To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

Tomek - 06-02-2012, 14:04

świetny efekt
fj_mike - 06-02-2012, 14:12

Dobrze wygląda ;)
sveno - 06-02-2012, 14:19

Juiceman, brat to gdzieś oddał do jakiegoś lokalnego zakładu zajmującego się czyszczeniem dywanów, ale jakim sposobem to czyścili to już nie wiem, ważne że skutecznym :) z Wrocławia to jakieś 350km więc Ci się nie opłaca :) lepiej poszukaj u siebie :D
Rafal_Szczecin - 06-02-2012, 14:44

wyglada rewelacyjnie !
Jogurt - 06-02-2012, 18:22

sveno, teraz buty będziesz musiał ściągać przed wejściem :lol:
Mare - 06-02-2012, 18:38

sveno, dostałeś też wszystkie słupki? przednie i tylne? O środkowe nie pytam, bo powinny być razem z pasami. ;p

Ładnie wygląda wykładzina po zabiegu. Dobrze wyczyścili. :)

Mnie osobiście przeraża ogrom roboty przy ściąganiu deski rozdzielczej :(
Nie jestem pewien co do malowania mojej. Mimo wszystko motip ma inny odcień więc trzeba by od razu wszystko pod kolor.

kochajj - 06-02-2012, 18:40

sveno napisał/a:
Torp12 napisał/a:
bo narobiles apetytu a temat stoi:]
podsycam apetyt :) a poważnie to temat stoi bo:
1. sesja
2. czekam na odpowiedź od Bartka w sprawie kolorków, no i czy podejmie się druku, jeżeli nie szukam drukarni (właściwie to już mam jedną, ale lepiej dać zarobić swoim prawda? :) )
dzisiaj wieczorem siądę nad tarczami do których mam skany i zdjęcia, mam kilka propozycji na ikonki m.in rezerwy paliwa i kierunkowskazów :)

Wg mnie jeśli Bartek chciałby zarobić to by się odezwał... a skoro masz inną to nie ma na co czekać...

sveno - 06-02-2012, 20:32

Jogurt napisał/a:
sveno, teraz buty będziesz musiał ściągać przed wejściem :lol:
:) w razie czego powtórzy się zabieg czyszczenia :)
Mare napisał/a:
sveno, dostałeś też wszystkie słupki? przednie i tylne?
nie sprawdzałem bo jestem 220km od miejsca ich leżakowania, w razie czego sprzedawca powiedział, że mi dośle brakujące elementy, o ile je znajdzie :) bo podobno niezły burdel miał na placu.
Mare napisał/a:
Mnie osobiście przeraża ogrom roboty przy ściąganiu deski rozdzielczej :(
mnie trochę też, ale za to motywacja do pracy jak nigdy, tak samo było z pakietem Avance :) ręce urobione po łokcie, ale efekt końcowy wart wysiłku.
Mare napisał/a:
Mimo wszystko motip ma inny odcień więc trzeba by od razu wszystko pod kolor.
nie jest tego dużo: plastiki na boczkach i tyle, w porównaniu z deską i wszystkimi kratkami nawiewów i zaślepkami to pikuś. Tunel środkowy z podłokietnikiem można sobie darować.
kochajj, już się biorę do roboty. Drukarnia najwczesniej w piątek.

Juiceman - 06-02-2012, 21:20

sveno napisał/a:
nie jest tego dużo: plastiki na boczkach i tyle, w porównaniu z deską i wszystkimi kratkami nawiewów i zaślepkami to pikuś. Tunel środkowy z podłokietnikiem można sobie darować.

Maluj wszystko ;-) Jak Tucci ;] będzie git;-), prócz góry deski xD

SPIDER-ek - 06-02-2012, 22:36

sveno, olej sesję. Najważniejsze w życiu to : skóra, fura i komórka.

fura - jest
komóra - jest

no i teraz skóra - jest

Sesja poczeka :twisted:

sveno - 07-02-2012, 13:59

Juiceman napisał/a:
prócz góry deski xD
??? Że niby jak?
SPIDER-ek napisał/a:
sveno, olej sesję.
rok temu olałem tylko jeden przedmiot i w efekcie powtarzam rok :( nie pozwolę sobie więcej na zaniedbania na uczelni.

Farbki kupione, wybór padł na Motipa bo VHT trudnodostępne i cena 2x większa niż za Motipa (gdybym chciał kupić VHT to taniej by wyszło kupić czarną deskę :) )

Torp12 - 07-02-2012, 18:11

sveno napisał/a:

Farbki kupione, wybór padł na Motipa bo VHT trudnodostępne i cena 2x większa niż za Motipa (gdybym chciał kupić VHT to taniej by wyszło kupić czarną deskę :) )

Sveno byłem swięcie przekonany ze chcesz deske malowac w kolor skóry :evil: :evil: :evil: I szczerze mowiac pukalem sie sam w glowe, ale mysle jak chce niech ma :lol:
Na szczescie uf - bedzie czarna :D

sveno - 08-02-2012, 00:07

Torp12 napisał/a:
byłem swięcie przekonany ze chcesz deske malowac w kolor skóry
:) ja staram się doposażyć Rekińczyka w to co fabryka mu mogła dać, a nie dała, a nie iść w swoje "widzimisie". W najbliższym czasie palnuje:
1.Skóra z jasnym środkiem-czeka.
2. Swap hamulców przednich na dwutłoczkowe i tarcze 276mm-leżą w garażu i czekają aż mi się klocki skończą.
3. Avancowanie tyłu auta-dzisiaj kupiłem od Tomka tylni zderzak, jest przy nim trochę pracy :( ale brat już go widział, zabrał na warsztat i stwierdził, że da się zrobić :) poluje na dokładki błotników i fajne końcówki wydechu (tak, liczba mnoga użyta celowo :) )
4. Wstawienie soczewek w przednie reflektory. Mam juz jedną pare biksenonowych z jakiegoś Mercedesa, kompletuje drugą parę. Mam zapasowe reflektory z anglika. Zastanawiam się nad ringami CCFL na każdą soczewkę i w halogeny dalekosiężne (tak to jedyne moje "widzimisię" :) )
5. Przeniesienie wyświetlacza UKP w zegary-dzisiaj kupiłem drugą taśmę IDE i pseudozłączkę, chyba nie będzie z tym problemu, trzeba jedynie przenieść kontrolkę od ciśnienia oleju w miejsce AYC-potrzebne nowe tarcze zegarów.

Trochę do zrobienia jest, ale dam radę. :salute:

wojzi - 08-02-2012, 00:59

sveno napisał/a:
W najbliższym czasie palnuje:

To zaplanuj jeszcze, że mi go sprzedasz :D . Jak wiesz tylko twój Gal się Reni podoba - jak kolwiek by to zabrzmiało :twisted: :evil: :twisted:

sveno - 08-02-2012, 01:23

wojzi napisał/a:
że mi go sprzedasz :D
znasz mój sentyment do tego auta i wiesz, że On ma u mnie dożywocie :) Mam nadzieję, że nie nadejdzie chwila, w której to sytuacja finansowa zmusi mnie do sprzedania go. :(