To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

Kibloo - 15-05-2009, 11:34

nie weim tylko ile czasu będziemy na spocie, ale bez problemu, tak około 18.15?

pozdro

Wszyc - 16-05-2009, 11:25

Daje najfajniejsze fotki od siebie ze zlotu :)

Kibloo - 16-05-2009, 12:29

ja niestety nie dojechałem, po napisaniu ostatniego posta zadzwonił mój tatuś i powiedział, ze bedzie przejeżdżał w drodze do Wawy, więc że widuję go rzadko (tylko 1200 km odległości), to nie mogłem sobie przepuścić takiej opcji. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze, i szkoda, zę nie mogłem przyjechać... niestety następny spot tez poza trójmiastem... ale spróbuję sklecić spota w Poznaniu :mrgreen:

trzymajcie się

sebekColt97 - 16-05-2009, 13:15

Spocik fajny, pogoda dopisała, coż, do zobaczenia na kolejnych :)
Fajnie, jak tyle Miśków na raz zjedzie a do tego śliczna Prelka,ładny audik i fajna karetka :)

Krzyzak - 16-05-2009, 18:19

ciesze sie, ze sie Wam spocik udal
ja po raz kolejny nawalilem, ale coz - tym razem praca mnie zatrzymala...

Qbatcz - 17-05-2009, 11:11

Wszyc napisał/a:
Daje najfajniejsze fotki od siebie ze zlotu :)

dzięki ;)

tomek_ch86 - 17-05-2009, 17:12

no i nawet moj Misiek sie tam znalazl :D
to do zobaczenia na nasteonym spocie :)
pozdro!!!

MKarpiu - 17-05-2009, 19:06

Zażalenie do Wszyc'a ... Ja go podwoże do Gdyni a on mi zdjęcia nie zrobił? :D
Anonymous - 17-05-2009, 20:13

Mi sie tez nie udało być........ szkoda że tak rzadko wypada w weekendy :(
Wszyc - 17-05-2009, 20:55

Karpiu spóźniłeś się na sesje fotograficzną a poźniej zapomniałem już zrobić :D nastepnym razem postaram się nie zapomnieć heh
akbi - 18-05-2009, 13:24

Myślałem, że nie uda mi się wpaść ale jednak się udało :)
Dzięki wszystkim za miłe spotkanko, oraz Chudemu i Kat'owi za przejeżdżkę ich furami :)
Jako, że po raz pierwszy byłem "po cywilu" więc tym razem nie miałem przy sobie gadżetów i z tego tytułu przepraszam wszystkich tych, co zamierzali coś nabyć.

Chcę też również uzupełnić brak mojego wpisu sprzed miesiąca i oznajmić, iż 15 kwetnia na Spocie było aż 31 autek :) ... co jest naszym 2 wynikiem.

Z Chudym, Śrubą i Raddexem dogadany zostal też termin i miejsce Spotu letniego "nad jeziorkiem" ...
a więc "Letni Spot nad Jeziorem" odbędzie się 12 lipca nad nieopodal Wdzydz Tucholskich ... niebawem o tym stworzę specjalny temat.

ps' i na koniec jedna przykra sprawa ... kolega Qbatcz, za "popisy" (mimo ostrzeżenia słownego) otrzymuje jako pierwszy w historii Spotkań Pomorskich MItsumaniaków Ostrzeżenie ... Pamiętajcie, że na Spotach/Zlotach Mitsumaniaków nie jeździmy z piskiem opon i nie "zrywamy kapci" :|

Qbatcz - 18-05-2009, 20:15

akbi napisał/a:
ps' i na koniec jedna przykra sprawa ... kolega Qbatcz, za "popisy" (mimo ostrzeżenia słownego) otrzymuje jako pierwszy w historii Spotkań Pomorskich MItsumaniaków Ostrzeżenie ... Pamiętajcie, że na Spotach/Zlotach Mitsumaniaków nie jeździmy z piskiem opon i nie "zrywamy kapci" :|

wytłumaczyłem się z tego ale widzę że nieskutecznie...

akbi - 19-05-2009, 12:14

Qbatcz napisał/a:
wytłumaczyłem się z tego ale widzę że nieskutecznie...

1 - jeździłeś po parkingu z piskiem opon - dostałeś ostrzeżenie słowne
2 - następnie po kilkunastu minutach, udowadniałeś koledze, że jego auto rusza z piskiem opon - robiłeś to kilkanaście centymetrów od innych stojących ludzi, a zauważ, że na Spocie było parę biegających dzieci :shock: Nawet byś się nie zorientował, jakby któreś podbiegło Ci przed maskę .. mój syn ma zaledwie 82cm, więc myślę, że jakby się zbliżył już na 3m przed maskę auta, to byś go nie widział.

Pomijając kwestie bezpieczeństwa (gdzie Twoje tłumaczenie w tym momencie wydaje się najzupełniej żałosne - bo chciałeś koledze pokazać, że jego auto potrafi "zerwać kapcie"), to piski z opon jakie wydawałeś były słyszalne dla postronnych (nieuczestniczących w Spocie) osób. Poczytaj proszę trochę forum, a zobaczysz czym Spoty mitsumaniaków wyróżniają się od spotów innych klubów - takich jak np Hondy, VW czy BMW.

Qbatcz - 19-05-2009, 17:43

akbi
8-[ zrozumieć, przepraszać, obiecać że to się więcej nie powtórzyć... :oops: :oops:

sebekColt97 - 21-05-2009, 06:00
Temat postu: 14.06(niedziela) zamiast 15.06(poniedziałek)???
Czy bylibyście za zmianą terminu czerwcowego spotu z poniedziałku na niedzielę, czyli zamiast 15.06 to 14.06. Niedziela ma ten plus że wiekszość osób ma wolne, prawie każdy może spokojnie przyjechać bez gonitwy. Ostatnio dużo osób zmęczonych po pracy nie dojechało, lub wpadło na krótko, dlatego chciałbym żebyście sie wypowiedzieli na temat spotu w niedzielę 14.06, może wtedy spot zorganizować nieco szybciej, iść coś zjeść, całą grupą na spacer czy na pizze. Taki spot bardziej integracyjny i korzystający z wekendu, np.zamiast na 19 to spotkanie o g.17. Co w ogóle sądzicie o niedzielnym spotkaniu w czerwcu, czy jest możliwość zmiany terminu i być może taka zmiana odpowiadałaby nam wszystkim? Jest to tylko propozycja i czas żeby sie zastanowić.