Mazowieckie - Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy?
Gene - 25-08-2008, 17:13
Pozdrowcie Kordianak2 ode mnie. Ja nie dam rady, mam pieklo pracowo-zlotowe.
cns80 - 26-08-2008, 13:21
No i niestety wyskoczyła mi nieprzyjemna sprawa rodzinna
Nie będę mógł udać się z delegacją do kolegi.
Oczywiście wszystko jest aktualne i skoro nikt się nie wycofuje to proszę o kontakt ze mną w celu przekazania koledze gadżetów od organizatorów zlotu.
kordiank2, wracaj szybko do zdrowia
Anonymous - 26-08-2008, 13:53
Ja też niestety odpadam. Mamy nadal problem z Lancerem. Dziś wieczorem odbieramy go z jednego serwisu i prowadzimy do następnego (gaz). Do czwartku musimy mieć oba auta sprawne.
Bartek - 26-08-2008, 16:21
Proponuję termin czwartkowy (zbiórka do wylotu na Zlot w Otwocku) - dziś ja również odpadam....
czarnuch23 - 26-08-2008, 22:56
a tez dzisiaj nie dalem rady po pracy ubezpieczenie samochodu + troche spraw na miescie i wrocilismy o 21 do domu... Pozatym nawet bym niewiedzial jak ciebie szukac bo jakbym zapytal o kordianka napewno by zrobili oczy jak pieciozlotowki....
Pozostaje tylko zyczyc powrotu do zdrowia... ja w czwartek kibluje w pracy tak wiec sie nie pojawie... nie wiem jak z niedziela ale prawdoopodobnie to samo...
kordiank2 - 27-08-2008, 17:02
sorka, zę tak długo milczałem, ale nie było ze mną najlepiej po trasie z mojego szpitala na występy gościnne do otwocka - okupiłem to niezłym hardcorem bólu.
tym bardziej miło widzieć, że temat ma już drugą stronę. od razu mówię, że lepiej jednak odpuścić czwartek - ciężka droga przed wami, a i ja jestem jeszcze niewyjściowy. wyjaśniam, że w tej chwili tylko leżę i to taki nieestetyczny w pampersie i z cewnikiem, bo nie bardzo kontroluję zwieracze no i nie chciałbym zniesmaczyć wam długo oczekiwaną imprezę.
wolałbym widzieć auta a zwłaszcza was z nieco korzystniejszej perspektywy. wyobrażam sobie, że będzie to raczej spot, na którym przy okazji zajrzycie do mnie. przypuszczam, że za ok. tydzień będę miał wreszcie zabieg i w weekend, byłoby morowo popatrzeć i pomachać ze szpitalnego tarasu (w castell gandolfo takiego tarasu nie mają)
raz jeszcze ogromne sęksy za waszą mitsumaniaczą silną wolę wsparcia. postaram się na bieżąco informować co i jak ze mną - dziś np. czuję się całkiem, całkiem...
jeszcze tu zajrzę, bo na razie: kolacja
sobota 29.08
w poniedziałek mam scyntygrafię kości i stawów, a zabieg operacyjny mam w środę. czwartek - dochodzę do siebie na bloku operacyjnym, a w piątek wracam na salę nr 8... w sobotę powinienem łapnąć pion. no, przynajmniej takie są plany...
[ Dodano: 25-10-2008, 18:49 ]
łyżka gorzkiego dziegciu:
raczej słabo, czuję się zaniedbany
po czterech miesiącach przeniosłem się tu i wciąż nic
JayChyl - 05-11-2008, 12:18 Temat postu: Alternatywne spoty-TUTAJ dajemy info o "spontanach" Ja i kolega z Łomży (Eclipse 1G) będziemy w warszawie w Sobotę, więc tak myslimy o malym spociku mitsumaniakow = pierw spotkanie potem wyjscie do Pubu czy restauracji.
Godz 18-19 start
W razie pytań Priv lub tel: 505684839.
EDIT: Miejsce Lotnisko Bemowo przy Carefourze, tam gdzie miał miejsce spot Coltmanii. Przyjemne miejsce i nie było wtedy tłoczno. Kilka barów jest na miejscu więc
Mapka:
Lista chętnych:
1. JayChyl + 1
2. Rutek
Gene - 05-11-2008, 14:19
Obys tam znalazl miejsce w sobote wieczorem.
Misiek :) - 05-11-2008, 17:03
i ja bym mógł... tylko co z miejscem na parklingu... tylko na którą?
JayChyl - 05-11-2008, 17:11
Godzina 18-19
Juiceman - 05-11-2008, 18:20
A może coś 12-13Listopada wtedy będę w delegacji w Warszawie xD )
Maryjon - 05-11-2008, 22:26
Juiceman napisał/a: | A może coś 12-13Listopada wtedy będę w delegacji w Warszawie xD ) |
Coś chyba będzie się działo wtedy...
Spot
Gene - 06-11-2008, 07:52
Galerianie! Jeszcze aby bylo weselej nowy Bond wchodzi na ekrany. Zmiencie miejsce ustawki, dobrze radze.
ruslana81 - 06-11-2008, 10:37
Juiceman napisał/a: | 12-13Listopada wtedy będę w delegacji w Warszawie |
nooo, Juice, lepiej nie mogłeś trafić! Łobuzie Ty - obowiązkowo widzimy Cię na comiesięcznym spocie mazowieckim!
cns80 - 06-11-2008, 13:57
Juiceman, tak jak Asia napisała Zjesz sobie dobrą Pizzę i pogawędzimy
|
|
|