To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer - sezon ogórkowy

inferno - 27-07-2007, 23:01

No, ale chwilunia. Jest zdaje sie cos takiego jak wizerunek publiczny i - o ile sie orientuje - skoro nikt nikogo nie obraza, a publikowane zdjecia sa ogolnodostepne to o jakich konsekwencjach prawnych ta gwiazdeczka pieprzy?
sruba - 27-07-2007, 23:04

zdjecia sa jej prywatna wlasnoscia.
chyba.
i juz.
zreszta dajmy spokoj...

inferno - 27-07-2007, 23:15

Kro...Kro...To ta paskudna flądra? Nic dziwnego, że zrobiła rwetes. Musiała mieć kiepskie wyniki w głosowaniu :twisted:
harpagan - 27-07-2007, 23:18

McDoune jak widac w sparingu forma na sezon jest na najwyzszym poziomie :D
sruba - 27-07-2007, 23:51

pamietajcie, ze punktujemy nowym systemem:
5 pkt. - trafne wytypowanie wyniku (np. 3:0, było 3:0, lub 2:2, było 2:2)
3 pkt. - wytypowanie rozstrzygniecia z prawidłową różnicą bramek (np. 2:1, było 1:0,)
2 pkt. - wytypowanie innego remisu (np. 1:1, było 2:2)
1 pkt. - wytypowanie rozstrzygniecia (np. 4:1, było 2:0)
0 pkt. - wiadomo
- 2 pkt. - opóźnienie w typowaniu
przy czym wsparingach nie obowiazuje -2 pkt

maxwell61 - 28-07-2007, 09:11

skąd ta pseudogwiazda dowiedziała się o naszym typerze????? mamy jakiegoś AŁGANOWA??? :D :D :D ale mniejsza z tym... pozdrawiam
sruba - 28-07-2007, 10:00

maxwell61 napisał/a:
skąd ta pseudogwiazda dowiedziała się o naszym typerze?????

w najprostszy sposob - wpisala swoje nazwisko w wyszukiwarke google.
i znalazla...

[ Dodano: 28-07-2007, 10:00 ]
http://www.google.pl/sear...aj+w+Google&lr=

harpagan - 28-07-2007, 11:51

No no na 4 miejscu
Powinna sie cieszyc ze ja reklamujemy ;)

inferno - 28-07-2007, 12:04

Tak czy siak szkoda, ze Śruba sie wycofal i wybory upadły. Choć nadal jestem przekonany, ze mogłaby naskoczyć. A zdjęcia nie są jej własnością, ponieważ za zgodę na ich publikację wzięła stosowne wynagrodzenie. Pod zdjęciami nie ma żadnego wywiadu, ani nic co wymagałoby autoryzacji tej panienki.
Anonymous - 28-07-2007, 13:15

inferno napisał/a:
Tak czy siak szkoda, ze Śruba sie wycofal i wybory upadły. Choć nadal jestem przekonany, ze mogłaby naskoczyć. A zdjęcia nie są jej własnością, ponieważ za zgodę na ich publikację wzięła stosowne wynagrodzenie. Pod zdjęciami nie ma żadnego wywiadu, ani nic co wymagałoby autoryzacji tej panienki.

Nie masz racji - nie wycofał sie tylko odpuścił bo po co biegać do sądu aby sie przekonać kto ma racje - my mamy większy poziom kultury niż owa pani....................
Zdjęcia są cały czas jej własnością - sprzedała je ściśle określonemu fotografowi/gazecie który/rzy mogą na nich zarabiać - NIKT WIĘCEJ... nie wykazała tylko dobrej woli bo tu nikt nie chce na nich zarabiać tylko sie bawimy....

Anonymous - 28-07-2007, 14:39

inferno napisał/a:

inferno czasami nie ma sensu sie kłucić o pierdoły...
Tak jak ż "Twoją" nową Carismą hehe;) a widzę że ładne volvo masz :wink:

inferno - 28-07-2007, 15:23

Wiem, że nie ma sensu. Ale wkurza mnie takie zachowanie z nieuzasadnionymi pretensjami i chętnie przytarłbym jej nosa. Taki sposób dowartościowywania się dobitnie świadczy o żałosnych próbach leczenia swoich (zapewne licznych :twisted: ) kompleksów.

No nic. Szkoda zabawy i tyle. Dobrze, że jest ten sparing - nieco zapełni pustkę po spalonych wyborach ;)

A kolesiowi od Carismy już odpuściłem (w gruncie rzeczy nie chodziło o samochód. I cięzko byłoby się przesiąść z Volvo ;) ).

A tak swoją drogą, już wiem dlaczego nagle ubyło mi ze statystyk kilkanaście postów - Śruba usunął wszystkie wątki związane z wyborami ;)

sruba - 28-07-2007, 22:05

wyniki po 10 z 14:
dm17 22
Inferno 20
maxwell61 8
tomekgliwice 18
akbi 11
McDoune 12
Japas 1
Sruba 9
Reba 18
igi 8