Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Pexu - 21-11-2009, 18:22
Dzisiaj w godzinach przedpołudniowych, Colcik na zbiegu Zamienieckiej z Ostrobramską
Natomiast w godzinach popołudniowych, pod Promenadą przyatakowałem wizytówką Lancerka na blaszkach WF
Misiek :) - 21-11-2009, 23:14
dziękuje i również pozdrawiam w imieniu mojego Taty:)
Bez naklejek i wypatrzony:P
Luk - 23-11-2009, 20:57
Pozdrowienia dla kierowcy czarnego (?) Galanta WBRXXXX z mitsumaniakowymi podkładkami, na Puławskiej w korku w stronę śródmieścia ok 18.00 Jechał lewym pasem, za srebrnym Lancerem X, a ja na środkowym... Szary Sportback. Jakiś wysyp Mitsu...
Misiek :) - 23-11-2009, 22:58
ja dziennie średnio widze 2 cari, 2 space i kilka innych (w sumie 5-6) i żaden nie ma ani podkładek ani naklejek, więc nawed nie staram się zapamiętać...
w końcu poto się oznakjowuje swoje mitsu gadźetem klubowym aby było widać, że klubowicz...
P.S.
Dziś na ul Łukowskie zaparkowane koło południa żółte CJ o numerach WG ****5
po raz kolejny tu stoi zaparkowany...
cns80 - 24-11-2009, 08:11
Misiek napisał/a: | w końcu poto się oznakjowuje swoje mitsu gadźetem klubowym aby było widać, że klubowicz... | Mała dygresyjka:
W czwartek widziałem jak pani Focusem na podkładkach "FOCUS KLUB POLSKA" dodała gazu żeby nie wpuścić Focusa z bocznej uliczki, ale on i tak wjechał, więc wyrżnęła mu w drzwi kierowcy na których była piękna naklejka "FOCUS KLUB POLSKA"
Mam nadzieję że MM tak nie robią.
Pexu - 24-11-2009, 08:48
cns80 napisał/a: | W czwartek widziałem jak pani Focusem na podkładkach "FOCUS KLUB POLSKA" dodała gazu żeby nie wpuścić Focusa z bocznej uliczki, ale on i tak wjechał, więc wyrżnęła mu w drzwi kierowcy na których była piękna naklejka "FOCUS KLUB POLSKA" |
hahaha piękne
Misiek :) - 24-11-2009, 11:51
może inne kluby w ten sposób się pozdrawiają lub witają...
ewentualnie to było byłe małżeństwo... dociekać mógłbym godzinami
Ja mam zasade, że jak ktoś się pcha to nie zawsze puszczam, a jak czeka z migaczem to zawsze puszcze. Wyjątek stanowią mitsu... te autka zawsze puszczam, nawet jak się pcha
ale nie róbmy OT
Anonymous - 24-11-2009, 13:42
[quote="cns80"] Misiek napisał/a: | Mam nadzieję że MM tak nie robią. | Robią, niestety. Pozdrowienia dla kierowcy srebrnego Galanta kombi z podkładkami klubowymi. Gratuluję też i innego przejawu tzw. wysokiej kultury, tj. wyrzucania kiepa przez okno. Miało to miejsce ok. miesiąca temu.
Misiek :) - 24-11-2009, 20:31
pozdrowienia dla białego legnum VR4 kombi około 20 na moście śląsko-Dąbrowskim
Piwor - 24-11-2009, 23:13
Misiek , a to Bartek pewnie.
Bartek - 25-11-2009, 07:18
Ja ok. 20 grasowałem na Moście Świętokrzyskim w stronę Pragi
Misiek :) - 25-11-2009, 13:03
ja na światłach (tych przed mostem) za Tobą Bartek, długimi dałem, ale pewnie się nie zorientowałeś o co chodzi...
jak wystrzeliłeś, to na światłach za mostem dopiero się zbliżyłem
Bartek - 25-11-2009, 13:08
Nie zauważyłem - a przy wjeździe na most jest ładny lewy do prawy, więc jak nie ruszam bezpośrednio zimnym samochodem, to..... teleportuję się z Tamki na most
Dzięki i odpozdrawiam
Pieniek - 25-11-2009, 18:15
lewy zacisk do prawy otwarty nie ciąć ....... ech, szkoda, że można tam tylko 50
Pozdrawiam Pieniek.
Bartek - 25-11-2009, 18:26
Fakt, szkoda, aczkolwiek patrząc na bariery za prawym i tak nie wszyscy ogarnęli te zakręty (obite są po obu stronach - sam widziałem tam pacjenta, którego tył wyprzedził i wkomponował się w prawą barierę).....
|
|
|