To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

KowaliK - 18-03-2009, 19:39

Guciek69 napisał/a:
oczywiście nie mam nic przeciwko zrobienia małego spociku w Żmigrodzie

W Żmigrodzie to możemy zrobić nawet za 5 minut. :twisted:

Anonymous - 18-03-2009, 19:48

ello , jak byście robili we wrocku to ja z chęcią przyjadę nie chlubnie może tez dopisze sie do rekordu albo i chlubnie w końcu jestem swój ziomal ale tak całkiem serio na kiedy przewidujecie spocik odwiedził bym swoje rodzinne strony i rodzicow, a przy okazji zawitał do was
tucci - 18-03-2009, 21:02

No w koncu sie cos ruszylo ze Spotem i powiem, ze Legnica nie byla by takim zlym rozwiazaniem, w koncu kazdy bedzie mial po rowno KM do miejsca docelowego nie liczac oczywiscie Jaworka (ale oni zawsze rownym szeregiem do wro ciagneli, nie panowie :lol: )
:wink:

Guciek69 - 18-03-2009, 21:27

KowaliK napisał/a:
Guciek69 napisał/a:
oczywiście nie mam nic przeciwko zrobienia małego spociku w Żmigrodzie

W Żmigrodzie to możemy zrobić nawet za 5 minut. :twisted:

mi droga zajmie z +/- 15 min ;P

Cytat:
ello , jak byście robili we wrocku to ja z chęcią przyjadę nie chlubnie może tez dopisze sie do rekordu albo i chlubnie w końcu jestem swój ziomal ale tak całkiem serio na kiedy przewidujecie spocik odwiedził bym swoje rodzinne strony i rodzicow, a przy okazji zawitał do was

no jak się uda to zapraszamy do Legnicy :P myślę, że z początkiem kwietnia można by coś pomyśleć ? :?:

mouseman - 18-03-2009, 21:44

Zapraszam do Legnicy mamy troche miejsc do ugoszczenia mitsumaniaków:
- parking cearfur (czy jak to sie pisze...) środek zawsze jest pusty 5-6 rzędów
- parking kaufland zawsze w połowie pusty 6-7 rzędów
- impreza na poziomie czylli galeria Ferio 4-5 rzędów wolnych w większości przypadków
- Lotnisko ogólnie full miejsca jednak zwykle akcja zlotowa kończy się przyjazdem policji.

Do rekorku przyłożyliby się: tatko, dziadek, sąsiad :)

Guciek69 - 18-03-2009, 21:50

no to jak chcemy bić rekord to potrzebujemy dużoooo miejsca :D :P więc Kaufland :P albo Lotnisko :D :twisted:
SZYNA - 18-03-2009, 23:23

A policjanci też się liczą w przypadku bicia rekordu?
Bo jeśli tak to lotnisko :mrgreen:

tucci - 18-03-2009, 23:33

SZYNA napisał/a:
A policjanci też się liczą w przypadku bicia rekordu?
Bo jeśli tak to lotnisko :mrgreen:

:arrow: TUTAJ masz troszke o zasadach, poczytaj :idea:

Anonymous - 19-03-2009, 07:08

oj nie nie jeśli to ma być Legnica to ja dziękuje bardzo wrocek był by ok ale Legnica odpad,do Wrocka przyjeżdżam raz na 2 miesiące tylko na sobotę i niedziele a jak mam jeszcze do Legnicy gnać to sorki
painkiller - 19-03-2009, 08:49

Spoko kosior1975, jak będzie jakiś spot we Wro to dostaniesz wcześniej info :)
KaWu - 19-03-2009, 10:01

mouseman, najlepszym rozwiazaniem byłoby chyba w L-cy na lotnisku.
W ub. weekend znajomi z hondy mieli. Ale nie chodzi tutaj o pas płyt - bo tam już Tiry parkuja i lepiej odpuscic. Jak tam sie robi zbiorowisko to jest nieciekawie.
Lepiej na lotnisku tam dalej (kiedys tam Obi bylo - teraz nie wiem jakie tam sa sklepy a parking jest duuuzy i na weekend jest ok - pusto.
mouseman, chodzi o ten parking, gdzie parkowalismy w ub. roku na pokazie Driftingu :D

mouseman - 19-03-2009, 11:01

Krzysiu racja, tam jest dużo miejsca i w weekend nie powinno być problemów z zaparkowanie 50 autek :) Bede monitorował ten temat w celu upewnienia się czy będzie możliwość zorganizowania tam spotu
jacekb - 19-03-2009, 11:02

[ Dodano: 19-03-2009, 11:06 ]
To jak Legnica to tylko w rejonie lotniska. Za nowo wybudowanym sklepem (koło Castoramy) jest długi i szeroki pas asfaltowy (miejsce zaznaczone w kole).

Proponuję ustalić jakąś wstępną datę.

tucci - 19-03-2009, 11:12

jacekb napisał/a:
Proponuję ustalić jakąś wstępną datę.
:arrow: Od tego sa MODY Panie kolego, kwiecien sie zbliza wiec data bedzie zaproponowana w odpowiednim czasie. :wink:
KaWu - 19-03-2009, 12:15

jacekb, w miejscu oznaczonym parkuja Tire.