To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Hubeeert - 05-02-2006, 16:21

Jutro będę miał dostęp ze swojego kompa to zapłacę przelewem. Sorry ale nie ufam obcym komputerom.
Anonymous - 08-02-2006, 16:47

Witam na dzień dzisiejszy do godziny 16:00 wpłaty za flagę dokonali:

ekipa z Łodzi czyli:

Leppe,
Piwkotom,
CichyTom,
Young,
Chooper,

oraz,

Maciek,
Dyzio i Saba,
Sebulbon,
Raddex,
Igi,
Jackie,

od osób nie wymienionych na liscie wpaty brak :( co uniemożliwia mi zamówienie flag ponieważ nie zamierzam zostać na lodzie z 10 flagami, i nie mogę zamówić póki nie wpłacą wszyscy poniewiaż, potem cała kwotę przekazuje manemu który robi flagi, dopiero potem on robi te flagi, co po tem skutkuje tym że mam te flagi w domu i rozsyłam po polsce. Inaczej sie nie da, ponieważ wykonawaca flag nie weźmie sie za robote bez pieniędzy bo też nie chce zostać na lodzie z flagami. A wiec proszę i ponaglam aby w miarę możliwość dokonać wpałaty kwoty za flagę czyli 35 zł + kwota za przesyłkę (te są rózne ponieważ w Łodzi dzielą się one na 5 chłopa,a np Hubi będzie musiał sam zapłacić całą kwotę przesyłki, a np Maciek odbierze flagę osobiście i nie płaci za przesyłkę nic.) Każdy zamawiający flagę otrzymał odemnie PM ze szczegołami dotyczącymi kosztów przesyłi, oraz kosztu całości myślę że w tym wypadku nie pownno być problemu, jeżeli natomiast coś jest nie jasne to prosze o PM do mnie lub e-mail. Tak jak obiecałem koszt flagi nie przekroczył 50 zł, natomiast nie ja ustalam koszty wysyłki tylko Poczta Polska, lecz nawet z w najdroższej opcji (znowu posłóże się przykładem Hubiego) koszt flagi+przesyłki ubezpieczonej i piorytetowej wynosi 48,50 co także nie jest kwotą przekraczająca 50 zł na którą wszyscy zgodzili się wyrażając chęć zakupu flagi. o kolejnych wpłatach będe informował na bierząco. pozdrawiam

[ Dodano: Czw Lut 09, 2006 2:13 pm ]
dziś wpłyneły pieniążki od :

Roch_27 i Hubeeert'a,

za wpłaty dziękujemy obiecujemy dobrze rozporzadzić wpłaconą kwotą :mrgreen:

pozdrawiam i nadal oczekuje na wpłaty od pozostałych zamawiających którzy jeszcze nie dokonali Obowiązku Posiadacza Flagi Mitsumaniaków ;)

Anonymous - 10-02-2006, 13:35

Ja też chcę flagę :) - a troszke zaspałem z zamówieniem - można jeszcze tą jedną dopisać do paczki do Łodzi?
najlepiej taką z podpisem "DominoS - Łódź"
plis plis pliiiiiiiiissssssss
pienionżka przelejem od razu jak trzeba

[ Dodano: 11-02-2006, 10:13 ]
No zatem czekam na flage - tez juz pienionzek poszedl :)
acha - i tak jak ustalalismy na spociku - tylko z nazwa miasta :)

Anonymous - 13-02-2006, 17:07

dziś na moim koncie pojawiły sie pieniążki od DominoS,

oczekuję jeszcze na wpłatę od 7 osób,

pozdrawiam,

roch_27 - 14-02-2006, 09:42

No Panie i Panowie :lol: pospieszyć mi się z wpłatami bo już nie moge się doczekać przesyłki :mrgreen: :mrgreen:

pozdro

Anonymous - 14-02-2006, 15:35

dziś wpłyneły pieniążki od Firebee oraz od TNT, czekamy teraz na wpłaty juz od tylko albo aż 5 osób i składam zamówienie. aha jest jusz wersja ostateczna projektu jak będzie wyglądała flaga + podpis oto ona:

oczywiście Hubeeert zamówił sobie podpis z samym nickiem i tak też będzie miał na fladze to tylko wzrór. (już możecie sobie wyobrażać jak będą wyglądały wasze flagi :D )

pozdrawiam

Hubeeert - 14-02-2006, 19:57

TAGi dla mnie ma byc samo Hubeeert bez Warszawa - teraz mieszkam w Gliwicach w warszawie mam mieszkanie pochodzę z Koszalina więc sam rozumiesz :wink:
Anonymous - 14-02-2006, 21:17

Hubciu ale przecierz napisałem że to tylko wzór, a dlaczego na wzorze jest Twój nick i masto wawa ? bo miałem manemu podać najdłuższą możliwość podpisu i akurat to przyszło mi do głowy w danym momęcie :) , spoko pamiętam kto co chciał jako podpis i mam rozpiskę żeby nie zapomnieć :)

pozdrawiam

Anonymous - 15-02-2006, 16:03

tagi kiedy planujesz wysłać flagi :P
Rafal_Szczecin - 15-02-2006, 16:25

ja moze odpowiem za brata :)

najpierw to musza wszyscy wplacic kase, poniewaz bez tego ani rusz, a jeszcze czekamy na wplaty od kilku osob, gdy bedzie cala kasa, przelewamy ja na konto JACK'a (firmy ktora robi dla nas flagi) i gdzies po tygdoniu flagi powinnismy miec w domku i zacznie sie rozsylanie .

Anonymous - 15-02-2006, 18:13

Rafal_Szczecin napisał/a:
najpierw to musza wszyscy wplacic kase, poniewaz bez tego ani rusz, a jeszcze czekamy na wplaty od kilku osob, gdy bedzie cala kasa, przelewamy ja na konto JACK'a (firmy ktora robi dla nas flagi) i gdzies po tygdoniu flagi powinnismy miec w domku i zacznie sie rozsylanie .

dzięki za info. czekam z niecierpliwością.

Anonymous - 16-02-2006, 20:24

Witam, dziś na moim koncie zaksięgowano wpłatę od Cezara :) dzięki chooopak

czekamy z niecierpliwością na pozostałych i pędzimy zamawiać :)

pozdrawiam :D

piwkotom - 16-02-2006, 20:27

Proponuje upublicznic liste oportunistow ;)
od razu sie rusza z przelewami :D

arekp - 17-02-2006, 00:07

TAGi napisał/a:
jest jusz wersja ostateczna projektu jak będzie wyglądała flaga

Dlaczego nie uzywacie adresu www.mitsumaniaki.pl ? Jest tak samo w pelni funkcjonalny jak .com a IMHO ladniej wyglada.

roch_27 - 17-02-2006, 05:56

arekp napisał/a:
Dlaczego nie uzywacie adresu www.mitsumaniaki.pl ? Jest tak samo w pelni funkcjonalny jak .com a IMHO ladniej wyglada.

Dokładnie można zamówić z końcówką pl - jestem za :D