Nasze Miśki - custom COLT by pawela
mkm - 19-07-2009, 23:08
pawela, nawet jakby - to... skad wezmiesz zolte halogeny?
Zmien zarowki na zolte, moze to troche zmieni kolor, ale ja jednak wole biale. Kierunki pomaranczowe, moze tak, ale halogeny bym zostawil...
Juiceman - 19-07-2009, 23:13
| mkm napisał/a: | | pawela, nawet jakby - to... skad wezmiesz zolte halogeny? |
Choćby stąd :
http://allegro.pl/item687...hrom_wesem.html
http://allegro.pl/item682...geny_zolte.html
http://allegro.pl/item690...ny_polecam.html
Ew. szkiełko można dać do zabarwienia na żółto
mkm - 19-07-2009, 23:15
Juiceman, wesemy sa "ogromne", z fiesta bedzie problem z montazem, a te "unikaty" od Toledo sa paskudne...
Juiceman - 19-07-2009, 23:21
| mkm napisał/a: | | Juiceman, wesemy sa "ogromne", z fiesta bedzie problem z montazem, a te "unikaty" od Toledo sa paskudne... |
A jaki problem przyciąć szkiełko na odp. wymiary skoro jest za duże i dopasowaniem szybki do oryginalnych. Co do wyglądu to się nie wypowiadam bo dla mnie "żółte prostokąty" to tylko do wozów retro Ja tylko odpowiedziałem Ci na Twoje pytanie i nie chce robić większego OT, żeby do 9 RB się nie dorobić
karolgt - 19-07-2009, 23:53
JDM?
kolorystyka jak w niektórych maluchach - każdy element inny.
wg.mnie dużo gorzej.
londolut - 20-07-2009, 00:12
karolgt, Hondziarze wsadzają migacze ambery, żółte soczewkowe halogeny i spoonowe lotki - full JDM - więc dlaczego w CA0 ma to wyglądać źle?
karolgt - 20-07-2009, 00:17
| londolut napisał/a: | | karolgt, Hondziarze wsadzają migacze ambery, żółte soczewkowe halogeny i spoonowe lotki - full JDM - więc dlaczego w CA0 ma to wyglądać źle? |
nie wiem, nie kojarze takiego civic'a żadnego.
Może w realu będzie lepiej, bo z tego VT nie wygląda wg.mnie ciekawie.
londolut - 20-07-2009, 00:26
| karolgt napisał/a: | | nie wiem, nie kojarze takiego civic'a żadnego. |
Tyle, że na białym wygląda dużo lepiej i ten nie ma pomarańczowych halcy
rosomak1983 - 20-07-2009, 05:42
| londolut napisał/a: | | karolgt, Hondziarze wsadzają migacze ambery, żółte soczewkowe halogeny i spoonowe lotki - full JDM - więc dlaczego w CA0 ma to wyglądać źle? |
Czy wszystko co robia Hondziarze z autami jest takie fajne???
Ja tam bym sie na nich nie wzorował
Niewiem jak w realu ale na zdjeciu co Paweł wkleił jest zbyt duzo róznych nie pasujacych kolorów na aucie...
pawela - 20-07-2009, 09:12
łeeee widzę że tylko lutek i juice mają pojęcie ocb
Na forach o tematyce JDM bardzo się spodobało
I jest to typowy zabieg w stronę właśnie JDMu, wiele hond, toyot, imprez ma ori żółte halogeny.
Baaa, nawet w CA0 występowały takie jako ori opcja. Troszkę cierpliwości i są już zamontowane
Mnie się podoba, miłośnikom japońcow także
Co do amberów - nie wchodzą w grę, takie miał w zasadzie USDMowy Plymounth Colt - dla mnie pomarańczowe kierunki przy lampach w colcie to krok wstecz. Ale chyba w błotniki z powrotem pójdą ori pomarańcze
btw: 10sek szukania

Rafal_Szczecin - 20-07-2009, 11:03
z zoltymi halcami wyglada naprawde spoko, duzo lepiej jak z bialymi, wg mnie krok do przodu
Hubeeert - 20-07-2009, 11:25
londolut wsadzają bo tak faktycznie było w Japonii. A Colt miał takie kolorki?
londolut - 20-07-2009, 11:45
| rosomak1983 napisał/a: | Czy wszystko co robia Hondziarze z autami jest takie fajne??? | Nie wszystko ale do Hanek przynajmniej jest co włożyć a do CA0 niestety nie
| pawela napisał/a: | łeeee widzę że tylko lutek i juice mają pojęcie ocb | Dolicz jeszcze Rafała
| pawela napisał/a: | | wiele hond, toyot, imprez ma ori żółte halogeny. |
| Hubeeert napisał/a: | | wsadzają bo tak faktycznie było w Japonii. | Nawet w EVO są. Dążenie do ideału prosto z JPN.
| Hubeeert napisał/a: | | Colt miał takie kolorki? |
| pawela napisał/a: | | nawet w CA0 występowały takie jako ori opcja. | Print z katalogu dodatków do Colta:
rosomak1983 - 20-07-2009, 14:34
na tych autach to nawet fajnie wyglada... Być moze na colcie Paweli tez bedzie... Jedno jest pewne na tym zdjeciu co Paweł wkleił to wyglada nie za dobrze... Mozliwe ze to wina podkreconego koloru pomarańczowego żarówek w migaczach... Jestem zwolennikiem max trzech kolorów na aucie...
londolut - 20-07-2009, 15:36
Paweł spróbuj wywalić te pomarańczowe bańki z migaczy - na forum jest opis.
|
|
|