Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Prękosci na nowym odcinku autostrady
Marcino - 17-10-2008, 17:10
HugoOrmo napisał/a: | ...a dlaczego na Chojnow...jezdze tam regularnie i chyba najlepsza trasa (nie najkrotsza) ale za to w miare komfortowa to Gd-A1 do Nowych Marz (wczesniej Tczew-Gniew-Nowe)-Swiecie-Bydgoszcz-Znin-Wrzesnia-Jerocin-Leszno-Rawicz-Scinawa-Lubin...
teraz miedzy Scinawa a Rawiczem wyremontowali droge i mozna super pomykac...
pzdr |
Jezdziełm tak.. ale od wypadku carisma w śremie już wiecej nie pojechałem tą trasa, drogi wydająmi sie zbyt waskie. Moze teraz coś sie poprawiło.
POzdr
Antyey - 29-10-2008, 07:41
Marcino napisał/a: | Takich sytuacji nie ma w UK, jedze tam od czasu do czasu autostradami i nik na niko go nie mruga mimo ze sie blokuje pas np wyprzedajac tych ze srodkowego.
Mysle Akbi ze na poczatku miałbyś pełne wkurzenie... ale po chwili to przechodzi, oni poprostu tak jedza, ale czasami jak jest wolny pas to tez jada ile wlezie.... |
Zacznijmy od tego, że w ogóle na wyspach jest inna kultura jazdy Choć i tak do Stanów im bardzo daleko. A na tyle co miałem okazję pojeździć po tonącej wyspie (głównie M4, M48, M5) to uważam, że jazda ichnimi autostradami jest naprawdę fajna, wygodna i bezproblemowa.
Tyle tylko w ostatnim zdaniu 'czasami' zamieniłbym na 'prawie zawsze' jak jest wolny pas to jadą ile wlezie Choć rekordzista prędkości (tak na oko) jakiego spotkałem w UK był na blachach z katowic i śmigał zdezelowaną Audi 80... No cóż, Nasi są wszędzie.
|
|
|