To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

Kibloo - 15-09-2007, 23:21
Temat postu: film jest gotowy...
mam już filmik- ale niestety zajmuje 60 MB (4 minutki) lub w wersji pomniejszonej 30 MB- ale jak ktoś chce to sie poswięcę i na płytki nagram albo cóś, no chyba, że Srubie uda się go jakos jeszcze pomniejszyć i na stronke wrzucić??

BTW z KFC zmyliśmy się około 21... a ci co nie byli niech załują... :axe:

sruba - 16-09-2007, 01:03

Kibloo, wrzuc filmik na serwer - np. na www.sendspace.com - tam mozna wrzucic plik do 300 mega, pozniej wrzuc tu link i kazdy bedzie mogl go sobie sciagnac.

po reanimacji i reorganizacji strony wrzuce go na m3m

Anonymous - 16-09-2007, 14:22

a gdzie będzie można resztę fotek znaleźć? :)

Fajno było was poznać, szkoda, że musiałem się wcześnie zmywać (urodziny kumpla) - czekam na jakiś link do reszty zdjęć - no i na filmik.

Co do naklejek - szukam w tej chwili folii samoprzylepnej do drukarek laserowych - ma ktoś pojęcie gdzie można coś takiego dostać?

ah - no i pierwszą wizytówkę mitsumianiaków wrzuciłem za wycieraczkę jednej srebrnej carismy we wrzeszczu :) na dobry początek.

Anonymous - 16-09-2007, 14:38

A to kilka moich fotek......

Marcino - 16-09-2007, 16:58

Niestety nie mogłem byc. O 18.00 działałem przy tarczach hamulcowych a wieczorkiem udałem sie an upijny wieczó kawalerski kolegi.
Pozdrawiam wszytkich

Kibloo - 16-09-2007, 20:10
Temat postu: Filmik
Kto chce zobaczyć ludziów jak żywych i misiaki w ruchu i nie tylko to podaje link:

http://www.sendspace.com/file/ezfkcy

linka do zrzutki poszukajcie u dołu stronki co się otworzy po uruchomieniu linka w/w.

Spieszta sie bo trzymajom filesy tylko przez jakiś czas. Oryginały dostał Sruba, a to oznacza, że za jakiś czas znajdą sie na odnowionej stronce m3m.
pozdro

P.S. filmik ma 62 MB pojemności, także prosze o cierpliwość

pozdro

akbi - 16-09-2007, 22:40

Ja również dziękuję wszystkim przybyłym za miły wieczór :wink:

a oto kilka moich fotek:

Akbi i Aśka (Galant); Scandik (Sigma); DM17 (Lancer)

Sruba (Colt); Kibloo (L200)

Mario-Borek (Carisma bordowa); T0maszek (Carisma srebrna)

Czerwien (Colt), Novy (Galant)

Raddex (Lancer); Andy1 (Carisma)

Były również pomorskie Mitsumaniaczki :wink:

Później przenieśliśmy się do KFC

Srubie i mi najbardziej smakowały Twistery ... 3:2 dla Sruby :badgrin:

Ze wstępnych rozmów ustaliliśmy, że miejscem kolejnych Spotów będzie parking przy Realu (Osowa przy Obwodnicy). Jeśli ktoś ma ciekawszy pomysł to proszę o zgłoszenia najpóźniej do końca września.

Anonymous - 16-09-2007, 22:59

Cytat:
Srubie i mi najbardziej smakowały Twistery ... 3:2 dla Sruby

Umarłem jak to przeczytałem i do tego jeszcze fotka Śruby................... :lol: :lol: :lol:

Kibloo super filmik :!: :!:

Anonymous - 17-09-2007, 01:03

nastepnym razem spale gumę hehe :D
akbi - 17-09-2007, 15:11

andy1 napisał/a:
nastepnym razem spale gumę hehe :D

mam nadzieję, że tylko żartujesz .... ale przypomnę, że to są SPOTkania fanów Mitsubishi a nie VW :P

Anonymous - 17-09-2007, 17:32

tia :P chodzi mi o komentarz z filmiku, podczas mojego odjazdu "spal gumę, spal gumę" - nie wiem kto to mówił, ale słychać dosyć wyraźnie. A palenie gumy to chyba bardziej atut BMW z napędem na tył, niż VW? (jak znajdę, to wyślę link do ciekawego dachowania przy rwaniu gumy)

a oto i on:
http://pl.youtube.com/watch?v=NEr4wHS10f0
lub z odpowiednim podkładem muzycznym i komentzrzem:
http://pl.youtube.com/watch?v=XZxSrROEBWI

Krzyzak - 17-09-2007, 17:38

ja sie pochorowalem - w efekcie ani spotu nie moglem zaliczyc ani na kozlakach nie bylem
masakra...
ale tak to jest, jak sie chodzi w krotkim rekawku i spodenkach przy +10 st. C przez caly tydzien...

Anonymous - 17-09-2007, 21:12

Cytat:
ale tak to jest, jak sie chodzi w krotkim rekawku i spodenkach przy +10 st. C przez caly tydzien...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
novy - 18-09-2007, 09:34

Krzyzak napisał/a:

A osrzegałem Cię ostatnio, ostrzegałem :wink:

Kibloo - 18-09-2007, 20:25

andy1,
akurat spal gumę to było ode mnie... hihihi