To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

Anonymous - 17-05-2005, 13:50

Im bardzies rozmyslamy tym bardziej to staje sie powiklane i mniej zrozumiale ,czytelne.
Grześku - 17-05-2005, 13:52

Spoko, z czasem się wykrystalizuje. Idea jest dobra. Jak powstanie mapka dotrzemy szczegóły.
Na razie burza mózgów i bikini ;)
Będzie dobrze

Firebee - 17-05-2005, 14:05

własnie.. poczekajmy az uda nam sie zrobic mapke.. Potem bedziemy wszystko głaskać..
Pozdrawiam
Firek

arekp - 21-05-2005, 11:54

cimon102 napisał/a:
Podoba mi sie ze ludzie sa zaangazowani,tylko te stringi to odluzcie na pozniej :lol:

Najpierw naprawa misia a pozniej odkladanie stringow :D To mowicie, ze w ktorych regionach mozna spotkac bikini-assistance? Gorzow mam niedaleko a do Gdanska planuje sie wybrac ... gdzies jeszcze warto sie wybrac ;-)

arekp - 21-05-2005, 11:55

Firebee napisał/a:
Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie..

Hmm ... w takim razie jestem pierwszy ;]

Firebee - 21-05-2005, 12:18

co do bikini assistance to Chorzów jeszcze sie deklarował:P

A dzięki wytrwałych męczarni Igiego i pomocy Arkap jesteśmy juz bliziutko celu:)

Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 22-05-2005, 10:01

Firebee napisał/a:
no i przed wiekszym wyjazdem spisac sobie z mapki telefony osob, ktore sa po drodze.. Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie.. Ale przed dłuższą wyprawą warto miec pare numerów pod ręką.
Pozdrawiam

WAP, WAP, WAP... niemal każdy ma w telefonie przeglądarkę WAP.

igi - 24-05-2005, 18:24

Fido__ napisał/a:
Firebee napisał/a:
no i przed wiekszym wyjazdem spisac sobie z mapki telefony osob, ktore sa po drodze.. Wiadomo ze nikt netu nie wozi przy sobie.. Ale przed dłuższą wyprawą warto miec pare numerów pod ręką.
Pozdrawiam

WAP, WAP, WAP... niemal każdy ma w telefonie przeglądarkę WAP.

Ja nie mam i nie będę robił :twisted: . A poważnie to nie mam WAP-u ale najpierw zrobie mapkę normalną (netowo-komputerową) a póżniej poczytam czy da się zrobić wersję WAP (co się z czym je)

Pozdrawiam

JCH - 25-05-2005, 12:02

WAP - ok ale zacznijmy od prostych rzeczy. Lista zawierająca miasto, imię, telefon, auto, rodzaj pomocy. Każdy sobie to druknie, włozy do schowka i na chwilę obecną zapomni. Jak będzię potrzebował to jak ma znalazł czarno na białym. INe czas wtedy na WAP-y, sms-y do tego niby "centrum" ....
Artii - 25-05-2005, 12:17

No wlasnie. Zazwyczaj w sytuacjach awaryjnych baterie klekaja w komorach. A co jak ktos nie ma ladowarki smochodowej? Z wap-u nici.

Nie poganiam ale kiedy bedzie ta mapka? :cry:

Firebee - 25-05-2005, 12:48

kwestia max do końca tygodnia..

Mapka już jest, pozostaje dopracować detale

Pozdrawiam
Firek

igi - 29-05-2005, 11:06
Temat postu: witam
Prace nad Assistance juz dobiegły końca. Teraz testujemy z Firkiem czy to wszystko działa i czy nie rozjedzie sie przy wiekszej liczbie użytkowników. Myśle że pod koniec tygodnia umieścimy to na naszej stronie!!
Pozdrawiam

Anonymous - 29-05-2005, 14:34

:) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink: :) :lol: :o 8) :P :wink:
igi - 29-05-2005, 20:23
Temat postu: hej
Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:

Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini :oops: :wink: )

Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni

Pozdrawiam

Efa! - 29-05-2005, 22:56

Chłopaki!!! Jestem pod niesamowicie wielkim wrażeniem :!:

Zrobiliście kawał wspaniałej roboty, GRATULUJĘ!