Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
baldi30 - 15-03-2009, 18:48
Radków jak najbardziej za ale koło zalewu i jak się ciepło zrobi
KowaliK - 15-03-2009, 19:51
Jeśli chcecie już gdzieś ostro wyruszyć w plener to proponuję w Żmigrodzie przy zespole Pałacowo-Parkowym. Do dyspozycji ogromny parking zaraz przy stawie oraz piękny park z najdroższymi ruinami w Polsce.
Z parku mogą nas pogonić, ale przy stawie można spokojnie rozpalić grilla itd. W internecie nie ma świeżych zdjęć z tamtego miejsca (ostatnio bardzo dużo się zmieniło) dlatego jeśli będziecie sobie życzyli to w każdej chwili mogę coś zrobić.
W okolicy wiele pięknych miejsc, także atrakcji nie powinno zabraknąć.
DO POCZYTANIA
salater - 15-03-2009, 22:10
im więcej propozycji tym dalej od Jaworka ale miejsca fajne anie w centrum miasta !!!! pomyślmy nad tym poważnie plenerek to jest to !!! pozdrowionka
pawelpurc - 15-03-2009, 22:41
Coś w kwietniu, fajnie by było.
to wskoczę z bratem + grill jednorazowy.
Guciek69 - 16-03-2009, 00:21
KowaliK napisał/a: | Jeśli chcecie już gdzieś ostro wyruszyć w plener to proponuję w Żmigrodzie przy zespole Pałacowo-Parkowym. Do dyspozycji ogromny parking zaraz przy stawie oraz piękny park z najdroższymi ruinami w Polsce.
Z parku mogą nas pogonić, ale przy stawie można spokojnie rozpalić grilla itd. W internecie nie ma świeżych zdjęć z tamtego miejsca (ostatnio bardzo dużo się zmieniło) dlatego jeśli będziecie sobie życzyli to w każdej chwili mogę coś zrobić.
DO POCZYTANIA |
Jestem jak najbardziej za tym co kolega napisał na prawdę warto podjechać i w tym miejscu się spotkać a co do pogonienia z parku dało by się to załatwić (ma się znajomości u niebieskich w tej okolicy )
tucci - 16-03-2009, 09:11
Guciek69 napisał/a: | KowaliK napisał/a: | Jeśli chcecie już gdzieś ostro wyruszyć w plener to proponuję w Żmigrodzie przy zespole Pałacowo-Parkowym. Do dyspozycji ogromny parking zaraz przy stawie oraz piękny park z najdroższymi ruinami w Polsce.
DO POCZYTANIA |
Jestem jak najbardziej za tym co kolega napisał na prawdę warto podjechać i w tym miejscu się spotkać a co do pogonienia z parku dało by się to załatwić (ma się znajomości u niebieskich w tej okolicy ) |
A czy Rawicz przypadkiem nie nalezy do WLKP juz?
Tym bardziej milo powitac
Guciek69 - 16-03-2009, 14:51
tucci napisał/a: | Guciek69 napisał/a: | KowaliK napisał/a: | Jeśli chcecie już gdzieś ostro wyruszyć w plener to proponuję w Żmigrodzie przy zespole Pałacowo-Parkowym. Do dyspozycji ogromny parking zaraz przy stawie oraz piękny park z najdroższymi ruinami w Polsce.
DO POCZYTANIA |
Jestem jak najbardziej za tym co kolega napisał na prawdę warto podjechać i w tym miejscu się spotkać a co do pogonienia z parku dało by się to załatwić (ma się znajomości u niebieskich w tej okolicy ) |
A czy Rawicz przypadkiem nie nalezy do WLKP juz?
Tym bardziej milo powitac |
no ale na spoty dolnośląskie odbywające się np we Wrocławiu :d mam bliżej niż do poznania i przy okazji można poznać zapewne nowych ciekawych ludzi i ich miśki
KowaliK - 16-03-2009, 15:44
Guciek69 napisał/a: | KowaliK napisał/a: | Jeśli chcecie już gdzieś ostro wyruszyć w plener to proponuję w Żmigrodzie przy zespole Pałacowo-Parkowym. Do dyspozycji ogromny parking zaraz przy stawie oraz piękny park z najdroższymi ruinami w Polsce.
DO POCZYTANIA |
Ty u niebieskich, ja jeszcze w jednym miejscu... ;p damy rade, tylko tam się wszyscy chyba nie zmieścimy (no chyba że nie bijemy rekordu )?
SZYNA - 18-03-2009, 09:19
ja jestem chętny, to będzie mój pierwszy raz
Żmigród - jak najbardziej
Guciek69 - 18-03-2009, 16:57
Dobra przejdźmy do reali zorganizowanie spotu w Żmigrodzie nie ma szans ... z powodu ktoś z Wrocławia by przyjechał (kilka osób) ale na bicie rekordu nie ma szans bo wątpię żeby ktoś przyjechał z Zgorzelca (a tam jest kilka Miśków)
ja bym zaproponował inne wyjście aby zrobić Spot w Legnicy
ja mam do Legnicy ok 80 Km
z wrocka tez jest ok 80 km
a ze Zgorzelca ok 90 km
kolega z Sycowa miałby najdalej ;/
Rydek miał by ok 60 km
Apikus ok 60 km
pamar11 z Radkowa ok 115 km
i Koledzy z Jawora mieliby rzut beretem
(brałem pod uwagę osoby które wystąpiły z chęcią zorganizowania spotu)
Wydaje mi się ze tak można by pomyśleć i coś zorganizować na skalę bicia rekordu
wtedy każdy miał by podobna ilość KM do zrobienia tylko nie wiem jak wygląda tam sprawa z miejscem ale może Salater lub Kmer mógłby nam coś podsunąć (ma najbliżej powinien coś wiedzieć )
Co o tym sądzicie ?
Edit:
oczywiście nie mam nic przeciwko zrobienia małego spociku w Żmigrodzie
Kmer - 18-03-2009, 17:29
Guciek69 napisał/a: | .... tylko nie wiem jak wygląda tam sprawa z miejscem ale może Salater lub Kmer mógłby nam coś podsunąć (ma najbliżej powinien coś wiedzieć ) |
Z rozeznaniem się odnośnie miejsca nie było by problemu,postaram się w niedługim czasie dać jakąś konkretna odpowiedz,właśnie główkuję gdzie mogłoby być najlepiej i najbezpieczniej,
jacekb - 18-03-2009, 17:49
Kmer może koło Castoramy. Tam jest jakieś stare lotnisko (chyba) tylko nie wiem jak to wygląda teraz (czy tam można). Z miłą chęcią bym wpadł po raz pierwszy
A jeśli nie Legnica to może Lubin 9tu bym coś polecił).
Kmer - 18-03-2009, 18:01
jacekb napisał/a: | Kmer może koło Castoramy. Tam jest jakieś stare lotnisko (chyba) tylko nie wiem jak to wygląda teraz (czy tam można). |
Z tego co się orientuje ale mogę się mylić,pas jakiś czas temu został zamknięty,nie wiem czy są jeszcze płyty betonowe na pasie,supermarkety pootwierali tam nowe,i na dana chwile nie orientuje się jak to wygląda.
Juiceman - 18-03-2009, 18:07
Może Mouseman coś doradzi ?
Guciek69 - 18-03-2009, 18:54
Cytat: | A jeśli nie Legnica to może Lubin 9tu bym coś polecił. |
heh mi też by to było na rękę miejsce proste giełda :d
ale to dla innych zwiększają się KM więc na bicie rekordu ciężej by było
|
|
|