Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
fj_mike - 10-03-2012, 23:40
U mnie sytuacja odwrotna. Nowe ori odboje i osłony. Okazało się jednak, że dzwonią tulejki. Wymieniam z początkiem kwietnia bo czasu teraz nie mam
Anonymous - 10-03-2012, 23:45
no to u mnie właśnie na odwrót, zaczęło pukać coś podczas ostatniej trasy do poznania, wstępna diagnoza łącznik, stabilizatora jeszcze przed zajrzeniem pod auto, ale pojeździłem jedne dzień i widzę że amorek się zalał, więc wiadomo co, odboje i osłony dałem z jakiegoś zestawu uniwersalnego z IC po lekkiej modyfikacji pasuje jak z fabryki, tylko cena 80 zł za stronę po dużych rabatach, a ile kosztuje z org ? i czy org zawiera tą metalową miseczkę w którą wchodzi odbój czy to już dodatkowy koszt ?
fj_mike - 10-03-2012, 23:53
Derpin napisał/a: | a ile kosztuje z org ? |
Nie pamiętam.
Derpin napisał/a: | i czy org zawiera tą metalową miseczkę w którą wchodzi odbój czy to już dodatkowy koszt ? |
Właśnie nie zawiera, ale zanabyłem już używkę i założę
Ale jeżeli nie masz nivo to powinny pasować. Cały problem polegał na większej średnicy amorka nivo.
Hugo - 11-03-2012, 13:20
Derpin napisał/a: | żeby nie było że białas zawsze czysty | To pokaż foto jak jest brudny
MKV - 11-03-2012, 21:11
Hugo napisał/a: | Derpin napisał/a: | żeby nie było że białas zawsze czysty | To pokaż foto jak jest brudny |
Masz przecież na poprzedniej stronie
Tomek - 11-03-2012, 21:14
wyjątkowo nieatrakcyjnie wygląda jak jest brudny
u mnie pod pracą stoi jedno białe kombi (rzecz jasna EA), non stop uwalony i też mało ciekawie
sveno - 11-03-2012, 21:15
MKV napisał/a: | Masz przecież na poprzedniej stronie | chodzi o to:
Derpin napisał/a: | i żeby nie było że białas zawsze czysty tu na minutę przed myją z założonym już kompletem na lato przy okazji polecam bridgestone er300 świetne opony, pięknie kleją się do drogi mimo tylko 7 stopni i deszczu. Ciekawe co będzie jak zrobi się cieplej
|
to nie jest brudny samochód
brudny samochód jest wtedy kiedy nie widać jaki ma kolor te jest co najwyżej przykurzony
Hugo - 11-03-2012, 21:23
sveno napisał/a: | to nie jest brudny samochód
brudny samochód jest wtedy kiedy nie widać jaki ma kolor te jest co najwyżej przykurzony | sveno jak zwykle czai o co chodzi.
Anonymous - 15-03-2012, 22:50
dziś pykły 224 tysiące i jeszcze tak nie miałem żeby jednego dnia 3 zupełnie obce mi osoby komplementowały moje auto
najpierw jakiś przechodzień w poznaniu na pasach, macha do mnie, wskazuje na auto a potem hehehe szok pokiwałem głową że dzięki, misek zamruczał w podziękowaniu i pojechali dalej
potem w powrocie na stacji w skwierzynie gości co tankuje lpg pyta się czy felgi zmieniłem, no to mówię że tak, a on że kojarzy bo ostatnio byłem chyba z 2 tygodnie temu to mówi że się przyglądał bo ładny i widział że jak odjeżdżałem to ma niezłe odejście
no i na koniec już jak byłem w mieście to na światłach podjechała jakaś A3 8P 2.0 tdi 3drzwiowa.... w środku 2 cffaniaków myślę sobie zaraz będzie się działo no i ruszylim ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana a wisienką na torcie był ich komentarz że "zajefajnie" wygląda na tej feldze
Marcino - 16-03-2012, 08:31
Derpin napisał/a: | pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana |
DObre... dobre...
stary alfer - 16-03-2012, 08:43
Derpin napisał/a: | najpierw jakiś przechodzień w poznaniu na pasach, macha do mnie, wskazuje na auto a potem hehehe szok pokiwałem głową że dzięki, misek zamruczał w podziękowaniu i pojechali dalej
potem w powrocie na stacji w skwierzynie gości co tankuje lpg pyta się czy felgi zmieniłem, no to mówię że tak, a on że kojarzy bo ostatnio byłem chyba z 2 tygodnie temu to mówi że się przyglądał bo ładny i widział że jak odjeżdżałem to ma niezłe odejście
no i na koniec już jak byłem w mieście to na światłach podjechała jakaś A3 8L 2.0 tdi 3drzwiowa.... w środku 2 cffaniaków myślę sobie zaraz będzie się działo no i ruszylim ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana a wisienką na torcie był ich komentarz że "zajefajnie" wygląda na tej feldze |
A nie chciałeś białego kombi
Xsystoff - 16-03-2012, 09:33
Derpin napisał/a: | ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę |
W Szn? Moge zapolowac na kopciucha i pomscic
stary alfer - 16-03-2012, 09:38
Xsystoff napisał/a: | W Szn? Moge zapolowac na kopciucha i pomscic |
Ja to nawet mogę pchnąć jak będzie trzeba!
Anonymous - 16-03-2012, 14:00
Xsystoff, czarne a3 8P, 3 drzwiowe, tablice ZPL, czarne stalówki, chyba wszystkie loga na tylnej klapie były, szyby nie przyciemnione, no wygląda jak seria kapeć znaki szczególne krzywo spasowany przedni zderzak, Wiesz co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt
a na poważnie to spoko chłopaki byli nie ma co się spinać, to tylko zabawa zostać minimalnie objechanym przez mocniejsze i lżejsze auto to dla mnie żadna plama, harakiri nie popełnię
Rafal_Szczecin - 16-03-2012, 14:06
mogles powiedziec, ze masz brata z podobna fura tylko troszke szybsza, i kierowca tez bardziej zwarty, to im zloi tylki na miescie
ps. Krzysiu , bo mnie ostatnio zrobil nowy ML, taki duzy czarny <-- Wiesz co z nim zrobić, wszystko na mój koszt
|
|
|