To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

fj_mike - 10-03-2012, 23:40

U mnie sytuacja odwrotna. Nowe ori odboje i osłony. Okazało się jednak, że dzwonią tulejki. Wymieniam z początkiem kwietnia bo czasu teraz nie mam :roll:
Anonymous - 10-03-2012, 23:45

no to u mnie właśnie na odwrót, zaczęło pukać coś podczas ostatniej trasy do poznania, wstępna diagnoza łącznik, stabilizatora jeszcze przed zajrzeniem pod auto, ale pojeździłem jedne dzień i widzę że amorek się zalał, więc wiadomo co, odboje i osłony dałem z jakiegoś zestawu uniwersalnego z IC po lekkiej modyfikacji pasuje jak z fabryki, tylko cena 80 zł za stronę po dużych rabatach, a ile kosztuje z org ? i czy org zawiera tą metalową miseczkę w którą wchodzi odbój czy to już dodatkowy koszt ?
fj_mike - 10-03-2012, 23:53

Derpin napisał/a:
a ile kosztuje z org ?

Nie pamiętam.
Derpin napisał/a:
i czy org zawiera tą metalową miseczkę w którą wchodzi odbój czy to już dodatkowy koszt ?

Właśnie nie zawiera, ale zanabyłem już używkę i założę ;)
Ale jeżeli nie masz nivo to powinny pasować. Cały problem polegał na większej średnicy amorka nivo.

Hugo - 11-03-2012, 13:20

Derpin napisał/a:
żeby nie było że białas zawsze czysty
To pokaż foto jak jest brudny :P
MKV - 11-03-2012, 21:11

Hugo napisał/a:
Derpin napisał/a:
żeby nie było że białas zawsze czysty
To pokaż foto jak jest brudny :P

Masz przecież na poprzedniej stronie :P

Tomek - 11-03-2012, 21:14

wyjątkowo nieatrakcyjnie wygląda jak jest brudny
u mnie pod pracą stoi jedno białe kombi (rzecz jasna EA), non stop uwalony i też mało ciekawie

sveno - 11-03-2012, 21:15

MKV napisał/a:
Masz przecież na poprzedniej stronie :P
chodzi o to:
Derpin napisał/a:
i żeby nie było że białas zawsze czysty :P tu na minutę przed myją :P z założonym już kompletem na lato :D przy okazji polecam bridgestone er300 świetne opony, pięknie kleją się do drogi mimo tylko 7 stopni i deszczu. Ciekawe co będzie jak zrobi się cieplej :twisted:

to nie jest brudny samochód :)
brudny samochód jest wtedy kiedy nie widać jaki ma kolor :) te jest co najwyżej przykurzony :P

Hugo - 11-03-2012, 21:23

sveno napisał/a:
to nie jest brudny samochód
brudny samochód jest wtedy kiedy nie widać jaki ma kolor te jest co najwyżej przykurzony
sveno jak zwykle czai o co chodzi.
Anonymous - 15-03-2012, 22:50

dziś pykły 224 tysiące :P :) i jeszcze tak nie miałem żeby jednego dnia 3 zupełnie obce mi osoby komplementowały moje auto 8) :mrgreen:

najpierw jakiś przechodzień w poznaniu na pasach, macha do mnie, wskazuje na auto a potem :thumbright: :thumbright: hehehe szok pokiwałem głową że dzięki, misek zamruczał w podziękowaniu i pojechali dalej :P
potem w powrocie na stacji w skwierzynie gości co tankuje lpg pyta się czy felgi zmieniłem, no to mówię że tak, a on że kojarzy bo ostatnio byłem chyba z 2 tygodnie temu to mówi że się przyglądał bo ładny i widział że jak odjeżdżałem to ma niezłe odejście :P

no i na koniec już jak byłem w mieście to na światłach podjechała jakaś A3 8P 2.0 tdi 3drzwiowa.... w środku 2 cffaniaków myślę sobie zaraz będzie się działo :twisted: no i ruszylim :D ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę :mrgreen: :lol: po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana :D a wisienką na torcie był ich komentarz że "zajefajnie" wygląda na tej feldze :twisted:

Marcino - 16-03-2012, 08:31

Derpin napisał/a:
pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana

DObre... dobre...

stary alfer - 16-03-2012, 08:43

Derpin napisał/a:
najpierw jakiś przechodzień w poznaniu na pasach, macha do mnie, wskazuje na auto a potem :thumbright: :thumbright: hehehe szok pokiwałem głową że dzięki, misek zamruczał w podziękowaniu i pojechali dalej :P
potem w powrocie na stacji w skwierzynie gości co tankuje lpg pyta się czy felgi zmieniłem, no to mówię że tak, a on że kojarzy bo ostatnio byłem chyba z 2 tygodnie temu to mówi że się przyglądał bo ładny i widział że jak odjeżdżałem to ma niezłe odejście :P

no i na koniec już jak byłem w mieście to na światłach podjechała jakaś A3 8L 2.0 tdi 3drzwiowa.... w środku 2 cffaniaków myślę sobie zaraz będzie się działo :twisted: no i ruszylim :D ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę :mrgreen: :lol: po tym jak zobaczyłem że chłopaki lecieli na zimowym wąskim kapciu a ja na 225 była to moja najsłodsza przegrana :D a wisienką na torcie był ich komentarz że "zajefajnie" wygląda na tej feldze :twisted:

A nie chciałeś białego kombi :mrgreen:

Xsystoff - 16-03-2012, 09:33

Derpin napisał/a:
ałdi chłopaki mi uciekli o jakąś długość max 1,5 długości ich auta więc spotkanie na następnych światłach i pytanko na ile virus zrobiony po ich odpowiedzi że 186KM i prawie 400 niutów miałem taką minę

W Szn? Moge zapolowac na kopciucha i pomscic 8)

stary alfer - 16-03-2012, 09:38

Xsystoff napisał/a:
W Szn? Moge zapolowac na kopciucha i pomscic

Ja to nawet mogę pchnąć jak będzie trzeba!

:mrgreen:

Anonymous - 16-03-2012, 14:00

Xsystoff, czarne a3 8P, 3 drzwiowe, tablice ZPL, czarne stalówki, chyba wszystkie loga na tylnej klapie były, szyby nie przyciemnione, no wygląda jak seria kapeć :P znaki szczególne krzywo spasowany przedni zderzak, Wiesz co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt ;) ;) :twisted:

a na poważnie to spoko chłopaki byli :) nie ma co się spinać, to tylko zabawa :P zostać minimalnie objechanym przez mocniejsze i lżejsze auto to dla mnie żadna plama, harakiri nie popełnię ;) :P

Rafal_Szczecin - 16-03-2012, 14:06

mogles powiedziec, ze masz brata z podobna fura tylko troszke szybsza, i kierowca tez bardziej zwarty, to im zloi tylki na miescie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps. Krzysiu , bo mnie ostatnio zrobil nowy ML, taki duzy czarny <-- Wiesz co z nim zrobić, wszystko na mój koszt ;)