Nasze Miśki - "My name is White. Mr. White."
harpagan - 29-09-2008, 09:26
ruslana81 napisał/a: | Teraz misio stoi w Al. Armii Krajowej i czeka aż minie poranny korek, abyśmy mogli go sholować |
Potrzebujecie pomocy?
Anonymous - 29-09-2008, 09:30
harpagan napisał/a: | Potrzebujecie pomocy? |
Dzięki, Piotrek, damy radę. No chyba, że coś się pokomplikuje, to będziemy alarmować.
harpagan - 29-09-2008, 11:39
Mam dzis w miare spokoj w pracy wiec w razie czego dzwoncie
Owczar - 29-09-2008, 12:13
Ja troszkę odbiegnę od tematu.. Z racji tego, że dopiero przeczytałem historię Mr White-a, chciałbym tylko napisać, że świetna historia.
Mógłbym rzec, że Mitsubishi jest jak Nokia, Connecting people
Juiceman - 29-09-2008, 12:17
Dokładnie jak NOKIA(connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) like COCA COLA(enjoy) xD Fakt historia świetna, a Twoja fakt, że sie dopiero tworzy ale też jest bardzo bogata
Owczar - 29-09-2008, 12:28
Juiceman napisał/a: | Dokładnie jak NOKIA(connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) like COCA COLA(enjoy) xD Fakt historia świetna, a Twoja fakt, że sie dopiero tworzy ale też jest bardzo bogata |
Hehe, widziałem kiedyś prezentację o sexie właśnie z takimi porówaniami, więc wychdziłoby na to, że Mitsubishi jes po prostu jak sex
Gregorbu, w razie czego to ja też mogę pomóc po 17. Mieszkam na Ochocie, więc jak coś to numer będziesz miał na PW.
czarnuch23 - 29-09-2008, 12:32
ibaly juz poholowany? jesli nie i bedzie potrzebna pomocna dlon ewentualnie samochod chetnie pomoge jako ze dzis mam troszke wiecej luzu moge podskoczyc do was
Juiceman - 29-09-2008, 12:32
Owczar napisał/a: |
Hehe, widziałem kiedyś prezentację o sexie właśnie z takimi porówaniami, więc wychdziłoby na to, że Mitsubishi jes po prostu jak sex
|
Owczar od tego i tego można się uzależnić xD No i ja tu widze macie okazje zrobic mini spot )
Owczar - 29-09-2008, 12:49
Każda okazja dobra Mam nadzieję, że z Mr White-em to nic poważnego. Jak ja nie lubię awarii układu elektrycznego :/ Mój lancer też niedomaga pod tym względem i czeka mnie niedługo przeprawa przez mękę...
Juiceman co do uzależniania, to nie wspominaj... dobrze, że zrobiłem foty bo w pracy bym nie usiedział ;P W końcu od wczoraj Galant jest już u mnie
A przy okazji pytanko do osób z Wawy. Jest gdzieś może jakiś ogólnodostępny kanał w okolicach ochoty? Brat mi za słabo dokręcił filtr oleju i mi się sączy od wczoraj. Próbowałem na leżąco, ale słaby dostęp jest :/
Anonymous - 29-09-2008, 13:38
Bardzo wszystkim dziękujemy za oferty pomocy. Asisstance działa! Biały został pomyślnie odholowany do domu. Po drodze zerwała się nam wprawdzie linka holownicza ale w takim miejscu, że udało się ją ponownie zaczepić . Wymontowałem aparat zapłonowy. Przy okazji też wymontował akumulator, bo po drodze kompletnie się rozładował. I tu ciekawostka - być może wina leży po stronie aku! Dwie cele kompletnie suche! Dolałem wody destylowanej i obecnie ładuję akumulator. Po naładowaniu test - jeśli okaże się, żę samochód bez problemów odpali i będzie trzymał obroty, kupujemy nowy akumulator. Jeśli obroty będą szalały, aparat zapłonowy do wymiany.
rosomak1983 - 29-09-2008, 19:07
Juiceman napisał/a: | Dokładnie jak NOKIA(connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) like COCA COLA(enjoy) |
Cóz mistu to mitsu i tyle firma z klasa.... Robi rzeczy trwałe i piękne jak diamenty... Chłopaki prosze bez kryptoreklamy pozatym NIKE to gówno(jakosc srednia za tęcene) a coca-gówno i pepsi-rzygi ???? Z czym wogóle porównujecie mistubishi motors ??? Obraziło to moje uczucica religijne
Juiceman - 29-09-2008, 19:56
rosomak1983 napisał/a: | Z czym wogóle porównujecie mistubishi motors ??? Obraziło to moje uczucica religijne |
<nono> bo o adidasie nie wspominalem
Marcin-Krak - 29-09-2008, 23:18
Jak wnioskuję po poście w dziale kupię, jednak to nie wina aku
Anonymous - 30-09-2008, 07:54
Akumulator naładowany. Lancer nie odpalił. Na wszelki wypadek - by wykluczyć jednak całkowicie aku - wstawiłem akumulator z Colta. Nie odpalił. Szukamy aparatu zapłonowego.
Bartek - 30-09-2008, 09:06
gregorbu napisał/a: | Szukamy aparatu zapłonowego. |
Sugeruję kontakt z Markiem Japaneze - on ma rozpracowane "wkłady" do aparatów - to wg mnie lepsze rozwiązanie niż używka......
|
|
|