To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!

Krzyzak - 07-05-2006, 18:31

a u mnie w miejscu pod lusterkiem się nie chce trzymać - mam dlatego na dole szyby - tak w miejscu, gdzie się kończy (lub zaczyna - zależy jak patrzeć) ta buda z zegarami - może zrobię fotę, to zamieszczę

robiłem przez szybę, więc kiepsko widać - poza tym trochę się zapadła - normalnie jest dużo wyżej - widać znaczek itd.

Anonymous - 07-05-2006, 20:03

A może by tak patrząc na przód samochodu czyli MIŚKA prawy górny róg szyby jakaś naklepka co?
Chooper - 07-05-2006, 23:50

Krzyżak, też próbowałem w tym miejscu, ale własnie mi tak wpadała za to czarne i nic nie było widać...a u góry w rogu wylatywała zza uszczelki...idać tylko na środku trzyma ie perfekcyjnie.
Ale tak sie zastanawiam, że gdyby logo na takim formacie wizytówki było wieksze, to już byłaby bajka :)

Anonymous - 08-05-2006, 11:04

:lol: dokładnie tak jak Chooper przetestowałem szybę dookoła,
i faktycznie trzyma się TYLKO na środku :D
a logo mogłoby być nawet dwa razy większe :D bo tak to widać przede wszystkim biały prostokącik :D

Krzyzak - 08-05-2006, 11:16

mi wpadła głębiej tylko dlatego, że jak tak jest gorąco to zasłanią przednią szybę taką folią odblaskową - wtedy wnętrze się nie nagrzewa - inaczej latem jak się wsiada, to jak do pierkarnika
no i ta zasłonka mi wsunęła wizytówkę, bo normalnie (przez ostatnie 2-3 tygodnie) trzymała się dzielnie; natomiast na środku u góry to wcale nie chciała się trzymać

Anonymous - 08-05-2006, 22:20

A co sądzicie o czymś takim takim allegro naklejonym na obudowę lusterka?
tomusn - 08-05-2006, 23:26

a ja już wymyślilem, że może nakleić na lusterko wewnętrzne, od środka nie widać , a od zewnątrz wszyscy zwrócą uwagę. jak mi żonka pozwoli to plasnę na kawałek tasmy dwustronnej.
Firebee - 08-05-2006, 23:58

tomusn napisał/a:
jak mi żonka pozwoli .

Ty to nic! 8) , powiedz Twojej zonci, ze moja ma do przebrniecia pozwolenie przyklejenia znaczka mitsu w beemie :) :twisted:
Pozdro

Anonymous - 09-05-2006, 18:59

ja bym dal w lewym gornym rogu przedniej szyby cos w tym stylu, tyle ze np zamiast mitsubishi motors to np mitsumaniaki

co Wy na to?

Anonymous - 10-05-2006, 14:10

za długo juz ta debata na temat nalepki trwa, prawie jak w naszym sejmie.konkret - logo mitsumaniaków i 3 diamenty. obrazek z misiem sympatyczny ale trochę infantylny podobnie laseczka znaleziona przeze mnie troche dziecinna..

Krzyzak - 10-05-2006, 15:28

arek 69 napisał/a:
podobnie laseczka znaleziona przeze mnie troche dziecinna..
Obrazek

Hmmm... wygląda na całkiem dojrzałą :)

Anonymous - 10-05-2006, 19:15

no.......niby Krzyzak masz racje ale wiesz nie kazda żona zgodzi się na cos takiego w mitsu...... :lol: :P :wink: :shock:
Potek - 11-05-2006, 16:27

Wydaje mi się że to co zaproponował nippo, jest OK. Widoczne, nieduże wystarczy tylko napis Mitsumaniaki klubową czcionką i po sprawie.
Anonymous - 12-05-2006, 19:19

Cokolwiek wymyślicie MISIEK i tak jest naj...
Anonymous - 12-05-2006, 20:31

ja rowniez przychylam sie do pomyslu nippo jest chyba najlepszy i najbardziej widoczny po za tym czarne nalepki na lusterko to w moim przypadku porazka bo moj ea jest wlasnie wsciekle czarny :twisted: