Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)
Owczar - 15-12-2009, 09:54
Misiek , wash, a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;>
LPU to rzeczywiście Puławy
Misiek :) - 15-12-2009, 10:55
wash, czy Ty też tam studiujesz/pracujesz/mieszkasz?
kilka carism widuje, ale niegdy nie widziałem, żadnej cari z klubowymi oznaczeniami
wash - 15-12-2009, 14:39
Owczar napisał/a: | a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;> |
niestety nie..
Misiek napisał/a: | czy Ty też tam studiujesz/pracujesz/mieszkasz? |
Studiuję, właśnie na SiMR. No nie zawsze dojeżdżam na uczelnię samochodem, chociaż zdarza mi się. Z klubowych oznaczeń to mam tylko ramki pod tablice, bardziej charakterystyczne jest to, że rejestrację mam nietutejszą, tylko ZKA
Owczar - 15-12-2009, 14:46
wash napisał/a: | Owczar napisał/a:
a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;>
niestety nie..
|
Chyba rzadko zaglądasz do dziekanatu W każdym razie to moja dziewczyna. Sam studiuję na mechatronice, ale czasem podrzucam dziewczynę na SiMR, niestety nie widziałem nigdy auta z klubowymi oznaczeniami....
Anonymous - 15-12-2009, 17:51
Pozdrowienia dla Zibiego i Kasi, widzianych dziś na Maczka.
Misiek :) - 15-12-2009, 18:51
Ja się przeżuciłem na zarządzanie po drugiej stronie narbutta.
Pozatym parkuje głównie na pragingu przy wip. Tam przynajmniej miejskie mandatów nie wlepiają (ja dostałem za 1 koło na pasach), i sporo leci za parkowanie na chodniku i dalej za zakazem
wash - 16-12-2009, 10:51
Owczar napisał/a: | Chyba rzadko zaglądasz do dziekanatu |
Dopiero zacząłem, więc nie miałem zbyt wielu okazji.
Ja parkuję w różnych miejscach, raz na Fałata, raz na Łowickiej, pod samym wydziałem rzadko mi się udaje.
Owczar - 16-12-2009, 11:02
Misiek napisał/a: | Pozatym parkuje głównie na pragingu przy wip |
Czasem też tam parkuję.
Misiek napisał/a: | Tam przynajmniej miejskie mandatów nie wlepiają |
Moja dziewczyna mówiła że widziała parę razy straż miejską zostawiającą upominki za wycieraczką :/
miszkin - 16-12-2009, 18:27
Pozdrowienia dla szarego Outlandera WY z mitsu-ramkami spotkanego i obmiganego wczoraj na Niepodległości.
Misiek :) - 16-12-2009, 18:43
Owczar napisał/a: | Moja dziewczyna mówiła że widziała parę razy straż miejską zostawiającą upominki za wycieraczką :/ |
na teren uczelni nie mają prawa wstępu bez zgody osoby kierującej jednostką
natomiast setki razy na ulicy/chodniku przy narbutta
stas - 17-12-2009, 00:06
kiedyś parę razy widziałem pod PW szarą cj-tką z waszą plakietką na tylnej klapie no i w sobotę lub niedzielę ok 20 jechałem także za szarą cj-tką z waszą plakietką na klapie ale nie wiem czy to była ta sama osoba wtedy wyjechałem za nią spod factory na ursusie jechałem srebrnym space starem moich rodziców pozdrawiam
Owczar - 17-12-2009, 10:19
Misiek , ja pisałem właśnie o Narbutta. Z dziekanatu jest widok na tą ulicę. Do naszego parkingu nie mogą się czepiać. Tak samo do akademika nie mają wstępu
PabloGal - 19-12-2009, 16:41
Bartek widziany wczoraj ok. 16 na skrzyżowaniu Wołoskiej i Racławickiej. Szczerze mówiąc to zwróciłem uwagą na samochód , a później dopiero na kierowcę
Bartek - 19-12-2009, 16:58
PabloGal, Odpozdrawiam - nie przejmuj się - nie zauważyłem Cię wogóle
Ponadto pozdrawiam właściciela Colta CJ z plaśniętym tyłem 2x ostatnio widzianego w okolicach Powstańcow/Człuchowska oraz srebrnej Cari na Górczewskiej - obaj z naszymi podkładkami
PabloGal - 19-12-2009, 19:19
Bartek napisał/a: | nie przejmuj się - nie zauważyłem Cię wogóle |
Wiem wiem. Warunki były ciężkie i dość szybko opuszczałem to skrzyżowanie, podobnie chyba jak i Ty
|
|
|