To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 !

cns80 - 14-04-2008, 12:45

igi napisał/a:
muszą się znaleźć osoby które będą stały przed wjazdem i kierowały samochody w odpowiednie miejsca.
Bardziej myślałem o tym żeby ustawiając się na trasę przejazdu colty wpuszczały colty (i to najlepiej C50 razem, CA0 razem itd.), galanty wpuszczały galanty, a space stary wpuszczały spacestary. W ten sposób wyszłaby uporządkowana tematycznie :P kolumna, a potem na miejscu wystarczyłby 1 rozprowadzający w każdej grupie (ktoś z miejscowych lub ktoś kto przyjechał dzień wcześniej). Ja przyjeżdżam prawdopodobnie w piątek późnym wieczorem, więc nie wiem czy organizatorzy mnie zdążą zapoznać z planem, ale jakby co to zgłaszam pomoc przy rozprowadzaniu Space Starów :D .
Wiadomo że zawsze znajdzie się jedna czarna owca, ale jeśli reszta będzie trzymać szyk to taki człowiek też chyba zrozumie że źle robi (a jak nie to jego strata, bo będzie stał sam i nie powymienia się doświadczeniami).
Możnaby spróbować. A zobaczymy jak wyjdzie :wink:

Matejko - 14-04-2008, 13:20

cns80 napisał/a:
Możnaby spróbować. A zobaczymy jak wyjdzie :wink:

ja tez sie pisze do pomocy, pewnie bede juz od czwartku - chocbym mial w aucie spac ;)
a jak jeszcze bedzie mozna komus w morde dac to juz w ogole zlot nad zlotami :D :badgrin:

Firebee - 14-04-2008, 13:49

co do pomocy to walcie do mnie na priv. bede wiedzial na kogo moge liczyc!
Rafal_Szczecin - 16-04-2008, 00:38

ja jestem od czwartku, juz dzis w robocie zaklepalem wolne :D
cns80 - 17-04-2008, 10:58

A ja mam pytanko. Jaka jest odległość od miejsca nocnej zabawy do poszczególnych ośrodków, w których nocujemy ? Potrzebuję domek z WC i łazienką, a takie są w Motelach: Czepek i Sportowy. Jaka odległość jest do nich i który jest bliżej lub który jest lepszy ?
jw1900 - 14-05-2008, 12:59

A ja z troche innej beczki - szansa na jakis off-roadowy lajcik to by byla w ogole?..

Jesli nie ma zbyt wielu chetnych to trudno, ale jakby sie znalazlo, to chyba warto by bylo. Na miskowych zlotach jeszcze nie bylem, w szeregi wstapilem jesienia zeszlego roku, ale zabawa na pagorko-zmierzwionych terenach zwykle bywa przednia..

Pozdrawiam,

Firebee - 14-05-2008, 15:26

chętnych się znajdzie, ale ja najpierw rozejrzę się za terenem pod offroad.. powiem tak, szansa jest..
Anonymous - 17-05-2008, 19:59

No dobrze ale to w końcu jest jakas konkretna data zlotu czy nie ma, bo mi coś albo uciekło albo jestem ślepy :)
siwek - 17-05-2008, 23:20

Herdi napisał/a:
No dobrze ale to w końcu jest jakas konkretna data zlotu czy nie ma, bo mi coś albo uciekło albo jestem ślepy :)

to chyba ślepota :badgrin:

29-31 sierpień 2008

Anonymous - 17-05-2008, 23:49

siwek napisał/a:
Herdi napisał/a:

to chyba ślepota :badgrin:

29-31 sierpień 2008

No to jade :D

Anonymous - 07-06-2008, 00:39

cns80 napisał/a:
A ja mam pytanko. Jaka jest odległość od miejsca nocnej zabawy do poszczególnych ośrodków, w których nocujemy ?
no wlasnie jak to wyglada moze jakas orientacyjna mapka gdzie bedzie impreza reszte znajdziemy sami

[ Dodano: 07-06-2008, 01:03 ]
tak sobie przegladam i widze ze na stronie eclipsa jest male zainteresowanie a czesc ma bardzo sceptyczne podejscie http://www.eclipse.net.pl/viewtopic.php?t=1918

Anonymous - 07-06-2008, 10:19

oni poprostu wielbią swój model a my marke....no i oni maja swoj zlot w niedługim czasie po nas. I tak bedzie nas Duzo!!!!!
siwek - 07-06-2008, 16:10

nie to nie
i tak się bedziemy świetnie bawić, nawet bez nich :finga:

Firebee - 07-06-2008, 20:19

cuuube napisał/a:
cns80 napisał/a:
A ja mam pytanko. Jaka jest odległość od miejsca nocnej zabawy do poszczególnych ośrodków, w których nocujemy ?
no wlasnie jak to wyglada moze jakas orientacyjna mapka gdzie bedzie impreza reszte znajdziemy sami

kurcze, bardziej przeciez tematow nie da sie zaznaczyć.. WSZYSTKO OPISANE DOKŁADNIE W KAŻDYM Z TEMATÓW W DZIALE ZLOTY I SPOTY - odległości, zdjęcia, opisy, ceny, program...

[ Dodano: 07-06-2008, 20:22 ]
cuuube napisał/a:

tak sobie przegladam i widze ze na stronie eclipsa jest male zainteresowanie a czesc ma bardzo sceptyczne podejscie http://www.eclipse.net.pl/viewtopic.php?t=1918

cytat z forum eclipse:

"bo zloty MM to taki wypad z rodzinka:P a tu jest pasja modelu :) nie marki :) "

czyli rozumiem palenie gumy, wyścigi itp.. a Mitsumaniacy tacy nie są!

cns80 - 07-06-2008, 21:26

Firebee napisał/a:
kurcze, bardziej przeciez tematow nie da sie zaznaczyć..
Mapkę to ja widziałem. Ale nie wiedziałem jak to jest w naturze. A tamtego posta pisałem zanim zmieniłem domek, więc z mojej strony pytanie jest nieaktualne :)