Nasze Miśki - custom COLT by pawela
pawela - 25-07-2008, 17:08
rosomak1983 napisał/a: | Paweła przypomominam ze jesli Ci zalezy na wygladzie oryginału skombinuj sobie emblemat na przód!!! Od razu inaczej będzie wygladał! |
Patrz zapomniałem o tym. I zgadzam się. Emblemat był, ale ktoś sobie go pożyczył...
I przyznam, że mam na niego chrapkę, już szukam
londolut napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | Paweła przypomominam ze jesli Ci zalezy na wygladzie oryginału skombinuj sobie emblemat na przód!!! Od razu inaczej będzie wygladał! | Głowienie się kolesi w beemach "Co to za fura siedzi mi na dupie przy 170km/h" jest bardziej nakręcające niż wygląd oryginału |
HaHaHa No tak, coś w tym jest
rafq - 26-07-2008, 14:23
pawela napisał/a: |
i tymczasowy dupowóz kolegi rafq : dreswagen JETwagen
|
Oczywiście zbieram na kolejnego colta nie myślcie sobie że zamierzam się tym wozić nie wiadomo ile poza tym nie moje
głębokie ukłony w stronę naszego dyżurnego fotografa-grafika
Rafal_Szczecin - 01-08-2008, 08:15
pochwal sie
Marino - 01-08-2008, 13:16
widzę ładne coś.... rafq, ładne zdjęcia od Maklaka poprosimy, chłopaki kupili colta na spółkę, pracują też w tym samym obozie pracy, mam nadzieje ze razem mieszkać nie będziecie....
rafq - 01-08-2008, 15:20
Rafal_Szczecin napisał/a: | pochwal sie |
już niebawem
Marino napisał/a: | ładne zdjęcia od Maklaka poprosimy |
jak wyżej plus musimy go jeszcze złapać
Marino napisał/a: | chłopaki kupili colta na spółkę, pracują też w tym samym obozie pracy, mam nadzieje ze razem mieszkać nie będziecie.... |
Prawie jak bracia
pawela - 01-08-2008, 15:29
no to uchylę rąbka tajemnicy
Po tygodniach negocjacji udało się. Dziś na naszym podwórku zawitał II COLT ->
'93 CA5A GTI Kupiony od grzechocolt. Jesteśmy świadomi, że w colciaka musimy włożyć trochę pracy. Ale włożyliśmy jej wiele (a pieniędzy jeszcze więcej ) w moje CA4A i rafqa C52A to włożymy i w nasz wspólne GTi.
Na razie nowy colt będzie stał na podwórku, od czasu do czasu gdzieś go przegonimy. Oczywiście mój srebrny zostaje, uwielbiam to auto i będę nim dalej śmigał na co dzień.
Dziś na szybko 2 fotki robione komórką, gdy tankowaliśmy wracając do domu:
i 2, kiedy był jeszcze w rękach poprzedniego właściciela:
'
Na jutro mamy zaplanowane pogrzebać przy nim nieco, wszystko opiszemy.
PS, Ciągle mi się ręce trzęsą
Cytat: | Prawie jak bracia |
stary ile to już lat
rafq - 01-08-2008, 15:35
Z takich rzeczy na początek nadmienię, że na razie prowizorycznie poskładałem dolot, bo miał lewy zasys i misiek pracował bardzo nerwowo, wymieniłem żarówkę z prawej lampy, uruchomiłem i zamocowałem prawy kierunek tak jak fabryka przykazała
Dzisiaj pierwsza rzecz to regulacja wolnych, później zobaczymy.
Co do samej jazdy pierwszy raz jechałem do pracy z rogalem na twarzy, a zwleczenie się rano z łóżka było przyjemnością
Wczoraj zrobione 50 kilometrów i muszę niemiło stwierdzić, że jak to w GTI, wskazówka paliwa opada w oczach mimo delikatnej jazdy... Ale wrażenia z pracy motoru są bezcenne i pozostają na całe życie
Chyba się zakochałem...
pawela - 01-08-2008, 16:00
Cytat: | Wczoraj zrobione 50 kilometrów i muszę niemiło stwierdzić, że jak to w GTI, wskazówka paliwa opada w oczach mimo delikatnej jazdy... Ale wrażenia z pracy motoru są bezcenne i pozostają na całe życie |
Dlatego telefon nie odbierał
I dlatego ja dziś go zawijam
Anonymous - 01-08-2008, 16:32
rafq napisał/a: | wskazówka paliwa opada w oczach mimo delikatnej jazdy |
Wydaje Ci się-moje autko pali 9-10 nawet przy wyskokach około 200km/h
czarnuch23 - 01-08-2008, 18:05
az nie moge uwierzyc czerwien bo moj 1.6 przy jezdzie z predkoscia 200 po autostradzie z poznania skotlowal 9,8l na 100 a 1.8 jest bardziej lase na paliwo....
rafq - 01-08-2008, 18:52
pawela napisał/a: |
Dlatego telefon nie odbierał
|
Telefon padł, za dobrze się nim jeździło żeby wracać do domu i ładować koma poza tym jakoś tak nie po drodze było
Czerwien napisał/a: |
Wydaje Ci się-moje autko pali 9-10 nawet przy wyskokach około 200km/h |
Możliwe, w końcu te wskaźniki nie są miarodajne i nie pokaże co do litra
Byłbym zapomniał...
Niestety poglądowe, robione na szybko z koma...
Anonymous - 01-08-2008, 19:15
nice
Cezar - 01-08-2008, 22:32
no to gratuluje chlopaki zakupu
Marino - 02-08-2008, 09:45
rafq, pawela, bardzo tajemnicza sprawa... nic nikomu sie nie pochwalili, konspiracja niczym z filmu szpiegowskiego. gratulacje z powodu zakupu, no ale tak jak Paweła wspomniał colciak wymaga troche pracy i chodzenia przy nim.
pawela - 02-08-2008, 11:49
Marino napisał/a: | rafq, pawela, bardzo tajemnicza sprawa... nic nikomu sie nie pochwalili, konspiracja niczym z filmu szpiegowskiego. gratulacje z powodu zakupu, no ale tak jak Paweła wspomniał colciak wymaga troche pracy i chodzenia przy nim. |
hehe, a co mieliśmy się pucować a jakby nie wyszło... A tak się udało i pokazujemy Wam efekty.
W poniedziałek bierzemy się ostro za GTika
A to widok z mojego okna rano
|
|
|