To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Gdzie naprawiamy miśki ?

stary alfer - 31-03-2008, 12:56

Krissss napisał/a:
hyba mam dziurę w tłumiku więc czeka mnie kolejna naprawa, jakieś sugestie?:)

Zaspawać :D

arekp - 31-03-2008, 12:57

Krissss napisał/a:
heh ludzie, gdybym potrafił sam zająłbym się swoim ECU

Dlatego wlasnie uwazam, ze nie zdarli tylko zaplaciles za zlecona usluge.

Krissss napisał/a:
a tak przy okazji... chyba mam dziurę w tłumiku więc czeka mnie kolejna naprawa, jakieś sugestie?:)

Mierzyn, jak miniesz skrzyzowanie ze swiatlami (jadac od Szczecina na Lubieszyn) to sa dwa warsztaty:

- po prawej - nie bylem, ale polecany
- po lewej - bylem, polecany choc ostatnio dostali u mnie po znajomosci kreche za polakierowanie rury, ktora pozniej po podgrzaniu zaczela wypalac lakier i strasznie smierdzialo

Anonymous - 31-03-2008, 13:48

Krissss napisał/a:
chyba mam dziurę w tłumiku więc czeka mnie kolejna naprawa, jakieś sugestie?:)

podjedź na mierzyn, tam są 2 zakłady robiłem w obu, ceny porównywalne.

co do reszty sugestii to przyjeżdżaj na zloty regionalne i czytaj forum a możesz zaoszczędzić kilka złotych :)

stary alfer - 31-03-2008, 13:56

Krissss, ja wszystkim swoim autami jeździłem na
ul. Swiętopełka 5/6 wjazd od tyłu dworca PKS (warsztaty w murze).

Telefon: 507 026 335

Zawsze to bliżej niż na mierzyn.

[ Dodano: 31-03-2008, 14:04 ]
Derpin napisał/a:
co do reszty sugestii to przyjeżdżaj na zloty regionalne i czytaj forum a możesz zaoszczędzić kilka złotych :)

Przychylam się :)

Zapraszamy 5 - go kwietnia :)

turek61 - 31-03-2008, 17:57

arekp napisał/a:
Dodam, ze jutro wysylam klientowi fakture za reinstalacje systemu (WXP) z plytki recovery na kwote 200 zl. Tak, na 200 zl ... bo skoro klient nie umie/nie chce sobie tego zrobic sam, to musi za to zaplacic, a skoro chce zebym JA mu to zrobil to musi zaplacic cene jaka JA sobie wolam.

:shock: "masz jelenia to go wal" :doubt:

[ Dodano: 31-03-2008, 17:59 ]
arekp napisał/a:
Dlatego wlasnie uwazam, ze nie zdarli tylko zaplaciles za zlecona usluge.
w ASO tez tak uważają...
Rafal_Szczecin - 31-03-2008, 18:44

Krissss napisał/a:
heh ludzie, gdybym potrafił sam zająłbym się swoim ECU, tak na przyszłość, jeśli ktoś z was jest w stanie zrobić to taniej i tak samo dobrze chętnie powierze mu swoje

3 razy bylo mowione, ze Bartek z forum naprawia komputery, i to za wiele miejsza kase .

Anonymous - 01-04-2008, 22:35

Rafal_Szczecin napisał/a:
3 razy bylo mowione, ze Bartek z forum naprawia komputery, i to za wiele miejsza kase .

no było było, ale czy za tak mnejsza ? z tego co pamiętam to cos koło 300 a poza tym przed naprawa nie byłem pewien, że ECU jest be:) sama diagnoza 200zł.
arekp napisał/a:
Mierzyn,

Derpin napisał/a:
podjedź na mierzyn

no to chyba mierzyn :D
a ile taka zabawa może kosztować.
aa dziekuję za sugestie :)
skoro tak miło się gawędzi... to mam jeszcze do naprawy szybę a raczej mechanizm ją otwierający i tylnia wycieraczkę, pono to może być poważniejszy temat.
Pozdrawiam

[ Dodano: 01-04-2008, 22:38 ]
Derpin napisał/a:
co do reszty sugestii to przyjeżdżaj na zloty regionalne i czytaj forum

Derpin, na zlocik ... pomyślę jak naprawie colcika, ciągle coś , strauszek niedomaga a forum ... czytam czytam tylko kompa musiałem naprawić... cholera ciągle mi się coś psuje :cry: :wink:

arekp - 01-04-2008, 23:50

Krissss napisał/a:

Zalezy co masz do zrobienia, podjedz na warsztat i Ci wycenia. To nic nie kosztuje.

Krissss napisał/a:
skoro tak miło się gawędzi... to mam jeszcze do naprawy szybę a raczej mechanizm ją otwierający i tylnia wycieraczkę, pono to może być poważniejszy temat.

Pierwsze: nie napisales o co dokladnie chodzi, ale w pierwszej kolejnosci sam odkrec tapicerke i zobacz co jest grane.

Drugie: calkowicie nie napisales o co chodzi.

Anonymous - 02-04-2008, 05:45

Krissss napisał/a:
aa dziekuję za sugestie :)
Pozdrawiam

co do szyby jeżeli pękła linka to mały problem, jeżeli silnik lub coś z prowadnica to raczej czeka Cię kupno nowego mechanizmu, chyba że to coś z elektryką... musisz bardziej precyzować.

my tu gadu gadu a w temacie sie bałagan robi ;) proponuje stworzyć nowy pt naprawiamy auto Krissss'a ;) i tam wrzucać pytania :)

Anonymous - 02-04-2008, 17:22

Derpin napisał/a:
proponuje stworzyć nowy pt naprawiamy auto Krissss'a

cenie dobrą ironie Derpin :P dlatego nie pozostaje mi nic innego jak tylko....
przychylic się do Twojej propozycji ;)

Anonymous - 16-04-2008, 21:30

Witam, moglibyście polecić mi jakiegoś dobrego elektryka? Najchętniej na prawobrzeżu i najlepiej jakby nie był zbyt drogi...
Rafal_Szczecin - 16-04-2008, 22:33

rowniez szukam kogos ,kto wymienilby mi lambde .
Anonymous - 16-04-2008, 23:00

lambde można wymienić samemu na kanale
Rafal_Szczecin - 16-04-2008, 23:02

patysia00 napisał/a:
na kanale

i tu jest pies zakopany ...

i nie ,ze sie boje czy cos, bo razem z kolega wymienialismy rozrzad, to lambda przy tym to pikus :D

arekp - 17-04-2008, 02:02

Rafal_Szczecin napisał/a:
patysia00 napisał/a:
na kanale

i tu jest pies zakopany ...

Jak wroce do Szczecina (prawdopodobnie dzis - czwartek) to mozemy sie umowic na Pomorzanach. Kanal i narzedzia udostepnie, pogode musisz zamowic sam ;-)