To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Pexu - 21-11-2009, 18:22

Dzisiaj w godzinach przedpołudniowych, Colcik na zbiegu Zamienieckiej z Ostrobramską

Natomiast w godzinach popołudniowych, pod Promenadą przyatakowałem wizytówką Lancerka na blaszkach WF :)

Misiek :) - 21-11-2009, 23:14

dziękuje i również pozdrawiam w imieniu mojego Taty:)
Bez naklejek i wypatrzony:P

Luk - 23-11-2009, 20:57

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego (?) Galanta WBRXXXX z mitsumaniakowymi podkładkami, na Puławskiej w korku w stronę śródmieścia ok 18.00 :) Jechał lewym pasem, za srebrnym Lancerem X, a ja na środkowym... Szary Sportback. Jakiś wysyp Mitsu... :)
Misiek :) - 23-11-2009, 22:58

ja dziennie średnio widze 2 cari, 2 space i kilka innych (w sumie 5-6) i żaden nie ma ani podkładek ani naklejek, więc nawed nie staram się zapamiętać...
w końcu poto się oznakjowuje swoje mitsu gadźetem klubowym aby było widać, że klubowicz...
P.S.
Dziś na ul Łukowskie zaparkowane koło południa żółte CJ o numerach WG ****5
po raz kolejny tu stoi zaparkowany...

cns80 - 24-11-2009, 08:11

Misiek :) napisał/a:
w końcu poto się oznakjowuje swoje mitsu gadźetem klubowym aby było widać, że klubowicz...
Mała dygresyjka:
W czwartek widziałem jak pani Focusem na podkładkach "FOCUS KLUB POLSKA" dodała gazu żeby nie wpuścić Focusa z bocznej uliczki, ale on i tak wjechał, więc wyrżnęła mu w drzwi kierowcy na których była piękna naklejka "FOCUS KLUB POLSKA" :D
Mam nadzieję że MM tak nie robią.

Pexu - 24-11-2009, 08:48

cns80 napisał/a:
W czwartek widziałem jak pani Focusem na podkładkach "FOCUS KLUB POLSKA" dodała gazu żeby nie wpuścić Focusa z bocznej uliczki, ale on i tak wjechał, więc wyrżnęła mu w drzwi kierowcy na których była piękna naklejka "FOCUS KLUB POLSKA"

hahaha piękne :D :mrgreen: :D

Misiek :) - 24-11-2009, 11:51

może inne kluby w ten sposób się pozdrawiają lub witają...
ewentualnie to było byłe małżeństwo... dociekać mógłbym godzinami
Ja mam zasade, że jak ktoś się pcha to nie zawsze puszczam, a jak czeka z migaczem to zawsze puszcze. Wyjątek stanowią mitsu... te autka zawsze puszczam, nawet jak się pcha
ale nie róbmy OT

Anonymous - 24-11-2009, 13:42

[quote="cns80"]
Misiek :) napisał/a:
Mam nadzieję że MM tak nie robią.
Robią, niestety. Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego Galanta kombi z podkładkami klubowymi. Gratuluję też i innego przejawu tzw. wysokiej kultury, tj. wyrzucania kiepa przez okno. Miało to miejsce ok. miesiąca temu.
Misiek :) - 24-11-2009, 20:31

pozdrowienia dla białego legnum VR4 kombi około 20 na moście śląsko-Dąbrowskim
Piwor - 24-11-2009, 23:13

Misiek :) , a to Bartek pewnie. :P
Bartek - 25-11-2009, 07:18

Ja ok. 20 grasowałem na Moście Świętokrzyskim w stronę Pragi
Misiek :) - 25-11-2009, 13:03

ja na światłach (tych przed mostem) za Tobą Bartek, długimi dałem, ale pewnie się nie zorientowałeś o co chodzi...
jak wystrzeliłeś, to na światłach za mostem dopiero się zbliżyłem

Bartek - 25-11-2009, 13:08

Nie zauważyłem - a przy wjeździe na most jest ładny lewy do prawy, więc jak nie ruszam bezpośrednio zimnym samochodem, to..... teleportuję się z Tamki na most :twisted: :)

Dzięki i odpozdrawiam :)

Pieniek - 25-11-2009, 18:15

lewy zacisk do prawy otwarty nie ciąć ....... ech, szkoda, że można tam tylko 50
Pozdrawiam Pieniek.

Bartek - 25-11-2009, 18:26

Fakt, szkoda, aczkolwiek patrząc na bariery za prawym i tak nie wszyscy ogarnęli te zakręty (obite są po obu stronach - sam widziałem tam pacjenta, którego tył wyprzedził i wkomponował się w prawą barierę).....