To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - KĄCIK DLA NOCNYCH MARKÓW CZYNNY 00:00 - 06:00

wichura1 - 13-06-2005, 08:20

Podejrzewam, że jakby się zamienili furami to Srubka też by wygrał. :D Nie wystarczy mieć szybką furę, trzeba ją jeszcze potrafić używać. Może gość ma 169KM żeby mu nie gasł podzczas ruszania? :lol: :lol: :lol:
Anonymous - 13-06-2005, 14:06

hehe kierowca byl do d*** albo samochod zakatowany :lol:
Efa! - 24-06-2005, 22:48

No to dzisiaj i jutro mam noce z głowy- naprzeciwko mojej sypialni odbywa się Terminal Summer Bits... Techniawa do rana... 120 tys. Watt ponoć. Ja podejrzewam, że więcej, bo czuję się, jak z uchem przy kolumnie.
Nic bym nie miała przeciwko, gdyby nie fakt, że jutro pracuję :(
Ech, miłej nocki Wam wszystkim życzę.
A ja idę pić - bo na trzeźwo w tym hałasie nijak nie zasnę.

wichura1 - 24-06-2005, 23:19

No to współczucia, twoje zdrowie. :D
Efa! - 25-06-2005, 00:21

I Twoje też Wichura! :)
Matejko - 25-06-2005, 03:11

Efa! napisał/a:
...
Efa! jedz razem z nimi !!!!!!!!! jazzzzzzzzzzzzzzzzda :D :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D
Efa! - 26-06-2005, 01:28

Dziś przeżyłam w pracy (impreza w plenerze, na której graliśmy) taką burzę, że boję się sprzęt sprawdzić, bo cały zamókł - i to pod plandeką.
Najpierw dostałam prądem tak silnym, że ostatkiem sił rzuciłam mikrofonem o scenę (i wyskoczyłam niemal ze skóry, żeby zwiać z gromadzącej się kałuży), co wzbudziło ogromną u widzów panikę - wiadomo, jak na scenie dzieje się źle, to już trzeba wiać! Potem wszystko: stoliki, stoiska z piwem i napojami, a i o włos cała scena (na szczęście wytrzymała...)po prostu zostały zdmuchnięte przez wiatr. Deszcz to nie była nawet ulewa, tylko ściana wody, jak mgła. A pioruny już nawet nie grzmociły, tylko strzelały kilkanaście metrów obok mnie.
I co mi tam teraz ta druga noc z Terminal Summer Bits za oknem... Lajcik jakiś, a nie decybele :lol:

Matejko - 26-06-2005, 03:14

no to ladny podmuch mieliscie a pewnie deszcze tez nie pozostawij suchej nitki mimo ukryca, co do porazenia pradem mozna tylko sprobowac rozmasowac... u mnie pomogly gdy kiedys prawa reka cos robilem z pradem a bolalal poznie lewa a pier... ostro :D to pewnie dlatego taki jestem :lol:
Efa! - 28-06-2005, 01:12

Ja jak miałam 4 czy 5 lat, wetknęłam wsuwkę do kontaktu, żeby sprawdzić, co będzie.
Pewnie też dlatego jestem taka, hehe!

Matejko - 28-06-2005, 10:04

kumpel kiedys gwozdzie wbijal w sciane patrzy a tu juz dwie dziurki przygotowane :D :D :D

[ Dodano: Sob Lip 09, 2005 11:49 pm ]
cos temat ucichl, a ja jakies pol godziny temu wrocilem do domu, po nocnych objazdach gdzie na obwodnicy z lekkiej gorki moje auto zlozone w kraju gdzie trawa jest legalna, a auta sa skladane przez gejowskie malzenstwa, jechalo licznikowe 215km/h :shock:

JCH - 16-07-2005, 00:48

Czasem w nocy cos sie dzieje ....ciekawego :mrgreen:
misia27 - 16-07-2005, 00:49

JCH napisał/a:

ciekawe co... :?: :?: :?: :mrgreen:

luk_szc - 16-07-2005, 00:50

misia27 napisał/a:
JCH napisał/a:

ciekawe co... :?: :?: :?: :mrgreen:

Ciekawostki --- bardzo ciekawe :D