Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
Firebee - 24-11-2012, 15:05
sveno napisał/a: | tomek84 napisał/a: | sveno: a gdyby tak skorzystać z usług firmy, z którą miasteczko ma umowę,
pogadać z nimi o rozszerzeniu ochrony na te 2 doby?? | już rozmawialiśmy o tym na pierwszym spotkaniu z władzami miasteczka, wszystko zależy od ceny.
Tymczasem właśnie dostałem wiadomość od czarnych, mamy zgodę na organizację zlotu, więc można napisać to oficjalnie:
XI Ogólnopolski Zlot MitsuManiaków odbędzie się na MS AGH w Krakowie w sierpniu 2013r.!!!
Pytanie w który weekend? Czy są przeciwnicy terminu 2-4 sierpień 2013? |
zawsze ktoś się znajdzie, komu nie będzie pasowało.. Ustalajcie termin z MS AGH i go po prostu napiszcie:)
mjsystem - 24-11-2012, 21:54
tomek84 napisał/a: | koszty będą, ale tak jak napisał sveno - odpowiedzialność
wynajęcie "pracowników" to nie wszystko
lepszą opcją będzie umowa z firmą, która podstawi nam 2-3 osoby
lepsza opcja, bo w razie W łączność z centralą i na miejscu jawi się grupa interwencyjna
taki jest mój punkt widzenia
sveno: a gdyby tak skorzystać z usług firmy, z którą miasteczko ma umowę,
pogadać z nimi o rozszerzeniu ochrony na te 2 doby?? |
Oczywiście ta opcja jest duzo lepsza, chodziło mi tylko o ograniczenie kosztów. Ale w rzeczywistości jest to do wykonania.
sveno napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Sveno, chłopaki, świetna robota!!!
a za to to masz kopa w
_________________ |
no własnie zobaczyłem
sniegu - 25-11-2012, 00:04
sveno napisał/a: | Pytanie w który weekend? Czy są przeciwnicy terminu 2-4 sierpień 2013? |
Jestem przeciwny oderwaniu mojej dokładki MSX-a na którą polowałem 2 lata a nie terminowi mnie to obojętne ale to wy organizujecie i ustalacie termin to wy przyjmujecie ewentualne problemy na klatę moim zdaniem jeżeli ktoś ma problemy z terminem to jego osobista sprawa macie błogosławieństwo a reszta...
koszmarek - 25-11-2012, 10:59
no jestem w szoku !!! Super, sveno że się W KOŃCU coś rusza ! Jakby co macie moje łapki do pomocy !
a teraz kopa na rozpęd i działajcie pełną parą !!
sveno - 25-11-2012, 12:57
sniegu napisał/a: | macie błogosławieństwo a reszta... | no właśnie, mamy błogosławieństwo, ale to nie znaczy, że zdanie innych mamy mieć głęboko w poważaniu.
Doszły mnie słuchy, że możemy mieć duże problemy z frekwencją o co chodzi?
Wiem, że Kraków nie jest w centrum Polski, ale Żywiec i Wilkasy też nie były....
koszmarek napisał/a: | a teraz kopa na rozpęd i działajcie pełną parą !! | kopać nie trzeba ale łapki się przydadzą
mjsystem - 25-11-2012, 13:04
sveno napisał/a: | Doszły mnie słuchy, że możemy mieć duże problemy z frekwencją o co chodzi?
Wiem, że Kraków nie jest w centrum Polski, ale Żywiec i Wilkasy też nie były.... |
Nie zapeszajmy. Wierzę, że wszyscy chętni na zlot przyjadą. Nie ma rzetelnego argumentu, że termin czy miejsce są złe. Mogą być tylko złe chęci, ale jak wyżej napisałem....
sveno - 25-11-2012, 13:10
mjsystem napisał/a: | Nie ma rzetelnego argumentu, że termin czy miejsce są złe. | właśnie miejsce, jako że to Kraków, to ten pójdzie spać do cioci, tan do znajomego...
Proszę nie róbcie tego, trafia się okazja przypomnieć sobie życie studenckie, albo zasmakować go pierwszy raz
Juiceman - 25-11-2012, 13:38
Sveno nie przejmuj się niech te 10 osób sobie pójdzie do ciotek/wujków etc. xD i tak będziesz miał jeszcze te 500 osób na miejscu hehehe
mjsystem - 25-11-2012, 13:45
Juiceman napisał/a: | Sveno nie przejmuj się niech te 10 osób sobie pójdzie do ciotek/wujków etc. xD i tak będziesz miał jeszcze te 500 osób na miejscu hehehe |
Otóż to
Bizi78 - 25-11-2012, 13:58
Moja propozycja dla tych, którym formuła zlotu 2013 się nie podoba aby nie siały fermentu na forum i nie zniechęcały innych do przyjazdu .
Sławek mj, ty lepiej się czymś odkaź bo coś nam zapleśniałeś .
sveno - 25-11-2012, 14:23
Bizi78 napisał/a: | bo coś nam zapleśniałeś . | i właśnie rozkminiłem czemu organizatorzy zzielenieli-zielony to kolor nadziei, bo mamy nadzieję, że będzie dobrze
Bizi78 napisał/a: | Moja propozycja dla tych, którym formuła zlotu 2013 się nie podoba aby nie siały fermentu na forum i nie zniechęcały innych do przyjazdu .
| czemu? Konstruktywna krytyka mile widziana, malkontenctwo też mobilizuje do włożenia wszelkich starań by było jak najlepiej.
Może uda się zrobić spot reklamowy, zachęcający do przyjazdu? Problem to sprzęt video....
Tomek - 25-11-2012, 14:31
sveno napisał/a: | Problem to sprzęt video.... |
jakoś Jakoobiak sobie daje rade
mjsystem - 25-11-2012, 14:44
sveno napisał/a: |
Bizi78 napisał/a:
bo coś nam zapleśniałeś .
i właśnie rozkminiłem czemu organizatorzy zzielenieli-zielony to kolor nadziei, bo mamy nadzieję, że będzie dobrze
|
Rafał, razem się "odkazimy", a co malkontenctwa, to jak napisał Sveno:
sveno napisał/a: | Konstruktywna krytyka mile widziana, malkontenctwo też mobilizuje do włożenia wszelkich starań by było jak najlepiej. |
tomek84 napisał/a: | jakoś Jakoobiak sobie daje rade
_____ |
Tomku zajmiesz się tym? Fajny pomysł
Aga - 25-11-2012, 16:26
nie piszę tu bo nie chcę wkładać kija w mrowisko
i tak już sporo tu mrówek
śledzę jednak temat i błagam, nie przejmujcie się malkontentami!
ustalcie proszę termin taki jak Wam - Organizatorom - pasuje
pozostali MUSZĄ się dostosować
i tak robicie wiele by uratować ten zlot
i jeszcze jedno - do wszystkich
nie bierzmy złego przykładu z niektórych (nawet z adminów) - nie szukajmy noclegów poza AGH, noce zlotowe są najlepsze - nawet w akademiku
sveno - 25-11-2012, 16:56
Aga napisał/a: | noce zlotowe są najlepsze - nawet w akademiku | albo tak: noce akademikowe są najlepsze - nawet w czasie zlotu
[ Dodano: 25-11-2012, 17:29 ]
Prośba do organizatorów z poprzednich lat: przydałyby się wszystkie potrzebne dokumenty: zaproszenia dla sponsorów, wzory umów, pism do UM, policji itp. ogólnie wszystko co macie wysyłać można na maila: slawomir.dabrowski87@gmail.com
|
|
|