To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 19-01-2009, 18:20

nie sądze żeby było to najlepsze miejsce do rozstrząsania tego tematu. jeżeli już to na spocie.
Rafal_Szczecin - 19-01-2009, 18:25

ja prosze o nie roztrasanie sprawy i nie pytanie co sie stalo itp .
porozmawiamy o tym na spocie .

kaleos - 19-01-2009, 18:57

kto byl to wie, a kto nie byl to tez wie :mrgreen:
lukasz ty krejzolu :supz:

PS wystarczylo ze raz na spota nie pojechalem, cholera.... :doubt: :D

Allais - 19-01-2009, 19:59

Dobra mała zmiana tematu :P Od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie balety :D i z tego powodu zrodziła mi się w głowie myśl, że może skoczyć gdzieś na klubowe balety w ramach spota ? :twisted: zawsze to jakaś odmiana, a nie wyklucza również zwykłego niedzielnego spota ;) Pozostawiam temat do przedyskutowania - mam nadzieję że wyniknie z tego coś pozytywnego 8)
kaleos - 19-01-2009, 20:01

jestem za, bo ostatni raz bawilem sie z wami w tabu :) a to bylo chyba rok temu :P
Anonymous - 19-01-2009, 21:37

:D hehe no tak ale w niedziele to zostaje nam tylko elite... ;/ czyli bez szału i jeżeli chodzi o miejsce gdzie można usiąść i spokojnie pogadać i jeżeli chodzi o miejsce gdzie można by dobrze się pobawić... chociaż słyszałem że w niedziele różnie tam bywa....

muszę porozmawiać z właścicielem kolejnego zaprzyjaźnionego klubu to może da rade coś zorganizować...

a może karaoke ? :D tylko była by mała zmiana planów i spota trzeba było by zorganizować w poniedziałek :) ale za to można przyjechać ze swoją drugą połową co by razem się pobawić i może przy okazji żeby miał kto prowadzić bolid do domu :P

Allais - 19-01-2009, 23:00

A ja bym był bardziej za tym, żeby niedzielnego spota wieczornego nie przesuwać, a na balety pójść w piątek lub sobote :D Większy wybór lokali i nie trzeba myśleć o dniu następnym ;)
Łukasz zs - 19-01-2009, 23:02

patrzac po spotach to pewnie malo ludzi bedzie :? a w takim ukladzie to moze domowke zrobic zeby powaznie sie skuc :twisted: :?: :?:
Anonymous - 20-01-2009, 02:14

dobra domówka nie jest zła :) proponujesz miejscówkę :) ? bo u mnie to wiesz rodzice i pies... może być ciasno ;)
Łukasz zs - 20-01-2009, 08:34

cos bedziemy myslec 8) ja wam chaty nie oddam... wiem czym to grozi :twisted: :twisted: :mrgreen:
Allais - 20-01-2009, 11:28

A ja pozostanę przy opcji baletów :P Ale jeżeli większość będzie za domówką to też nie odmówie ;)
Anonymous - 20-01-2009, 11:30

hmmmm
balety??
czemu nie :)

Rafal_Szczecin - 20-01-2009, 17:23

to zastanowcie sie co, gdzie i jak .
Allais - 21-01-2009, 19:01

Hmm możemy albo od razu powiedzmy o 22-23 w piątek pójść na balety, albo najpierw spotkać się gdzieś w Pubie, kulturalnie posiedzieć, wypić conieco i dopiero udać się na balety :) Co do miejscówek konkretnych to nie za bardzo mogę sie wypowiedzieć bo dawno w sumie nigdzie nie byłem... no ostatnio w Boston Pubie na Niepodległości... nawet przyjemnie było :P
kaleos - 22-01-2009, 15:57

jak juz mamy isc to za tydzien, bo na ten wekeend wyjezdzamy z krisem :P