To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Nasze zwierzaki :D

Anonymous - 22-05-2006, 23:41

hehe, Efa!sprobuj zasnac z tym kotem w pokoju to zobaczysz :)
Efa! - 22-05-2006, 23:48

No jakoś to sobie wyobrażam. Koty w nocy nie śpią. Tak jakoś podobnie, jak i mój kotuś, i ja. Zresztą pies też się nauczył w nocy nie spać. Odtąd ciężko mi się rano wstaje :roll: . A i tak nigdy nikomu nie oddałabym swoich puchatych przyjaciół :-)
Anonymous - 22-05-2006, 23:55

heh, moj kot tez nie spi w nocy, ale to nie znaczy ze skacze i zrzuca wszystkie doniczki :)
Efa! - 23-05-2006, 00:11

każdy kot wymaga cierpliwości i zaufania - kiedyś powiedziałam mojemu Orionowi: "Wyjeżdżam na weekend. Zostawiam Ci po raz pierwszy otwarte drzwi wszystkich pokoi. Jeżeli b - jak to masz w zwyczaju - zrzucisz cokolwiek z półek lub zniszczysz, nigdy więcej tego nie zrobię."
Kto nie chce, niech nie wierzy, ale mówię Wam: Orion nigdy więcej niczego nie zmajstrował podczas mojej nieobecności.

Krzyzak - 23-05-2006, 10:47

No cóż - Neko śpi prawie całą noc. Po 3 zrzuceniach z pościeli nauczył się, że włazić można dopiero rano - jak się obudzimy. Więc kładzie się pod łóżkiem, w miejscu, gdzie mamy (mniej więcej) nogi i przesypia 8 godzin (z międzywstaniem na siku :) ). Szok.
Doniczkę już zrzucił - na szczęście była z plastiku i tylko trochę się ziemia wysypała.

Powiem, że jest naprawdę BARDZO podobny do kici Cezara - też ma białe pod szyją itd. A zachowuje się jak wszystkie nasze zwierzaki (te żyjące i te nieżyjące) razem wzięte.

Choć trochę wkurza, że nie można go ustawić - nie boi się kary, nie czuje winy :)

Cezar - 23-05-2006, 12:25

Bo co to za kot jak jakiejs doniczki nie zwali, jak czegos nie pobije :mrgreen:

Bylo by pusto i smutno w domku, a tak cos sie przynajmniej dzieje :wink:

Anonymous - 23-05-2006, 16:54

Krzyzak napisał/a:

Choć trochę wkurza, że nie można go ustawić - nie boi się kary, nie czuje winy :)

caly Neko :) poglaskaj go odemnie!

Krzyzak - 23-05-2006, 21:23

A bestia teraz wygląda tak:

igi - 24-05-2006, 07:49

Krzyzak, wcale nie wygląda jak bestia :wink:

Niech sie dobrze chowa :)

Anonymous - 30-05-2006, 08:38

Witam.Oto nasz (moj i zony) nowy nabytek,wabi sie Norman :mrgreen:

Anonymous - 30-05-2006, 13:14

Oddam kotka lub kotkę w dobre ręce. I to nie jednego.
Do wyboru do koloru. Siedem szaroburych, jeden szaroburo-czarno-biały, dwa czarno-białe.
Dostawa gratis na terenie całego kraju. Ja to powiedziałem? Cholera.
Czekam na zamówienia.
Pięć jest po mamusi czarno-białej, a pięć po mamusi pręgowanej. Niestety mamusia szarobura po tygodniu się poddała i poszła w świat, zostawiając całe swoje potomstwo na łąsce "swojej" mamusi - tej czarno-białej.
Tatuś w obydwu przypadkach nieznany.
Wszystkie są przepiękne.
Jak nie będzie chętnych, to czeka je los okrutny :lol:
Załaskotanie przez moje córki :lol:

Chooper - 02-06-2006, 14:54

z tych szarobiałych jeden wabi się Paskudek :lol: :D
Pilnie poszukuje nowego domu :D

igi - 02-06-2006, 20:37

Chooper, zareklamowałeś kotki cichego tak że hej ;) :mrgreen:

Chyba sobie wezme tego ze zdjęcia ;)

Anonymous - 05-06-2006, 00:04

To jest prawdziwe czy z Biedronki :shock: Jak mi sie przyśni to macie wp... :evil: :wink:
Efa! - 05-06-2006, 14:43

boski! boski! boski!
Ja też chcę takiego kiciusia!
Albo kilka: każdy w innym kubraczku!