To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Owczar - 15-12-2009, 09:54

Misiek :) , wash, a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;>

LPU to rzeczywiście Puławy ;)

Misiek :) - 15-12-2009, 10:55

wash, czy Ty też tam studiujesz/pracujesz/mieszkasz?
kilka carism widuje, ale niegdy nie widziałem, żadnej cari z klubowymi oznaczeniami

wash - 15-12-2009, 14:39

Owczar napisał/a:
a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;>

niestety nie..

Misiek :) napisał/a:
czy Ty też tam studiujesz/pracujesz/mieszkasz?

Studiuję, właśnie na SiMR. No nie zawsze dojeżdżam na uczelnię samochodem, chociaż zdarza mi się. Z klubowych oznaczeń to mam tylko ramki pod tablice, bardziej charakterystyczne jest to, że rejestrację mam nietutejszą, tylko ZKA ;)

Owczar - 15-12-2009, 14:46

wash napisał/a:
Owczar napisał/a:
a kojarzycie Paulę z dziekanatu? ;>

niestety nie..

Chyba rzadko zaglądasz do dziekanatu ;) W każdym razie to moja dziewczyna. Sam studiuję na mechatronice, ale czasem podrzucam dziewczynę na SiMR, niestety nie widziałem nigdy auta z klubowymi oznaczeniami....

Anonymous - 15-12-2009, 17:51

Pozdrowienia dla Zibiego i Kasi, widzianych dziś na Maczka.
Misiek :) - 15-12-2009, 18:51

Ja się przeżuciłem na zarządzanie po drugiej stronie narbutta.
Pozatym parkuje głównie na pragingu przy wip. Tam przynajmniej miejskie mandatów nie wlepiają (ja dostałem za 1 koło na pasach), i sporo leci za parkowanie na chodniku i dalej za zakazem

wash - 16-12-2009, 10:51

Owczar napisał/a:
Chyba rzadko zaglądasz do dziekanatu

Dopiero zacząłem, więc nie miałem zbyt wielu okazji. ;)

Ja parkuję w różnych miejscach, raz na Fałata, raz na Łowickiej, pod samym wydziałem rzadko mi się udaje.

Owczar - 16-12-2009, 11:02

Pozatym parkuje głównie na pragingu przy wip

Czasem też tam parkuję.

Tam przynajmniej miejskie mandatów nie wlepiają

Moja dziewczyna mówiła że widziała parę razy straż miejską zostawiającą upominki za wycieraczką :/

miszkin - 16-12-2009, 18:27

Pozdrowienia dla szarego Outlandera WY z mitsu-ramkami spotkanego i obmiganego wczoraj na Niepodległości. ;)
Misiek :) - 16-12-2009, 18:43

Owczar napisał/a:
Moja dziewczyna mówiła że widziała parę razy straż miejską zostawiającą upominki za wycieraczką :/

na teren uczelni nie mają prawa wstępu bez zgody osoby kierującej jednostką
natomiast setki razy na ulicy/chodniku przy narbutta

stas - 17-12-2009, 00:06

kiedyś parę razy widziałem pod PW szarą cj-tką z waszą plakietką na tylnej klapie no i w sobotę lub niedzielę ok 20 jechałem także za szarą cj-tką z waszą plakietką na klapie ale nie wiem czy to była ta sama osoba wtedy wyjechałem za nią spod factory na ursusie jechałem srebrnym space starem moich rodziców pozdrawiam :)
Owczar - 17-12-2009, 10:19

Misiek :) , ja pisałem właśnie o Narbutta. Z dziekanatu jest widok na tą ulicę. Do naszego parkingu nie mogą się czepiać. Tak samo do akademika nie mają wstępu :P
PabloGal - 19-12-2009, 16:41

Bartek widziany wczoraj ok. 16 na skrzyżowaniu Wołoskiej i Racławickiej. Szczerze mówiąc to zwróciłem uwagą na samochód , a później dopiero na kierowcę :oops:
Bartek - 19-12-2009, 16:58

PabloGal, Odpozdrawiam - nie przejmuj się - nie zauważyłem Cię wogóle ;)

Ponadto pozdrawiam właściciela Colta CJ z plaśniętym tyłem 2x ostatnio widzianego w okolicach Powstańcow/Człuchowska oraz srebrnej Cari na Górczewskiej - obaj z naszymi podkładkami :)

PabloGal - 19-12-2009, 19:19

Bartek napisał/a:
nie przejmuj się - nie zauważyłem Cię wogóle

Wiem wiem. Warunki były ciężkie i dość szybko opuszczałem to skrzyżowanie, podobnie chyba jak i Ty :lol: