To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

akbi - 20-03-2008, 09:18

adams12 napisał/a:
dziś mam zamiar rozpocząć procedurę rejestracji mojego "nowego" Lancera :) :twisted: :twisted:

POWODZENIA i przed wyjściem z domu dobrze uzbrój się w ..."cierpliwość" :badgrin:
..no i jeszcze raz graty z okazji zakupu Super Furry :D

Anonymous - 20-03-2008, 10:40

Gratki Adams......................zapodaj jakieś fotki :wink:
Anonymous - 20-03-2008, 11:13

chcę się poradzić czy warto nabyć Lancera z 94 roku 2.0 diesla, chodzi mi o silnik awaryjność dostępność części i tak ogólnie o tym autku, waham się czy kupić. pomocy :wink:
akbi - 20-03-2008, 11:17

adam717 napisał/a:
chcę się poradzić czy warto nabyć Lancera z 94 roku 2.0 diesla, chodzi mi o silnik awaryjność dostępność części i tak ogólnie o tym autku, waham się czy kupić. pomocy :wink:

takie pytanie to nie w tym temacie, widzę, że założyłeś osobny temat w odpowiednim miejscu, lecz nikt Ci jeszcze tam nie odpowiedział, może dlatego iż tych lancerów z silnikiem diesla jest baaaaaaardzo niewiele .... musisz chwilkę poczekać na odpowiedź.

Anonymous - 20-03-2008, 11:25

akbi napisał/a:
adam717 napisał/a:

takie pytanie to nie w tym temacie, widzę, że założyłeś osobny temat w odpowiednim miejscu, lecz nikt Ci jeszcze tam nie odpowiedział, może dlatego iż tych lancerów z silnikiem diesla jest baaaaaaardzo niewiele .... musisz chwilkę poczekać na odpowiedź.

właśnie o to mi chodzi, gdybym był to bęzyniak nie było by większego problemu, jednak chcę diesla(ekonomia :wink: ) a że jest ich malutko stąd to pytanie

Anonymous - 20-03-2008, 15:05

UC załatwiony do połowy, jutro US
wk**wili mnie nieco swoim powolnym tempem zalatwiania - czekalem i czekalem......

trzymajcie kciuki

ps. fot nie mam, aparatu zapomnialem a auto stoi u blacharza bo lekko przod pukniety jest

pozdro

pawela - 20-03-2008, 17:03

dm17 napisał/a:
pawela napisał/a:
chce powiedziec ze wlasnie zadzwonil do mnie szef i kazal byc z siebie dumny :D zalatwilem pewna sprawe z ktora 'zarzad' nie mogl sie uporac od poczatku roku :D
Miejmy nadziję że zarząd Ci za to zapłaci ze swoich pensji :twisted:

a cos baknal na temat premii, trzymam za slowo :D

Juiceman - 20-03-2008, 21:48

że, od wtorku jestem na jakiś prochach, wszystko mnie boli i już mam tego dosyć!!!
Anonymous - 20-03-2008, 23:29

Rzuć prochy i strzel sobie grzane piwko z cytrynką i miodem, 2 aspirinki i pod kołderkę, zobaczysz, że będzie lepiej :mrgreen:
konrad1704 - 20-03-2008, 23:35

Bastek77 napisał/a:
zobaczysz, że będzie lepiej :mrgreen:

a jak nie lepiej to przynajmniej przyjemniej :mrgreen:

Anonymous - 21-03-2008, 09:51

wyruszam zaraz do skarbówki a potem do celnego po odbiór potwierdzenia uiszczenia opłaty akcyzowej w wysokości zz zł - za które to potwierdzenie zmuszony jestem uiścić opłatę skarbową w wysokości 17zł - słownie siedemnaście. :badgrin:

najbardziej obawiam się tego co mnie spotka w skarbówce. jakoś mam takie szczęście, że rzadko kiedy załatwiam tam coś i nie skacze mi tętno... w ramach eksperymentu zakładam właśnie pulsometr i będę dziś notował :)

trzymajcie kciuki za moje zszargane nerwy :x

Jackie - 21-03-2008, 09:54

Chcę powiedzieć, że udało mi się przespać 7 godzin :!: :!: :!: :!: (z przerwami oczywiście ;) ) A to oznacza, że moje Maluchy zaczynają kimać ;)
Pozdrawiam

igi - 21-03-2008, 09:59

Jackie napisał/a:
A to oznacza, że moje Maluchy zaczynają kimać ;)

jassssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnne i tak sobie powtarzaj :!:

TNT - 21-03-2008, 10:49

Naiwny ale niech sobie wmawia. Ja do dzis nie moge sobie dluzej pospac ..... to tak na pocieszenie.
michalp - 21-03-2008, 11:20

hehe
ja od roku mam pobudki przynajmniej raz w nocy, a tę ostatnią miedzy 5:00 a 6:00 :)

ale good luck!