Nasze Miśki - Galant 2,5 V6 1998 by fj_mike
fj_mike - 03-09-2012, 23:27
robertdg napisał/a: | nie drażnij bo już nic po Tobie nie poprawie |
Oj tam, twój koment na temat japońców przy wkładaniu panelu sterowania szybami (z odwrotnie włożoną blaszką, przeze mnie offkoz) bezcenny
Owczar - 03-09-2012, 23:28
robertdg, tak samo mi mówił Michał, że gdzieś tam jesteś itd
No właśnie widziałem, że chyba nie Ty jeden bo wypalcowana trochę była Na szczęście w tym pół macie nie widać tego póki nie jest mokry
I tak wiem, nie jest idealnie równo położony lakier, ale to przez nagrzaną blachę tak jak już pisałem w temacie
fj_mike napisał/a: | Dziękuję także Owczarowi i deejayowi za przejażdżkę moim złomem. Uwagi po jeździe bezcenne. |
Nie przypominam sobie bym jeździł jakimś złomem na zlocie
A Twoim galem jeździło się bardzo dobrze O stukach rozmawialiśmy, ale najgorsze jest to, że trzeba zmieniać biegi
Owczar - 03-09-2012, 23:29
sveno napisał/a: | Nawet miałem zaszczyt zaparkować koło fury Owczara prezentuje się zacnie. |
Widzę, że wazelina za wazelinę
fj_mike - 03-09-2012, 23:30
Owczar napisał/a: | ale najgorsze jest to, że trzeba zmieniać biegi |
Ja muszę czymś rękę zająć jak jadę
robertdg - 03-09-2012, 23:30
Przypomnij, ale ocenzuruj
Owczar - 03-09-2012, 23:31
fj_mike napisał/a: | Ja muszę czymś rękę zająć jak jadę |
Ja tam wolę np kolano Ani Ale jak wolisz "gałkę" to ja nie wnikam
fj_mike - 03-09-2012, 23:32
robertdg napisał/a: | Przypomnij, ale ocenzuruj |
************* ********* ********** japońce, przecież to ******* ******** nawet *********.
O ******, przecież ******** ********* blaszkę odwrotnie.
fj_mike - 03-09-2012, 23:32
Owczar napisał/a: |
Ja tam wolę np kolano Ani Ale jak wolisz "gałkę" to ja nie wnikam |
No widzisz, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
robertdg - 03-09-2012, 23:39
Owczar napisał/a: | I tak wiem, nie jest idealnie równo położony lakier, ale to przez nagrzaną blachę tak jak już pisałem w temacie
| Moje fingerprinty znajdziesz po prawej stronie na masce i po lewej na tylnej klapie, druga sprawa jest taka, że przynajmniej zdajesz sobie sprawę z tego co było źle, pamiętam jak kiedyś w sklepie z materiałami lakierniczymi, etc., gośc przychopdzi z reklemacją na pistolet i mówi, że się nie da nim malować bo pluje kaszą, jak kolwiek by go nie ustawiał, najlepsze było to, że malował w temperaturze rzędu 32stopni w cieniu
Owczar - 03-09-2012, 23:48
No wiem, wiem, ale i tak jestem zadowolony jak na te warunki Efekt popsuł też pistolet do podkładu. Rzeczywiście walił kaszą, bo jedna dysza była przytkana... Założyliśmy, że się dotrze, ale na masce niestety widać. To nie są ślady ostatniej warstwy tylko właśnie podkładu. Jakby nie było, jest satysfakcja, że zrobiło się samemu
sveno - 03-09-2012, 23:50
Owczar napisał/a: | To nie są ślady ostatniej warstwy tylko właśnie podkładu. | to nie docieraliście podkładu na mokro?
Owczar - 03-09-2012, 23:57
Pewnie, że docieraliśmy, ale wyszedł taki baranek, że w niektórych zostały pory po dotarciu.
Tomek - 04-09-2012, 07:57
fj_mike, wnętrze bomba, jak mi się skóra trafi to też będzie w aucie, choć nie mam szczególnego ciśnienia
no i plus, że masz poduszkę
a powiedz, czy pod tą deską szwecką miałeś pociągnięte kable pod poduszkę ?"?
Sunderland86 - 04-09-2012, 09:33
Wygląda elegancko ze skórką
Progi avancowe też będziesz zakładał?
Ktoś podłożył Ci świnię w aucie...
m6riano - 04-09-2012, 12:58
Owczar napisał/a: | robertdg, a Ty gdzie się ukrywałeś na tym zlocie, że się nie spotkaliśmy? ;> |
obiad jadł..nawet nygus nie chciał mi paska od altka zmienić..;-)
|
|
|