Nasze Miśki - Jak wino...
Tomek - 06-02-2012, 14:04
świetny efekt
fj_mike - 06-02-2012, 14:12
Dobrze wygląda
sveno - 06-02-2012, 14:19
Juiceman, brat to gdzieś oddał do jakiegoś lokalnego zakładu zajmującego się czyszczeniem dywanów, ale jakim sposobem to czyścili to już nie wiem, ważne że skutecznym z Wrocławia to jakieś 350km więc Ci się nie opłaca lepiej poszukaj u siebie
Rafal_Szczecin - 06-02-2012, 14:44
wyglada rewelacyjnie !
Jogurt - 06-02-2012, 18:22
sveno, teraz buty będziesz musiał ściągać przed wejściem
Mare - 06-02-2012, 18:38
sveno, dostałeś też wszystkie słupki? przednie i tylne? O środkowe nie pytam, bo powinny być razem z pasami. ;p
Ładnie wygląda wykładzina po zabiegu. Dobrze wyczyścili.
Mnie osobiście przeraża ogrom roboty przy ściąganiu deski rozdzielczej
Nie jestem pewien co do malowania mojej. Mimo wszystko motip ma inny odcień więc trzeba by od razu wszystko pod kolor.
kochajj - 06-02-2012, 18:40
sveno napisał/a: | Torp12 napisał/a: | bo narobiles apetytu a temat stoi:] | podsycam apetyt a poważnie to temat stoi bo:
1. sesja
2. czekam na odpowiedź od Bartka w sprawie kolorków, no i czy podejmie się druku, jeżeli nie szukam drukarni (właściwie to już mam jedną, ale lepiej dać zarobić swoim prawda? )
dzisiaj wieczorem siądę nad tarczami do których mam skany i zdjęcia, mam kilka propozycji na ikonki m.in rezerwy paliwa i kierunkowskazów |
Wg mnie jeśli Bartek chciałby zarobić to by się odezwał... a skoro masz inną to nie ma na co czekać...
sveno - 06-02-2012, 20:32
Jogurt napisał/a: | sveno, teraz buty będziesz musiał ściągać przed wejściem | w razie czego powtórzy się zabieg czyszczenia
Mare napisał/a: | sveno, dostałeś też wszystkie słupki? przednie i tylne? | nie sprawdzałem bo jestem 220km od miejsca ich leżakowania, w razie czego sprzedawca powiedział, że mi dośle brakujące elementy, o ile je znajdzie bo podobno niezły burdel miał na placu.
Mare napisał/a: | Mnie osobiście przeraża ogrom roboty przy ściąganiu deski rozdzielczej | mnie trochę też, ale za to motywacja do pracy jak nigdy, tak samo było z pakietem Avance ręce urobione po łokcie, ale efekt końcowy wart wysiłku.
Mare napisał/a: | Mimo wszystko motip ma inny odcień więc trzeba by od razu wszystko pod kolor. | nie jest tego dużo: plastiki na boczkach i tyle, w porównaniu z deską i wszystkimi kratkami nawiewów i zaślepkami to pikuś. Tunel środkowy z podłokietnikiem można sobie darować.
kochajj, już się biorę do roboty. Drukarnia najwczesniej w piątek.
Juiceman - 06-02-2012, 21:20
sveno napisał/a: | nie jest tego dużo: plastiki na boczkach i tyle, w porównaniu z deską i wszystkimi kratkami nawiewów i zaślepkami to pikuś. Tunel środkowy z podłokietnikiem można sobie darować. |
Maluj wszystko Jak Tucci ;] będzie git;-), prócz góry deski xD
SPIDER-ek - 06-02-2012, 22:36
sveno, olej sesję. Najważniejsze w życiu to : skóra, fura i komórka.
fura - jest
komóra - jest
no i teraz skóra - jest
Sesja poczeka
sveno - 07-02-2012, 13:59
Juiceman napisał/a: | prócz góry deski xD | ??? Że niby jak? SPIDER-ek napisał/a: | sveno, olej sesję. | rok temu olałem tylko jeden przedmiot i w efekcie powtarzam rok nie pozwolę sobie więcej na zaniedbania na uczelni.
Farbki kupione, wybór padł na Motipa bo VHT trudnodostępne i cena 2x większa niż za Motipa (gdybym chciał kupić VHT to taniej by wyszło kupić czarną deskę )
Torp12 - 07-02-2012, 18:11
sveno napisał/a: |
Farbki kupione, wybór padł na Motipa bo VHT trudnodostępne i cena 2x większa niż za Motipa (gdybym chciał kupić VHT to taniej by wyszło kupić czarną deskę ) |
Sveno byłem swięcie przekonany ze chcesz deske malowac w kolor skóry I szczerze mowiac pukalem sie sam w glowe, ale mysle jak chce niech ma
Na szczescie uf - bedzie czarna
sveno - 08-02-2012, 00:07
Torp12 napisał/a: | byłem swięcie przekonany ze chcesz deske malowac w kolor skóry | ja staram się doposażyć Rekińczyka w to co fabryka mu mogła dać, a nie dała, a nie iść w swoje "widzimisie". W najbliższym czasie palnuje:
1.Skóra z jasnym środkiem-czeka.
2. Swap hamulców przednich na dwutłoczkowe i tarcze 276mm-leżą w garażu i czekają aż mi się klocki skończą.
3. Avancowanie tyłu auta-dzisiaj kupiłem od Tomka tylni zderzak, jest przy nim trochę pracy ale brat już go widział, zabrał na warsztat i stwierdził, że da się zrobić poluje na dokładki błotników i fajne końcówki wydechu (tak, liczba mnoga użyta celowo )
4. Wstawienie soczewek w przednie reflektory. Mam juz jedną pare biksenonowych z jakiegoś Mercedesa, kompletuje drugą parę. Mam zapasowe reflektory z anglika. Zastanawiam się nad ringami CCFL na każdą soczewkę i w halogeny dalekosiężne (tak to jedyne moje "widzimisię" )
5. Przeniesienie wyświetlacza UKP w zegary-dzisiaj kupiłem drugą taśmę IDE i pseudozłączkę, chyba nie będzie z tym problemu, trzeba jedynie przenieść kontrolkę od ciśnienia oleju w miejsce AYC-potrzebne nowe tarcze zegarów.
Trochę do zrobienia jest, ale dam radę.
wojzi - 08-02-2012, 00:59
sveno napisał/a: | W najbliższym czasie palnuje: |
To zaplanuj jeszcze, że mi go sprzedasz . Jak wiesz tylko twój Gal się Reni podoba - jak kolwiek by to zabrzmiało
sveno - 08-02-2012, 01:23
wojzi napisał/a: | że mi go sprzedasz | znasz mój sentyment do tego auta i wiesz, że On ma u mnie dożywocie Mam nadzieję, że nie nadejdzie chwila, w której to sytuacja finansowa zmusi mnie do sprzedania go.
|
|
|