Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
akbi - 03-10-2008, 14:51
Wisła Mistrzem była w sezonie 2007/2008, a Tottenham jest na końcu tabeli w sezonie 2008/2009 .... w zeszłym roku byli znacznie wyżej, co zaowocowało awansem do rozgrywek UEFA.
Anonymous - 03-10-2008, 14:57
Tak, też o tym myślałem.. Ale fakt jest też taki, że Wisła w obecnym sezonie jest na 1 ex aequo miejscu z Legią. (różnią się tylko bramkami)
Anonymous - 03-10-2008, 15:06
detlef napisał/a: | Tak, też o tym myślałem.. Ale fakt jest też taki, że Wisła w obecnym sezonie jest na 1 ex aequo miejscu z Legią. (różnią się tylko bramkami) |
Na koniec sezonu będzie:
1.Lech
2.Legia
3.Wisła
akbi - 03-10-2008, 15:21
Czerwien napisał/a: | Na koniec sezonu będzie:
1.Lech
2.Legia
3.Wisła |
1.Lech
2.Lechia
3.Legia
...jakoś tak bardziej składnie
sruba - 03-10-2008, 15:32
akbi napisał/a: | ...jakoś tak bardziej składnie |
najbardziej składnie:
1. Lechia
2. Lech
3. Legia
Anonymous - 03-10-2008, 15:41
akbi napisał/a: | 1.Lech
2.Lechia
3.Legia
...jakoś tak bardziej składnie |
Ułożyłeś alfabetycznie...jakbyś brał pod uwagę wszystkie literki to wiesz kto byłby liderem
Anonymous - 03-10-2008, 15:42
najbardziej najbardziej
1.Lechia
2. Śląsk
3. Wisla
akbi - 03-10-2008, 15:55
Czerwien napisał/a: | Ułożyłeś alfabetycznie... |
przypadek
Czerwien napisał/a: | jakbyś brał pod uwagę wszystkie literki to wiesz kto byłby liderem |
ABC Sokół
jakby ktoś przypadkiem nie wiedział, to jest to drużyna która występuje w lidze gminy Puck
Marcin-Krak - 23-11-2008, 23:18
Mam nadzieję, że arbiter dzisiejszego meczu Wisły dostanie długi urlop. No i może jakąś rolę w serialu Niedowartościowany koleś ech ...
I jeszcze mam pytanie - jak to jest z tymi podgrzewanymi murawami skoro zamiast w piłkę, to można taniec na lodzie robić
Anonymous - 24-11-2008, 13:25
E, nie przesadzałbym.. Coś się gwiazdorom z Białej Gwiazdy w głowie poprzewracało. Są zbyt aroganccy, chamscy i zbyt pewni swego.
http://sport.onet.pl/0,0,1867928,wiadomosc.html
Takie zachowanie we wzorowej pod tym względem Anglii nie miało by miejsca.
Ps. Ostatnio oglądałem mecz Polonia Warszawa - Górnik Zabrze. Tam mi zaimponował Pazdan. Może nie tyle swoją grą jak podejściem do sędziego. A te było mniej więcej takie, że nie ważne czy sędzia słusznie odgwizdał faul czy nie to ja nie dyskutuje tylko wracam na swoją pozycję...
Marcin-Krak - 24-11-2008, 15:27
detlef napisał/a: | http://sport.onet.pl/0,0,1867928,wiadomosc.html |
Zdanie arbitra. Ale o tym, że przez cały mecz grał na nerwach piłkarzom, o tym że faulu pierwszego Sobolewskiego nie było, drugi nie zasługiwał na żółtą kartkę już zapomniał
Faulu na Brożku w polu karnym też nie widział - a wcześniej gwizdał mniejsze przewinienia
Ale ok - wiem wiem jestem nieobiektywny
Swoją drogą ciekawe jak wyjdzie zimowe wietrzenie szatni Wisły
Anonymous - 24-11-2008, 20:39
Heh, Marcin.. ja rozumiem.. nie miał dnia.. Ale zachowanie Sobolewskiego i Baszczyńskiego to inna sprawa..
Zauważyłem, że w Legii Iwański zawsze wrzeszczy po decyzjach sędziego.. Któregoś dnia to się może skończyć tak jak dla kapitana Wisły ostatnio.
Marcin-Krak - 24-11-2008, 20:48
detlef napisał/a: | Ale zachowanie Sobolewskiego i Baszczyńskiego to inna sprawa.. |
To fakt - nie mam zamiaru ich jakoś specjalnie bronić i usprawiedliwiać. Ale jednak trochę prawdy Baszczu miał. Sędzia nie poradził sobie w tym meczu. Wdawał się na początku w jakieś rozmowy nie potrzebne - podejmował błędne decyzje ... drużyna nie miała dnia - więc nie trudno się dziwić że dał się sprowokować - głównie mi chodzi o Baszczyńskiego.
Bo te argumenty sędziego o Sobolewskim - to ja tego o czym on mówi nie widziałem - ale na boisku ani na trybunach mnie nie było
Ciekawe jak się ustosunkuje WD - na pewno tak szybko jak w przypadku Boguskiego przed meczem Legii działać nie będą
Anonymous - 24-11-2008, 20:58
Marcin-Krak napisał/a: | Ciekawe jak się ustosunkuje WD - na pewno tak szybko jak w przypadku Boguskiego przed meczem Legii działać nie będą |
Ale do czego mają się stosować? Tutaj sędzia ukarał zawodników na boisku i koniec. Tam nie ukarał Boguskiego choć powinien.. To tak jakby inne sytuacje
Chyba, że klub napisze (a może już napisał) odwołanie od tych kartek?
Marcin-Krak - 24-11-2008, 23:16
detlef napisał/a: | Ale do czego mają się stosować? |
Do tego na ile Baszczyński będzie miał wolne.
Sobolewski dostał dwie żółte kartki - wątpię żeby anulowali choć jedną z nich - ale kto wie - nowy prezes w końcu jest
[ Dodano: 26-11-2008, 20:27 ]
Chyba nowa wiślacka tradycja - w każdym meczu dwie czerwone kartki
Źle sie dzieje oj źle
|
|
|