To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej

junior81 - 21-06-2013, 21:35

Mnie się wydaje, że ten parking jest płatny i w weekend będzie od cholery ludzi nad stawami. Będzie problem z wjechaniem na parking, ale może się mylę.
b2vos - 21-06-2013, 23:20

nie jest platny, bynajmniej nie był. Zresztą 2 zeta to max chyba nikogo nie zuboży
pamar - 22-06-2013, 13:42

Grand napisał/a:
jedzie ktoś od strony brzezin. Będę pierwszy raz więc co musze zabrać....grill czy co będzie?

Jak masz jakiś mały grill to weź, po za tym jakąś kiełbę albo inną padlinę, coś do picia i dobry humor tradycyjnie :)
Ja z Jackiem będziemy jechać Brzezińską od Nowosolnej ok 16:00. Jak chcesz, to poczekaj na nas na parkingu na rogu, po prawej stronie (skrzyżowanie Brzezińska Strykowska)

SHARK1979 - 23-06-2013, 13:54

Dziękuje wszystkim którzy dotarli a byli tacy co przejechali 100km :D a w dodatku poszedłem łodziakom na rękę i spot był w Łódzi, szkoda że wielu was nie dotarło :|
junior81 napisał/a:
Mnie się wydaje, że ten parking jest płatny

Jest aż 4zyle
junior81 napisał/a:
w weekend będzie od cholery ludzi nad stawami.

Nie było tak źle
junior81 napisał/a:
Będzie problem z wjechaniem na parking,

Miejsca było od ... czyli bardzo dużo
Widzę pisanie postu mc wcześniej nic nie daje więc powstał plan wpisywania miejscówki pobytu kilku czyli pewnie max 3 osób w danym miejscu i kto chce będzie nie to nie, zmuszać nikogo nie będę :D tylko przykro że nie można zebrać w weekend nawet 10osób,pozderko :roll:

jacek11 - 04-07-2013, 00:14

A może by tak jakiś termin??????
sniegu - 09-07-2013, 00:16

czyli mam rozumieć ze oddajemy puchar?
SHARK1979 - 09-07-2013, 00:43

sniegu napisał/a:
czyli mam rozumieć ze oddajemy puchar?

Jak będziecie się zbierać jak ostatnio to pewno tak :lol:
jacek11 napisał/a:
A może by tak jakiś termin??????

A np jaki :?: bo ostatnio cienko było, myślałem pod koniec lipca ale na początku sierpnia jest zlot to nie wiem czy jest sens.
Miło by było by się spora część wypowiedziała co do terminu i ilości chętnych, choć by tak kole 10 osób było to już oki :D
Piszcie nie krępujcie się.
Stara ekipa wymarła prawie a nowi się nie pojawiają :!:
Ostatnio rozdałem kilka wizytówek od Pamara zobaczymy co będzie za efekt.
Pozdrawiam :D

sniegu - 09-07-2013, 11:04

Ja na grilla się raczej nie piszę, ale wygospodarować chociażby godzinę na takiego multi spota jak pod ikeą
stara ekipa nie wymarła tylko się przeniosła...

jacek11 - 09-07-2013, 16:54

sniegu napisał/a:

a gdzie się przeniosła stara ekipa :?: :?: :?:

pamar - 09-07-2013, 20:10

Właśnie!
Ludzie, gdzieście się poukrywali - Region żyje ale ma się kiepsko niestety!
Co się dzieje?
Ruszcie tyłki Panie i Panowie :D

sniegu - 09-07-2013, 21:29

Mitsufan
vendetta - 09-07-2013, 21:40

Mitsufan to tylko mała część starej ekipy. Ekipa łódzka jaką poznałam i najmilej wspominam to Chooper, AlbertKZN, Czarcik, grabsio, iza, kamil73-73, kizia-mizia, Leppe, maly124, misibiczi, misiek-misiek, yaro1976 i oczywiście pamar, junior81 jacek11, shark1979, forest i jeszcze kilka innych osób.
jacek11 - 09-07-2013, 23:20

21 lipca jestem w stanie zagościć w Łodzi,i spędzić z Wami czas :) godziny popołudniowe,miejsce obojętne(aczkolwiek,najlepiej tam,gdzie nie ma komarów :evil: )
Przynależność do innego forum nie oznacza końca znajomości.Nie znaczy to,że już się nie lubimy,i nie możemy się nadal integrować....
I nie chodzi tu o jakiś puchar,tylko o zwykłą znajomość,i spotkanie z ludźmi których się lubi :)
Ot takie moje skromne odczucia :oops:

SHARK1979 - 09-07-2013, 23:39

sniegu napisał/a:
sniegu napisał/a:
Mitsufan

A to dobre :lol:
vendetta napisał/a:
Mitsufan to tylko mała część starej ekipy.

Racja
vendetta napisał/a:
Ekipa łódzka jaką poznałam i najmilej wspominam to Chooper, AlbertKZN, Czarcik, grabsio, iza, kamil73-73, kizia-mizia, Leppe, maly124, misibiczi, misiek-misiek, yaro1976 i oczywiście pamar, junior81 jacek11, shark1979, forest i jeszcze kilka innych osób.

=D> :thumbright:
jacek11 napisał/a:
I nie chodzi tu o jakiś puchar,tylko o zwykłą znajomość,i spotkanie z ludźmi których się lubi :)

Tu max racji :D

sniegu - 09-07-2013, 23:59

SHARK1979 napisał/a:
sniegu napisał/a:
sniegu napisał/a:
Mitsufan

A to dobre :lol:

no nie mów Mi że tu trochę racji nie mam co???