To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - SPOTY Lokalne

bbandi - 02-03-2013, 22:14

Niech będzie 15ta, Real tylko ta większa część parkingu (tam gdzie drzwi obrotowe) :D
Kamil_Ziomek - 03-03-2013, 14:13

To jedziemy do sauny bo pogoda nie za bardzo
adt81 - 03-03-2013, 18:32

No i wreszcie udało się spotkać - 4 miśki więc jak na nasze standardy jest OK. Następny spot bliżej wiosny (to już chyba wkrótce :-) ) może gdzieś pojedziemy bo ile można ciągle w Rzeszowie ? :-) .
bbandi - 03-03-2013, 18:58

Miło było - wrzucam filmik ze spotu :mrgreen:

http://www.youtube.com/wa...v=el-eM9kGQLE#!

adt81 - 03-03-2013, 19:05

bbandi napisał/a:
Miło było - wrzucam filmik ze spotu :mrgreen:

http://www.youtube.com/wa...v=el-eM9kGQLE#!

Nie no bez przesady - jeszcze ktoś pomyśli, że tak było ;-)

bbandi - 04-03-2013, 09:17

Oj tam i tak mało kto tu zagląda :P ...
adt81 - 18-03-2013, 18:09

Po najliczniejszym spocie w tym roku :P trzeba kuć żelazo póki gorące i proponuję kolejny jak już się ociepli i może udałoby się wyskoczyć gdzieś dalej na dzień lub dwa ?

Mam ochotę na wyjazd nad Solinę w jakiś ciepły kwietniowy weekend - najchętniej z noclegiem to by jakieś ognisko się zrobiło itp. W kwietniu chyba nie powinno być problemu ze znalezieniem kilku wolnych miejsc noclegowych w rozsądnych pieniążkach.

Co Wy na to ? Jakieś inne propozycje ? Oczywiście nie upieram się nad Soliną - lista propozycji jest otwarta.

gulgulq - 18-03-2013, 21:20

weekend majowy planuje coś takiego
pod warunkiem ze mi komunia nie wyskoczy

adt81 - 19-03-2013, 18:56

Weekend majowy też może być ale na ile osób można wtedy liczyć ? Ja jestem chętny jak będzie ładna pogoda - ktoś jeszcze ? Może by tak Wielka Pętla Bieszczadzka - przejechalibyśmy kilkoma/kilkunastoma miśkami i toyotą ? ;-)

Jeśli to miałby być dwudniowy spot to trzeba się jasno określić kto i kiedy bo trzeba jakiś nocleg zorganizować więc jeśli są poważnie zainteresowani proszę się wpisywać.

wojzi - 20-03-2013, 04:11

bbandi napisał/a:
Oj tam i tak mało kto tu zagląda :P ...

A zdziwiłbyś się. Ja zaglądam i podczytuję :D .

Kamil_Ziomek - 20-03-2013, 17:17

Ja prawie na pewno jadę z wami i moją :) (prawie bo może coś mi wypaść)
adt81 - 20-03-2013, 20:10

wojzi nie mu nas dużo czytania ale proszę zignoruj ten filmik - chyba go usunę :-)

Kamil_Ziomek fajnie że jesteś zainteresowany więc jeśli gulgulq nie ma nic przeciwko dołączymy się do wycieczki :-) . Jest jeszcze troszkę czasu ale warto powoli zająć się szczegółami czyli:

- konkretna lista osób tak aby można było coś zarezerwować
- gdzie, kiedy i o której się spotykamy
- gdzie kupić kiełbasę :-)
- i może jakiś ogólny plan wyjazdu a reszta na miejscu się okaże

Lista:

1) adt81 + może 1 osoba (2)

gulgulq - 21-03-2013, 07:18

ja nie moge napisać na 100%, bede wiedzial gdzies w kwietniu co i jak z moim terminarzem

mamy plany w górki - wyjść sobie w jeden dzień, nocleg, drugi dzień relaks ;)

wojzi - 21-03-2013, 17:49

Filmik się nie otwiera :( .
adt81 - 29-03-2013, 20:02

Coś słabe zainteresowanie tematem - jak zwykle zresztą więc jeśli nie ma chętnych to sam sobie pojadę bo i tak chciałem się tam wybrać ;-)

Jeśli ktoś ma ochotę pojechać to będzie super tylko trzeba się wcześniej określić - ja nikogo nie zmuszam ale już nie wiem co można zaproponować żeby region rozruszać. Ludzie pobudka - może za paliwo mam zwracać żeby ktoś przyjechał ? Na cały region jest dwie - trzy osoby które mają chęć się spotkać przynajmniej raz w miesiącu a cała reszta najwyraźniej ma klub daleko.... :evil: