MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)
Anonymous - 17-05-2005, 13:50
Im bardzies rozmyslamy tym bardziej to staje sie powiklane i mniej zrozumiale ,czytelne.
Grześku - 17-05-2005, 13:52
Spoko, z czasem się wykrystalizuje. Idea jest dobra. Jak powstanie mapka dotrzemy szczegóły.
Na razie burza mózgów i bikini
Będzie dobrze
Firebee - 17-05-2005, 14:05
własnie.. poczekajmy az uda nam sie zrobic mapke.. Potem bedziemy wszystko głaskać..
Pozdrawiam
Firek
arekp - 21-05-2005, 11:54
cimon102 napisał/a: | Podoba mi sie ze ludzie sa zaangazowani,tylko te stringi to odluzcie na pozniej |
Najpierw naprawa misia a pozniej odkladanie stringow To mowicie, ze w ktorych regionach mozna spotkac bikini-assistance? Gorzow mam niedaleko a do Gdanska planuje sie wybrac ... gdzies jeszcze warto sie wybrac
arekp - 21-05-2005, 11:55
Firebee napisał/a: | Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie.. |
Hmm ... w takim razie jestem pierwszy ;]
Firebee - 21-05-2005, 12:18
co do bikini assistance to Chorzów jeszcze sie deklarował:P
A dzięki wytrwałych męczarni Igiego i pomocy Arkap jesteśmy juz bliziutko celu:)
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 22-05-2005, 10:01
Firebee napisał/a: | no i przed wiekszym wyjazdem spisac sobie z mapki telefony osob, ktore sa po drodze.. Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie.. Ale przed dłuższą wyprawą warto miec pare numerów pod ręką.
Pozdrawiam |
WAP, WAP, WAP... niemal każdy ma w telefonie przeglądarkę WAP.
igi - 24-05-2005, 18:24
Fido__ napisał/a: | Firebee napisał/a: | no i przed wiekszym wyjazdem spisac sobie z mapki telefony osob, ktore sa po drodze.. Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie.. Ale przed dłuższą wyprawą warto miec pare numerów pod ręką.
Pozdrawiam |
WAP, WAP, WAP... niemal każdy ma w telefonie przeglądarkę WAP. |
Ja nie mam i nie będę robił . A poważnie to nie mam WAP-u ale najpierw zrobie mapkę normalną (netowo-komputerową) a póżniej poczytam czy da się zrobić wersję WAP (co się z czym je)
Pozdrawiam
JCH - 25-05-2005, 12:02
WAP - ok ale zacznijmy od prostych rzeczy. Lista zawierająca miasto, imię, telefon, auto, rodzaj pomocy. Każdy sobie to druknie, włozy do schowka i na chwilę obecną zapomni. Jak będzię potrzebował to jak ma znalazł czarno na białym. INe czas wtedy na WAP-y, sms-y do tego niby "centrum" ....
Artii - 25-05-2005, 12:17
No wlasnie. Zazwyczaj w sytuacjach awaryjnych baterie klekaja w komorach. A co jak ktos nie ma ladowarki smochodowej? Z wap-u nici.
Nie poganiam ale kiedy bedzie ta mapka?
Firebee - 25-05-2005, 12:48
kwestia max do końca tygodnia..
Mapka już jest, pozostaje dopracować detale
Pozdrawiam
Firek
igi - 29-05-2005, 11:06 Temat postu: witam Prace nad Assistance juz dobiegły końca. Teraz testujemy z Firkiem czy to wszystko działa i czy nie rozjedzie sie przy wiekszej liczbie użytkowników. Myśle że pod koniec tygodnia umieścimy to na naszej stronie!!
Pozdrawiam
Anonymous - 29-05-2005, 14:34
igi - 29-05-2005, 20:23 Temat postu: hej Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:
Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini )
Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni
Pozdrawiam
Efa! - 29-05-2005, 22:56
Chłopaki!!! Jestem pod niesamowicie wielkim wrażeniem
Zrobiliście kawał wspaniałej roboty, GRATULUJĘ!
|
|
|