Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
Kibloo - 15-09-2007, 23:21 Temat postu: film jest gotowy... mam już filmik- ale niestety zajmuje 60 MB (4 minutki) lub w wersji pomniejszonej 30 MB- ale jak ktoś chce to sie poswięcę i na płytki nagram albo cóś, no chyba, że Srubie uda się go jakos jeszcze pomniejszyć i na stronke wrzucić??
BTW z KFC zmyliśmy się około 21... a ci co nie byli niech załują...
sruba - 16-09-2007, 01:03
Kibloo, wrzuc filmik na serwer - np. na www.sendspace.com - tam mozna wrzucic plik do 300 mega, pozniej wrzuc tu link i kazdy bedzie mogl go sobie sciagnac.
po reanimacji i reorganizacji strony wrzuce go na m3m
Anonymous - 16-09-2007, 14:22
a gdzie będzie można resztę fotek znaleźć?
Fajno było was poznać, szkoda, że musiałem się wcześnie zmywać (urodziny kumpla) - czekam na jakiś link do reszty zdjęć - no i na filmik.
Co do naklejek - szukam w tej chwili folii samoprzylepnej do drukarek laserowych - ma ktoś pojęcie gdzie można coś takiego dostać?
ah - no i pierwszą wizytówkę mitsumianiaków wrzuciłem za wycieraczkę jednej srebrnej carismy we wrzeszczu na dobry początek.
Anonymous - 16-09-2007, 14:38
A to kilka moich fotek......
Marcino - 16-09-2007, 16:58
Niestety nie mogłem byc. O 18.00 działałem przy tarczach hamulcowych a wieczorkiem udałem sie an upijny wieczó kawalerski kolegi.
Pozdrawiam wszytkich
Kibloo - 16-09-2007, 20:10 Temat postu: Filmik Kto chce zobaczyć ludziów jak żywych i misiaki w ruchu i nie tylko to podaje link:
http://www.sendspace.com/file/ezfkcy
linka do zrzutki poszukajcie u dołu stronki co się otworzy po uruchomieniu linka w/w.
Spieszta sie bo trzymajom filesy tylko przez jakiś czas. Oryginały dostał Sruba, a to oznacza, że za jakiś czas znajdą sie na odnowionej stronce m3m.
pozdro
P.S. filmik ma 62 MB pojemności, także prosze o cierpliwość
pozdro
akbi - 16-09-2007, 22:40
Ja również dziękuję wszystkim przybyłym za miły wieczór
a oto kilka moich fotek:
Akbi i Aśka (Galant); Scandik (Sigma); DM17 (Lancer)
Sruba (Colt); Kibloo (L200)
Mario-Borek (Carisma bordowa); T0maszek (Carisma srebrna)
Czerwien (Colt), Novy (Galant)
Raddex (Lancer); Andy1 (Carisma)
Były również pomorskie Mitsumaniaczki
Później przenieśliśmy się do KFC
Srubie i mi najbardziej smakowały Twistery ... 3:2 dla Sruby
Ze wstępnych rozmów ustaliliśmy, że miejscem kolejnych Spotów będzie parking przy Realu (Osowa przy Obwodnicy). Jeśli ktoś ma ciekawszy pomysł to proszę o zgłoszenia najpóźniej do końca września.
Anonymous - 16-09-2007, 22:59
Cytat: | Srubie i mi najbardziej smakowały Twistery ... 3:2 dla Sruby |
Umarłem jak to przeczytałem i do tego jeszcze fotka Śruby...................
Kibloo super filmik
Anonymous - 17-09-2007, 01:03
nastepnym razem spale gumę hehe
akbi - 17-09-2007, 15:11
andy1 napisał/a: | nastepnym razem spale gumę hehe |
mam nadzieję, że tylko żartujesz .... ale przypomnę, że to są SPOTkania fanów Mitsubishi a nie VW
Anonymous - 17-09-2007, 17:32
tia chodzi mi o komentarz z filmiku, podczas mojego odjazdu "spal gumę, spal gumę" - nie wiem kto to mówił, ale słychać dosyć wyraźnie. A palenie gumy to chyba bardziej atut BMW z napędem na tył, niż VW? (jak znajdę, to wyślę link do ciekawego dachowania przy rwaniu gumy)
a oto i on:
http://pl.youtube.com/watch?v=NEr4wHS10f0
lub z odpowiednim podkładem muzycznym i komentzrzem:
http://pl.youtube.com/watch?v=XZxSrROEBWI
Krzyzak - 17-09-2007, 17:38
ja sie pochorowalem - w efekcie ani spotu nie moglem zaliczyc ani na kozlakach nie bylem
masakra...
ale tak to jest, jak sie chodzi w krotkim rekawku i spodenkach przy +10 st. C przez caly tydzien...
Anonymous - 17-09-2007, 21:12
Cytat: | ale tak to jest, jak sie chodzi w krotkim rekawku i spodenkach przy +10 st. C przez caly tydzien... |
novy - 18-09-2007, 09:34
Krzyzak napisał/a: | ale tak to jest, jak sie chodzi w krotkim rekawku i spodenkach przy +10 st. C przez caly tydzien... |
A osrzegałem Cię ostatnio, ostrzegałem
Kibloo - 18-09-2007, 20:25
andy1,
akurat spal gumę to było ode mnie... hihihi
|
|
|