To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Zamienniki

Hugo - 03-02-2008, 11:21

Jogurt, o której mówisz?
misiekwwl - 04-02-2008, 20:59

a z dokładki lanosa nie da rady czegos wystrugac
Hugo - 08-02-2008, 14:21

misiekwwl napisał/a:
a z dokładki lanosa nie da rady czegos wystrugac
O czymś takim mówisz:
http://moto.allegro.pl/it...rzak_przod.html
Pewnie by szło. Pytanie ile roboty trzebaby włożyć (i pieniędzy)?
Ale numer, znalazłem to:
http://moto.allegro.pl/it...k_oryginal.html na Allegro. 3 km ode mnie i to u znajomego :mrgreen: . Ta węższa dokładka mi się podoba. Ta druga juz widzę, że za szeroka. W niedzielę lub w poniedziałek jadę na przymiarkę :mrgreen: . Zobaczymy. Jestem dobrej myśli.

misiekwwl - 08-02-2008, 15:29

o czyms takim tylko ja jescze inna widziałem taka delikatniejsza. Ta to taki bardziej spychacz . jak gdzies znajde coś fajnego to wam pokarże. to napisz jak zrobisz przymiarke :mrgreen:
Monia - 08-02-2008, 18:53

Chłopaki podoba mi się to jak ostro działacie :D
Hugo - 08-02-2008, 19:08

Monia napisał/a:
Chłopaki podoba mi się to jak ostro działacie
Nie wyśmiewaj się. Mina Ci zrzednie jak zobaczysz moje czerwone maleństwo z taką dokładką :mrgreen:
londolut - 09-02-2008, 13:51

Hugo, a dokładkę od Lancera mierzyłeś? Wszystkie sedany i kombi miały montowaną takową od roku 93, może ona podejdzie, wszak to ten sam samochodzik w sumie :)
Hugo - 09-02-2008, 15:08

londolut napisał/a:
a dokładkę od Lancera mierzyłeś? Wszystkie sedany i kombi miały montowaną takową od roku 93, może ona podejdzie, wszak to ten sam samochodzik w sumie
Ale zderzak jest inny.
Monia - 09-02-2008, 16:10

Hugo, ale źle odczytałes moje słowa!! To była pochwała bo widzę,że coś działasz w temacie i fajnie, ja niestety nie mam znajomości żeby pomierzyć to i tamto:) a poza tym często widzę szydzące uśmiechy wieć nie bardzo mam jak działać... a Ty i inni koledzy działacie ostro - sympatycznie :D
Muchacho - 20-02-2008, 09:32

Przegladajac allegro natknelem sie na czesci do EVO, jest tam bardzo ciekawa dokladka do zderzaka moze by to podeszlo? http://moto.allegro.pl/it..._karoseri_.html
londolut - 20-02-2008, 11:38

EVO jest dużo szersze niż CA0. Może by pasował ale bez cięcia się nie obejdzie :D
Anonymous - 20-02-2008, 13:22

Ja mieszkam niedaleko ropczyc wiec moze podjade do nich w sobote i popytam co i jak, pisza ze posiadaja elementy tuningowe wielu marek ale pewnie znajac zycie do colta nie bedzie nic .... :P jak cos bede wiedzial odezwe sie,pozdro !!
Anonymous - 20-02-2008, 15:55

Spoglądam na te uniwersalne nakładki na progi.
Doradźcie mi bo mam zgnite progi, a koszt nowych to mnóstwo, a kupować z innego szrota, które zgniją znów po pół roku to mi się nie uśmiecha.
Czy można ładnie zakryć gnijący próg tymi uniwersalnymi listwami ?

Hugo - 20-02-2008, 17:06

kaeres napisał/a:
Jakimi? Muchacho zderzak jest zupełnie inny, ma łuki prawie pod kątem prostym, a zobacz jak ma CAO.
P.S. Kurde jeszcze się nie wybrałem na przymiarkę tej dokładki od Polo. Brak czasu. Ale napewno kiedyś pojadę :?

misiekwwl - 20-02-2008, 18:57

kaeres napisał/a:
Spoglądam na te uniwersalne nakładki na progi.
Doradźcie mi bo mam zgnite progi, a koszt nowych to mnóstwo, a kupować z innego szrota, które zgniją znów po pół roku to mi się nie uśmiecha.

znajomy ma takie uniwersalne w polo i wygląda ładnie to zależy od wykonania ale chyba nie masz zamiaru zostawic tych progów bez zabezpieczenia bo szkoda żeby ruda porzarła miśka