Zloty i Spoty - 2 MitsuManiakowe Szkolenie Jazdy 19.01.19 Tor Łódź!!!
p03 - 18-01-2019, 12:17
A już myślałem, że będzie śnieg. Na początku tygodnia fajnie popadało i kicha.
marqueee - 18-01-2019, 14:06
Pawel1988 napisał/a: | Witam
Gdyby ktoś w ostatnim momencie nie mógł jechać chętnie odkupie miejsce. 509-647-945
Pozdrawiam |
Wygląda na to, że z przyczyn ode mnie niezależnych, nie dam rady przyjechać. Wskocz na moje miejsce. Zapłać organizatorowi na miejscu całość, a mi niech zwrócą zaliczkę.
mmo - 18-01-2019, 23:39
Kochani forumowicze,
Przepraszam, ale ... sprawy rodzinne - nie dojadę na szkolenie.
Jeśli ktoś chętny na ostatnia chwile, to wystarczy dopłacić 200 zł do mojej zaliczki ....
Pozdrowienia
OlinkA - 19-01-2019, 18:38
Nie wiem jak Wam, ale ja bardzo miło spędziłam dzień z Wami
Do zobaczenia!
Bizi78 - 19-01-2019, 19:00
W imieniu ogółu proszę o jakieś foto i video relację .
Ja miałem być jako widz, niestety miło spędzam czas w pracy .
Pabloezg - 19-01-2019, 21:14
Ja również chciał bym podziękować za naprawdę udana sobotę:):) szkolenie mega fajne, wielkie dzięki dla organizatorów. Czekam na kolejne takie szkolenia bądź zloty. Pozdrawiam
marjaz - 19-01-2019, 21:52
Ja tez z mojej strony chce bardzo podziękować za niezwykły dzień , dzień który pokazał mi jak dużo nie umiem , i jak słabe mam opony . Nie mogę doczekać się szkolenia 2 stopnia
Bzyk_R1 - 20-01-2019, 10:13
Wielkie podziękowania za super szkolenie i organizacje. Zdecydowanie więcej takich spotkań.
tościk - 20-01-2019, 11:29
Wpadłem na moment popatrzeć jak takie szkolenie wygląda i żałuję, że nie zdążyłem się zapisać.
Najbardziej podobał mi się moment jak instruktor dzielnie tłumaczył, że celem ćwiczenia, a przynajmniej pierwszego przejazdu, jest przejechanie śliskiego zakrętu z prędkością maksymalnie 20 km/h i bez poślizgu... Po czym Bzyk dał grupie ładny przykład i strzelił gazem
Nasuwa mi się tylko w sumie pytanie po obserwowaniu ćwiczeń na płytach poślizgowych - czy instruktorzy narzucali małą dynamikę tych ćwiczeń, czy po prostu wszyscy jeździli bardzo ostrożnie?
Rozumiem, że na płycie poślizgowej wiele nie potrzeba i w ogóle, ale jakby nie patrzeć to takie szkolenie jest miejscem, gdzie chyba w miarę bezpiecznie można zaznać doświadczenia błędów w drogowych sytuacjach. Jest to moim zdaniem ważna rzecz, bo wtedy człowiek wie, przed czym właśnie uczy się bronić.
Firebee - 20-01-2019, 12:16
Serdecznie dziękuję za obecność na 2 MitsuManiakowym Szkoleniu Jazdy.
Wszelkie zdjęcia i filmy dostępne są na facebookowym fanpage. Posty są publiczne, więc wydaje mi się, że nie musicie się rejestrować na facebooka kto go nie ma.
Filmy polecą też na YouTube.
Sukcesywnie będziemy dorzucać kolejne
Wielkie dzięki jeszcze raz i do zobaczenia na 3 Szkoleniu Gdzie i kiedy? Ogarnę się trochę i dam znac
https://www.facebook.com/msjszkola/
aequitas - 20-01-2019, 13:13
Dzięki za zorganizowanie tak fajnego szkolenia. Więcej takich inicjatyw
Mnie najbardziej podobały się manewry na placu poślizgowym gdzie można było przekonać się jak zachowa się samochód w różnym prędkościach przy tym samym manewrze. Daje to do myślenia, szczególnie w zimowych warunkach.
p03 - 20-01-2019, 15:44
Dziękuję za szkolenie. Fajnie poprowadzone, dużo cennych informacji. Pomimo dużej liczby aut bardzo dobrze wszystko zorganizowane. Przydałby się teraz kolejny stopień.
[ Dodano: 20-01-2019, 15:49 ]
nahar - 20-01-2019, 15:59
Dzięki wielkie za szkolenie.
Moje plany fotograficzne legły bo szkolenie był bardzo angażujące.
Jakby się dało wkleić linki do jutuba to by fajnie było.
Firebee - 20-01-2019, 19:41
nahar napisał/a: | Dzięki wielkie za szkolenie.
Moje plany fotograficzne legły bo szkolenie był bardzo angażujące.
Jakby się dało wkleić linki do jutuba to by fajnie było. |
Narazie te dwa filmiki robione niemal na żywo;
https://youtu.be/EhSgyT5l_YM
https://youtu.be/AMiWQJl33UA
p03 - 20-01-2019, 20:14
Ja mam nagrania z kokpitu. Praktycznie cały czas miałem włączoną kamerkę pod lusterkiem. Jakoś na spokojnie to ogarnę.
|
|
|