Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Pexu - 06-11-2009, 20:44
...że mój kot (Bobek) od tygodnia, dzień w dzień ogląda TV razem z nami dzisiaj "Sezon Na Misia"
Piwor - 06-11-2009, 21:24
że po 23 jadę do kampinosu.
rosomak1983 - 07-11-2009, 00:40
Hubeeert napisał/a: | że już dość dawno zapowiedziałem Ci, że rozmawiał z Tobą nie będę |
zapowiadałes nie raz i slowa nie dotrzymałeś... Przy kazdej okazji robisz wszystko co mozesz zeby
1.obrazic mnie
2.zdenerwowac mnie
Co nie wychodzi bo zle podchodzisz do tematu. Ja tylko odpowiadam na twoje zaczepki i CNS-a. A i tak nie moge zrobic to w sposób w jaki ty To robisz bo gdybym pisał o Tobie w takim stylu jaki ty badz np CNS uzywacie wobec mnie dawno dostałbym bana.
ale ja nawet nie chce nikogo bluzgac... radze sobie bez tego
Hubeeert napisał/a: | nie mam ochoty poznać Cię na żywo |
czys ty oszalał , ja Ci zadnego spotkania nigdy nie proponowałem
Hubeeert napisał/a: | i nawet jak się kiedyś spotkamy nie oczekuj uśmiechu i podania ręki. |
no widzisz Hubercie, złe podejscie. Ja Ciebie nie uwazam za wroga i nie gniewam sie ani troche bo biore wszystko z rezerwa. Tak jest o wiele zdrowiej
PS
Jesli ktos ma pretensje do tego posta niech skieruje je do autora posta na ktorego pozwolilem sobie odpowiedzieć... Kazdy ma prawo do odpowiedzi.
A ja POZDRAWIAM
Marcin-Krak - 07-11-2009, 01:23
Patrzcie jaki ładny obrazek znalazłem
To tak jakby coś się komuś chciało napisać tutaj - jak mawia przysłowie - milczenie jest złotem
Aha to pisałem ja - CNS
Pexu - 07-11-2009, 15:10
...że dzisiaj, dolewając płynu do spryskiwacza znalazłem w komorze silnika... lampę warsztatową
pamar - 07-11-2009, 17:41
Pexu napisał/a: | ...że mój kot (Bobek) od tygodnia, dzień w dzień ogląda TV razem z nami |
boś go wykastrował Pexu napisał/a: | ...że dzisiaj, dolewając płynu do spryskiwacza znalazłem w komorze silnika... lampę warsztatową |
została po operacji
werdew - 07-11-2009, 19:54
... lubie taki widok na liczniku, gdy wsiadam do samochodu
Niestety nie mój
Koyocik - 07-11-2009, 20:58
Znaczy zero paliwa? Wolę pełno
koszmarek - 07-11-2009, 21:39
[quote="pamar"] Pexu napisał/a: | ...że mój kot (Bobek) od tygodnia, dzień w dzień ogląda TV razem z nami |
boś go wykastrował
toż to kocica jest a nie kocur
werdew - 08-11-2009, 10:47
Koyocik napisał/a: | Znaczy zero paliwa? Wolę pełno |
Parę minut później bak był pełny , po prostu lubię ten zapach "nowizny".
Co pare miesięcy dostajemy nowe samochody, czasem klienta autko ma przebieg do 100 mil i nadal ma zapach fabryczny.
Wszystko "takieś jakieś nowe"
ps. ten to i tak ma "JUŻ!" 5 mil na liczniku, czasem są takie z wynikiem 0.4 mil a paliwa tyle żeby tylko na stacje dojechał.
cns80 - 08-11-2009, 10:51
Marcin-Krak napisał/a: | Aha to pisałem ja - CNS | Hubeeert nie oszukuj
Rafal_Szczecin - 08-11-2009, 12:15
werdew napisał/a: | . lubie taki widok na liczniku, gdy wsiadam do samochodu
Niestety nie mój |
opel corsa ? ja mam foto jak odbieralem volvo z salonu, prawie jak dziewica 11km... teraz juz niestety blisko 60 tkm
Pexu - 08-11-2009, 12:20
[quote="koszmarek"] pamar napisał/a: | Pexu napisał/a: | ...że mój kot (Bobek) od tygodnia, dzień w dzień ogląda TV razem z nami |
boś go wykastrował
toż to kocica jest a nie kocur |
Co by to nie było, Bobek i tak się dziwnie zachowuje
koszmarek - 08-11-2009, 12:50
[quote="Pexu"] koszmarek napisał/a: | pamar napisał/a: | Pexu napisał/a: | ...że mój kot (Bobek) od tygodnia, dzień w dzień ogląda TV razem z nami |
boś go wykastrował
toż to kocica jest a nie kocur |
Co by to nie było, Bobek i tak się dziwnie zachowuje |
i tak ją uwielbiam
gulgulq - 08-11-2009, 13:09
a zjadłem rosół i coś jeszcze i jestem.. nażarty nie na żarty ...
|
|
|