To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Gadżety mitsumaniaki.com

Chooper - 11-06-2005, 13:43

to ja zamiast "cześć nazywam sie....jestem..etc..) poproszę w skrócie Chooper / uzależniony :D :D :D :D
Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 14:08

w sumie Chooperek rzucil nowe swiatlo, sam nick i tyle lub nick i do tego uzalezniony, od czego to juz niech kazdy sie domysla :P

ale ogolnie tak sie wypowiadacie , to rozumiem ze jestescie za ?? czy raczej nie ???
kto za a kto przeciw ?????

Anonymous - 11-06-2005, 14:33

chodzi o plakietki na zlocie czy o nicki na naklejkach klubowych?
bo w 1 przypadku jestem kategorycznie przeciw a w drugim poprostu przeciw :lol:

Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 15:34

czyli co Borecki, jednym zdaniem nie chcesz i tyle ta ? dobrze zrozumialem ? :) a co na to inni ?

ps. a jak to bylo w ostatnich latach na zlotach w grudziadzu ??? przyjezdzali tam sami znojomi ktorzy sie znali czy nie znajomi tez ?? :) :P byly jakies plakietki czy nie ????

pytam sie bo nie wiem

Anonymous - 11-06-2005, 15:53

ja jestem przeciw identyfikatorom :lol:
TNT - 11-06-2005, 17:35

Skoro wiekszosc jest przeciw to ok ale auta oznaczmy jak inne kluby widzialem propozycje naklejeczek na szyby "mitsumaniaki.com" wiec moze tak sie wyroznijmy jadac na zlot
Anonymous - 11-06-2005, 17:42

jak najbardziej jestem za naklejka klubowa na autko ale bez nicka jak juz napisalem wyzej
Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 17:47

my juz mam www.mitsubishiklub.pl na tylniej szybie .

wiec jak dla mnie naklejka jest nie potrzebna

Anonymous - 11-06-2005, 17:56

Ja na tylna szybe bede mial MITSUBISHI TROJMIASTO, ale jakas mniejsza naklejke na drzwi pod lusterko bym mogl miec:)
TNT - 11-06-2005, 18:01

Rafal_Szczecin napisał/a:
my juz mam www.mitsubishiklub.pl na tylniej szybie .

wiec jak dla mnie naklejka jest nie potrzebna

A fe powinno byc mitsumaniaki.com a nie jakis tam klub. :oops:

Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 19:15

w sumie jakas mniejsza nalepke pod migacze z mitsumaniakami mozemy wciagnac :)

J.Sumkowski dla Ciebie a fe a nam sie podoba :) gdyby mitsumaniaki byly pierwsze to oczywiscie wozilibysmy mitsumaniakow,a tak dwie to troszke niezrecznie i widocznosc zmiejszalaby ta druga, a zrywac tera nalepe na ktora czekalismy 6 miesiecy to bylaby przesada :) ale tak jak napisalem pisze sie na jakies mniejsza naklejke na drzwi lub pod migacze :) tak samo jak Denbi :)

TNT - 11-06-2005, 19:42

Rafal_Szczecin napisał/a:
w sumie jakas mniejsza nalepke pod migacze z mitsumaniakami mozemy wciagnac :)

J.Sumkowski dla Ciebie a fe a nam sie podoba :) gdyby mitsumaniaki byly pierwsze to oczywiscie wozilibysmy mitsumaniakow,a tak dwie to troszke niezrecznie i widocznosc zmiejszalaby ta druga, a zrywac tera nalepe na ktora czekalismy 6 miesiecy to bylaby przesada :) ale tak jak napisalem pisze sie na jakies mniejsza naklejke na drzwi lub pod migacze :) tak samo jak Denbi :)

Zartuje najwarzniejsze ze jestesmy wszyscy milosnikami Miskow a nie klubow. A przez to ze odpisalem zobaczylem fotke twojego miska, a przed komentarzem jej nie bylo. Tak wiec najwazniejsze jest mitsu....... a dalej jak kto chce. Pozdrawiam. Ja zrobie pare mitsumaniakow i wezme na zlot dla tych ktorzy beda chcieli napisik na szybke.

Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 20:06

J.Sumkowski tak jak mowilem/pisalem my bysmy sie pisali na jakas mniejsza nalepe, chociaz kto wie kto wie, zaprezentujesz www w grudziadzu to moze sie skusimy, ale nic nie obiecuje :P

najwazniejsi sa ludzie, potem autka :)

Firebee - 12-06-2005, 20:42

Mam małą prośbę..
Naklejki Mitsumaniaki.com przeznaczonę są dla Klubowiczów naszego serwisu i prosiłbym tego się trzymać.
Nie robimy tego, by w jakiś sposób zelitaryzować Klub Mitsumaniaków, o nie..
Chodzi nam bardziej o to, byśmy nie mieli problemów a'la taki:
http://forum.tuning.pl/vi...t=78780&start=0
By jakaś osoba nie należąca do klubu jeździła z naklejką mitsumaniaki.com i robiła burdy..
Nie chcemy by afery typu link powyżej przypisywano naszemu klubowi..
Proszę się nie obrażać, wiem, że wśród nas nie ma osób, które byłyby w stanie coś złego narobić, ale weźmy pod uwagę, że na to forum może wejść ktokolwiek tylko chce i musimy stosować pewne ograniczenia co do używania Klubowych naklejek..

Pozdrawiam
Firek

JCH - 12-06-2005, 20:54

Firebee napisał/a:
Proszę się nie obrażać, wiem, że wśród nas nie ma osób, które byłyby w stanie coś złego narobić, ale weźmy pod uwagę, że na to forum może wejść ktokolwiek tylko chce i musimy stosować pewne ograniczenia co do używania Klubowych naklejek..

Jak ktoś będzie bardzo chciał to sobie zrobi i naklejkę klubu w imieniu którego chce zrobić zadymę. To smutne że w ogóle są tacy ludzie ale niestety w takim kraju żyjemy :(

A wracając do naklejek .... to ja się już pogubiłem jakie naklejki mają być.