To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - WIZYTÓWKI MITSUMANIAKÓW

koszmarek - 17-10-2008, 14:32

a.. to jeszcze pytanko czy będzie np można dopisać kto poleca? w sensie pod regionem np?
gulgulq - 27-10-2008, 12:29

to do dyskusji ;)

wiec który z maniaków wezmie wygraną wizytówkę na tapete i profesjonalnie i ładnie obrobi ;) ??

akbi - 27-10-2008, 12:37

gulgulq napisał/a:
wiec który z maniaków wezmie wygraną wizytówkę na tapete i profesjonalnie i ładnie obrobi

jak to kto??? wygrałeś, więc Ty dostaniesz ten przywilej :) :P

Proszę zrób jedynie małą modyfikację na 1 str, tak aby było miejsce na wpisanie swojego nicku - jako osoby zapraszającej.

I prześlij mi to w corelu (lub w czym tam to robisz)... trzeba puścić jak najszybciej produkcję.

cns80 - 27-10-2008, 21:47

Zróbcie tyle wersji ile jest regionów i roześlijcie moderatorom :)
akbi - 28-10-2008, 13:59

Bardzo proszę chętnych moderatorów na produkcję wizytówek dla własnego regionu o kontakt ze mną na PW.
zuku3210 - 12-06-2009, 22:30
Temat postu: Szatański pomysł
Wpadłem na pomysł jak zareklamować nasze forum, a przynajmniej powiększyć "rodzinkę" czy też poinformować posiadaczy Miśków o naszej stronie.Od razu mówię iż jeżeli był już taki pomysł proszę o kasacje posta a za swój wybryk przepraszam :oops: Mianowicie chodzi o jakąś serie ulotek/broszur/wizytówek które to włożone np. za wycieraczkę zachęciłyby posiadacza pojazdu do zaglądnięcia na stronkę/forum i przyłączenia się do Nas :twisted: Codziennie widzę ładne miśki na rejonie a na forum poza mną jest z zielonej ROOB z tego co wiem, na spota regionalnego także tylko my z Zielonej się stawiliśmy. Na pewno wiele z tych osób chętnie przyłączyłoby się do Nas, uzyskując wsparcie, informacje i profesjonalne porady :) Sam kiedy kupiłem Galanta latałem po różnych stronach/forach szukając pomocy dziwiąc się że niema żadnego Galanta poza mną chyba w Polsce gdyż o odpowiedziach mogłem tylko pomarzyć. Aż w końcu poświeciłem chwile aby się zalogować na Mitsumaniaki i osłupiałem ze zdumienia!!! Wszyscy posiadacze Mitsu naraz, tysiące postów, porad, spotkania, akcje gadżety i co tylko można sobie zapragnąć :badgrin: Co do "jeszcze nieświadomych" na pewno znajdą się osoby które traktują swoje auto tylko jako "dupowóz" ale jestem pewien że pewna część z nich przeszukując forum w poszukiwaniu odpowiedzi na problemy nękające ich auta złapie bakcyla i do nas dołączy, a na najbliższym spocie zakochają się w Mitsumaniakach jak było to ze mną :mrgreen: pozdrawiam :P
Robson86 - 12-06-2009, 22:41

m.in.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=3458
lub
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=10886
Pozdroo

BigTomala - 12-06-2009, 22:41

EDIT
zuku3210 - 13-06-2009, 00:17

Ho Ho Panowie...!!! To już jest gruba zorganizowana akcja od kilku lat :P Widze że ameryki to ja nie odkrylem choc mam na imie Krzysztof 8) Co do akcji to sie pożale że w Lubuskim to ona kuleje!!! a przynajmniej Zielona Góra :evil: Widze ze jeszcze kilogodziny spedzone na forum przede mna aby nadrobic czas i tematy :twisted: pozdrawiam i spróbuje coś podziałać dalej :wink:
Robson86 - 13-06-2009, 12:20

zuku3210 napisał/a:
pozdrawiam i spróbuje coś podziałać dalej

zamow wizytowki, i ognia w Twoim miescie :)
Pozdroo

pitbu77 - 13-06-2009, 12:28

Wizytówki? Jakie wizytówki? Takie z imieniem i nazwiskiem? Kololowe? Z diamantem Mitsu? :) O co kaman z tymi wizytówkami?
zuku3210 - 13-06-2009, 12:43

Robson86 napisał/a:
zamow wizytowki, i ognia w Twoim miescie :)
już napisałem na PW do Firebee w tej sprawie, mam nadzieje że do dobrej osoby sie zwróciłem, tak wynikało z postów :wink: i czekam na odzew a później zaatakuje miasto z siłą jakiej nie było haha :twisted:
pozdroo

Robson86 - 13-06-2009, 12:44

pitbu77 napisał/a:
Wizytówki? Jakie wizytówki? Takie z imieniem i nazwiskiem? Kololowe? Z diamantem Mitsu? O co kaman z tymi wizytówkami?

te z imieniem i numerem klubowym to sa karty klubowe, dla kazdego mitsumaniaka oddzielne :)
Wizytowki to sa proste kartki z klubowym emblematem oraz adresem strony internetowym, ktore wklada sie za wycieraczke, zeby ktos po przyjezdzie do domu zajrzal, badz dowiedzial sie w ogole o istnieniu klubu :)
Pozdroo

adddek - 14-06-2009, 17:47

Tak sie zastanawiam, a moze troszke z innej strony podejsc to tematu. Na forum mozna by umiescic wzór takiej wizytówki z zaproszeniem, lub jak kto woli ulotki infomacyjnej, ktora kazdy moze sobie pobrac i wydrukowac. Nie beda to kolosalne koszty, a dostepnosc duzo szybsza 8)
akbi - 15-06-2009, 15:08

pitbu77, zuku3210, adddek, po wizytówki zgłoście się do Waszego Regionalnego Moderatora

zuku3210 napisał/a:
już napisałem na PW do Firebee w tej sprawie, mam nadzieje że do dobrej osoby sie zwróciłem

Firek już od dawna nie zajmuje się wizytówkami ... proponuję zwracać uwagę na daty postów :)