Sport - Inne - Extra skopana i dawna druga
Anonymous - 20-07-2008, 20:00
to pewnie czerwień malował
Juz my z nim pogadamy
akbi - 20-07-2008, 21:40
Sruba napisał/a: | znalazlem przed chwilka w necie...:
Obrazek
[ Dodano: 20-07-2008, 11:57 ]
akbi na pierwszym palnie w czarnej kurtce, ja z reka przy uchu
|
no z domu już wyjsc nie można, bo wszedzie flesze
Lechia Gdansk ... Lechia Gdansk ...
Sruba ...2SIE godz 19 zbiorka?
Marcin-Krak - 20-07-2008, 22:10
Ja nie chciałbym być pierwszym którego akbi, palnie
Tytuł tego wątku jakoś nie pasuje do obecnej sytuacji w polskiej lidze
sruba - 20-07-2008, 22:42
akbi napisał/a: | Sruba ...2SIE godz 19 zbiorka? |
2-giego sie zgadza, ale mysle, ze zbiorka to bedzie troche szybciej jak o 19... o tej to juz bedziemy na stadionie, a przed meczem trzeba jeszcze opic nowy sezon - wiec mysle - pewnie okolo 17, albo i 16
Morfi - 23-07-2008, 23:40
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.html normalnie nie moge uwierzyc co sie dzieje.
Zamieszanie totalne
siwek - 24-07-2008, 07:29
Czyli korupcja wygrała Więc marne szanse by się to skończyło, tym bardziej że wszystkim uszło to na sucho. Co prawda jestem za karaniem ludzi a nie klubów ale jeżeli już do tego doszło to takich zwrotów akcji nie powinno być Parodia...
akbi - 24-07-2008, 09:03
takich idiotyzmów dawno nie spotkałem .... wsadziłbym tam połowę tych "pseudo działaczy" do paki na 5 lat
Żenada maksymalna
Anonymous - 24-07-2008, 21:37
Właśnie oglądałem na tvn24 spotkanie prezesa Ekstraklasy S.A. - pana Rusko, rzecznika PZPNu - pana Koźmińskiego, Jana Tomaszewskiego, Romana Koseckiego i pani Romany jakiejś tam z Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu. (Pani ta wg Koźmińskiego nie rozróżnia boksu od piłki nożnej )
To jest paranoja jakich mało.
PZPN chciał, żeby rozgrywki wystartowały jutro ale panie z Trybunału Arbitrażowego zakwestionowały termin i przeniosły na kolejny tydzień. Czyli to nie wina PZPNu (??).
Prezes Ekstraklasy chce jakieś aneksy przygotowywać do umowy z Canal+. Nadal nie wiadomo czy Ekstraklasa nie zostanie rozszerzona do 17 lub 18 klubów. K***a, ktoś ma w tym jakiś interes. Na bank.
A co jest najśmieszniejsze - jutro o 15:00 jest jakieś spotkanie w Sejmie. Mają być na nim wszyscy przedstawiciele stron zainteresowanych (PZPN, Trybunał Arbitrażowy, Ekstraklasa S.A. i bodajże Canal+) a także wicepremier Schetyna, minister sprawiedliwości i jakieś inne bolki. Wiecie co, ja jednak jeszcze nie umawiam się nigdzie na sobotę wieczór. Poczekam do jutra, mam wielkie przeczucie, że mecz jednak się odbędzie
Ps. Kosecki mówił, że w razie protestów przedstawicieli klubów może dojść do wprowadzenia kuratora do PZPNu, zawieszenia rozgrywek i faktycznego (a nie medialnego) zagrożenia zorganizowania Mistrzostw Europy w 2012 roku.
sruba - 14-09-2008, 21:39
to sie dzisiaj w Krk dzialo...
to ze Lech wygral - ok, ale w takich rozmiarach ?
kto mistrzem w tym roku ?
ja stawiam na trojke:
Wisła - Lech - Polonia W.
Anonymous - 14-09-2008, 21:44
Chciałbym, żeby Legia ale najbardziej obawiam się Lecha choć jest nieprzewidywalny. Potrafi przegrać z GKS BOT u siebie, żeby wygrać 1:4 z Wisła w Krakowie.. Na Polonię W. bym nie stawiał raczej. Mają mocny skład, mogą zająć miejsce na podium ale Mistrz? Raczej nie. Następne spotkania pokażą nam w jakiej dyspozycji jest też Wisła bo rzadko się zdarza, że w dwóch meczach z rzędu zdobywa 1 pkt. i traci 5 bramek..
sruba - 14-09-2008, 23:39
ja jednak na Legie w tym sezonie bym nie stawial.
nawet jezeli chodzi o podium.
remis u siebie z Polonia, przegrana w Wodzisławiu...
5.10 i 25.10 to beda kluczowe daty w tej rundzie dla Legii, ktore pokaza na co stac Warszawiakow.
kandydaci do spadku ?
Anonymous - 15-09-2008, 09:31
Choć mi z nimi nie podrodze fajnie jakby dla odmiany Lech wygrał naszą kopaną w tym sezonie - raz ze przyda sie odmiana, dwa dobrze grają.
akbi - 15-09-2008, 09:42
Stawiam na Białą Gwiazdę
sercem za Lechią ... jakby 90minut grali tak jak w meczach potrafią grać przez 10-15 min ...to widziałbym ich na pudle.
harpagan - 15-09-2008, 10:09
Mimo, ze w lidze ostatnio kopia troche lepiej to caly czas rosnacy burdel na linii klub - kibice napewno nie doprowadzi Legii do mistrzostwa. Mysle, ze dla chlopakow z Konwiktorskiej to jeszcze za wczesnie na walke nawet o pudlo. Im potrzeba czasu na ulozenie sie po fuzji.
Najwieksze szanse na majstra maja Wisła i Lech, a z kilku meczy Lecha ktore widzialem wnioskuje, ze jak ustabilizuja forme to reszta moze byc daleko w tyle. Wisła to juz nie ta sama Wisła co pare sezonow temu, kurde nie powinno mi to przejsc przez gardlo, ale stawiam na Lecha.
W ankiecie natomiast oczywiscie patriotycznie (L)
Spadki
Ze strefy napewno ucieknie Górnik
Jak dla mnie walka bedzie miedzy Polonia B, ŁKSem, Jagą i Piastem
Morfi - 15-09-2008, 11:10
Wy jeszcze zobaczycie czarnego konia tych rozgrywek . "R"
|
|
|