Nasze Miśki - Ślepej kurze ziarno
cns80 - 07-02-2008, 13:23
Rafal_Szczecin napisał/a: | wlasnie to slowo mnie przeraza | He he he
Moja jest wyjątkowo przerażająca. Pies się jej boi, ja się jej boję, a nawet mój ojciec ma obawy jak do nas przychodzi
Żartowałem nie jest tak źle
Odebrałem właśnie nakrętki do kół aluminiowych i instrukcję obsługi z mnustwem faktur.
teraz wiem co i kiedy było robione.
Pan witek nie może się przyzwyczaić do Ceed'a i już puknął zderzakiem, bo nie uwierzył czujnikom parkowania
Bardzo tęskni za Misiem
akbi - 07-02-2008, 13:28
Rafal_Szczecin napisał/a: | cns80 napisał/a:
żona
wlasnie to slowo mnie przeraza |
sugerujesz, że "mąż" Ci bardziej leży
Rafal_Szczecin - 07-02-2008, 14:28
akbi napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a: | cns80 napisał/a:
żona
wlasnie to slowo mnie przeraza |
sugerujesz, że "mąż" Ci bardziej leży |
wiesz nie wnikam jakie sa twoje preferencje seksualne, ale mnie chlopcy nie pociagaja
poprostu ja jestem jeszcze w takim wieku, ze nie chce myslec o takich "rzeczach" jak " zona " , bardziej interesuja mnie szybkie samochody, tuning oczywiscie kobiety tez, ale chyba takie troche mlodsze niz Was , zreszta Was to juz chyba nie interesuja kobiety, bo wkoncu macie ta swoja stala, jedyna, na cale zycie,nie mozecie sie spotykac z innymi, a ja to poprostu mam i to kocham , krotko mowiac jestem taka meska odmiana blachary to sie chyba blacharz nazywa
cns80 - 07-02-2008, 14:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | o takich "rzeczach" jak " zona " | Hmm... Ciekawe co by było gdybym powiedział mojej żonie że jest rzeczą
Rafal_Szczecin napisał/a: | Was to juz chyba nie interesuja kobiety | Nas nie mogą interesować inne kobiety. A to nie to samo
igi - 07-02-2008, 14:36
Rafal_Szczecin napisał/a: | mnie chlopcy nie pociagaja |
Tak powiadasz Rafi a to zdjęcie to co Fotomontaż
cns80 - 07-02-2008, 14:49
igi napisał/a: | Tak powiadasz Rafi a to zdjęcie to co Fotomontaż |
Rafal_Szczecin - 07-02-2008, 16:42
cns80 napisał/a: | Hmm... Ciekawe co by było gdybym powiedział mojej żonie że jest rzeczą |
nie powiesz nie masz jaj cns80 napisał/a: | Nas nie mogą interesować inne kobiety |
serdecznie wspolczuje igi napisał/a: | Tak powiadasz Rafi a to zdjęcie to co Fotomontaż |
to akurat fotomontazem nie jest, bo widac laptopa, po mitsumaniakach krazylo to samo zdjecie, tyle tylko, ze nie bylo widac laptopa, zreszta Ciebie tam nie bylo, i nie wiesz co tam sie dzialo , tam slowo "impreza" nabiera calkiem innego znaczenia i kolorow
igi - 07-02-2008, 16:49
Rafal_Szczecin napisał/a: | tam slowo "impreza" nabiera calkiem innego znaczenia i kolorow |
Pewnie tak
Dobra dość tych świństw i głupot i OT
cns80 gratuluje super autka i nie rób mu więcej "kuku"
Jogurt - 07-02-2008, 16:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | zreszta Ciebie tam nie bylo, i nie wiesz co tam sie dzialo | nie trzeba było być, starczy spojrzeć na miny
Marcin-Krak - 07-02-2008, 20:06
cns80, czy w takim wypadku Pan Witek nie chce pozbyć się Ceed'a
Rafal_Szczecin napisał/a: | rotko mowiac jestem taka meska odmiana blachary to sie chyba blacharz nazywa |
I już wiesz u kogo możesz auto naprawiać, po tym kuku z obcą panią na górce
Rafal_Szczecin - 07-02-2008, 21:29
Marcin-Krak napisał/a: | I już wiesz u kogo możesz auto naprawiać, po tym kuku z obcą panią na górce |
a z mila checia, opijemy nowy nabytek , i zobaczymy co da sie zrobic
cns80 - 08-02-2008, 07:37
igi napisał/a: | cns80 gratuluje super autka i nie rób mu więcej "kuku" | Dzięki
Marcin-Krak napisał/a: | cns80, czy w takim wypadku Pan Witek nie chce pozbyć się Ceed'a | Powoli się przyzwyczaja Za 5 lat na pewno go opchnie w niezłej cenie A ja będę stał w kolejce.
Gene - 02-03-2008, 15:30
A jak z "ziarenkiem"? Bardzo dostalo? He he jak robicie kolejke to moze cos pomoge. Za 2, 3 lata bedzie najfajniejszy w Warszawie Sport do sprzedania.
cns80 - 03-03-2008, 07:36
Gene napisał/a: | A jak z "ziarenkiem"? Bardzo dostalo? | Niby nic, ale ja to widzę
Mam jeszcze 6 dni na zgłoszenie szkody i tak się zastanawiam...
Gene - 04-03-2008, 12:47
Co do zglaszania to juz twoja decyzja. Masz sprawce wiec nic wiecej nie poradze ale na pewno poprosilbym jakiegos "szpenia" o olukanie auta. Moze a raczej na pewno cos sie pokrzywilo, trza by zdjac zderzak i zobaczyc. Zawsze lepiej sprawdzic, szczegolnie, ze do zlotu jeszcze masz troche czasu a Harpagan nie zawsze na spoty warszawskie dociera.
|
|
|