczycie, że kobiety wiedzą, co znaczy słowo "piękno" lub "przystojny" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Matejko - 05-06-2007, 13:14

no to na co czekasz?? tylko kto co wklei jak na forum z 5 udzielajacych sie babeczek :D :P
ruslana81 - 05-06-2007, 13:40

Matejko napisał/a:
5 udzielajacych sie babeczek

no wiesz, nie zawsze "w kupie siła" :biggrin: ale za to może mówi Ci coś "Pieszczota pięciu pięści"?? :badgrin:

Matejko - 05-06-2007, 18:56

ruslana81 napisał/a:
"Pieszczota pięciu pięści"?? :badgrin:

heheh nie mow hop bo moge lubiec takie zabawy :D :badgrin:

Chooper - 05-06-2007, 21:57

Matejko napisał/a:
no to na co czekasz?? tylko kto co wklei jak na forum z 5 udzielajacych sie babeczek :D :P

bedziemy swoje fotki na zmiane wklejać :D :mrgreen: :badgrin: 8) :lol:

ruslana81 - 06-06-2007, 10:42

"Pieszczota pięciu pięści" to nazwa serialu, w którego pilocie zagrała Mia Wallace, żona Marcellusa Wallace'a w filmie "Pulp Fiction"....więc się tak nie ciesz :biggrin:
Anonymous - 06-06-2007, 15:10

ruslana81 napisał/a:
założę temat "Przystojniaki, których chciałybyśmy na siedzeniu pasażera".
w pełni popieram pomysł ruslana81 z nowym tematem
Chooper napisał/a:
bedziemy swoje fotki na zmiane wklejać

i inicjatywę Choopera też :lol:

macia - 07-06-2007, 11:07

saphire napisał/a:
Najbardziej kręci to co odpowiednio ubrane/nie ubrane a nie totalnie rozebrane

piwkotom napisał/a:
zniesmacza i stanowczo ma sie nijak do "Piekna kobieta - co to znaczy"

Zgoda, tylko zapomnieliście dodać: "moim zdaniem" :wink:
Mi chodzi o to, że nie da się dogodzić wszystkim. Zresztą zauważmy, że mamy tu oceniać piękno kobiety, a nie artyzm zdjęcia... Przynajmniej tak mi się wydaje :roll: Skoro ktoś wkleja zdjęcie kobiety z całym - jak to nazywacie nieładnie - "mięskiem" na wierzchu, to chyba znaczy, że uważa ją za piękną? Jak się nauczę wklejać fotki, to zobaczycie mniej więcej co ja uważam za kobiece piękno. Może każdy wklei swój typ, to się wiele wyjaśni :wink: