Nasze Miśki - projekt lancer
Rafal_Szczecin - 16-07-2008, 16:17
Dominik zapomnial jeszcze zapodac takimi smaczkami jak biale wahacze
a tu jeszcze pracy z budowy
dzis chyba lakierka
Anonymous - 17-07-2008, 19:40
dziś autko pierwszy raz wyjechało z warsztatu aby przejechać do znajomej lakierni, a także pasowania pozostałych elementów i przygotowania całości do lakierki.... prawdopodobnie za 3 tygodnie odbiór.... tylko szkoda że felgi które wybrałem nie są dostępne obecnie w europie, mam nadzieje że do zlotu fabryka alcara zdąży coś zrobić...
londolut - 17-07-2008, 21:53
Derpin napisał/a: | pasowania pozostałych elementów | Domin, mam nadzieję, że są też nakładki na tylne błotniki poszerzające samochód? Nie zaobserwowałem ich w zestawie na poprzednich fotach
Anonymous - 17-07-2008, 23:53
londolut napisał/a: | Domin, mam nadzieję, że są też nakładki na tylne błotniki poszerzające samochód? Nie zaobserwowałem ich w zestawie na poprzednich fotach |
posiadam pełny pakiet od evo 6 tme i tylko taki wyobrażam sobie na tym aucie, inaczej wogóle nie zabierałbym sie za projekt...
pozdrawiam wiernego fana ;D jeżeli uda się do zlotu (co zależy głównie od felg) to obiecuje crusing po mieście ;D
londolut - 18-07-2008, 13:51
Derpin napisał/a: | eżeli uda się do zlotu (co zależy głównie od felg) to obiecuje crusing po mieście ;D | Crusing to mi leży . Co do felg - skąd ty je ściągasz, że tak długo trzeba czekać?
Rafal_Szczecin - 18-07-2008, 22:38
sie nie interesuj jedyny model w polsce jeden z niewielu w europie (jezeli w ogole juz jakis jest ) i dluuuugi czas oczekiwania
londolut - 18-07-2008, 22:53
Rafal_Szczecin napisał/a: | jedyny model w polsce jeden z niewielu w europie | Pozostają Stany lub Azja bo Australia odpada Pochwal się
Anonymous - 19-07-2008, 01:16
londolut napisał/a: | Rafal_Szczecin napisał/a:
jedyny model w polsce jeden z niewielu w europie
Pozostają Stany lub Azja bo Australia odpada Pochwal się |
nic szczególnego... chodzi tylko o to że najprawdopodobniej nikt w polsce nie zamówił tych felg w kolorze białym informacja od kilku największych sprzedawców.
Anonymous - 19-07-2008, 01:16
nic szczególnego... chodzi tylko o to że najprawdopodobniej nikt w polsce nie zamówił tych felg w kolorze białym informacja od kilku największych sprzedawców.
Anonymous - 19-07-2008, 01:47
naprawde nic szczególnego, chodzi raczej o kolor felg, nikt w polsce z tego co mówią oficialni dystrybutorzy nie zamówił tego modelu felg, a czas oczekiwania wynika raczej ze słabego zainteresowania wzorem w tym kolorze.... ale jak by nie patrzeć fajnie że ludzie ich nie biorą bo trzeba długo czekać tym lepiej dla mnie
rafq - 30-07-2008, 14:57
Bardzo ładny projekt, z niecierpliwością czekam na dalszą relację
londolut - 30-07-2008, 15:00
Domin, Rafi jakieś świeże informacje na temat Lancerka?
Rafal_Szczecin - 01-08-2008, 19:21
sa nowe informacje .
jak widac prace troche sie przeciagaja . na szczescie wszystko idzie do przodu .
na dzien dzisiejszy auto wyglada tak :
wszystkie lakiery, podklady, bazy i inne pierdoly zakupione, lakier jest poprostu piekny super jest to, ze w ciemnosci mieni sie na calkowicie inny kolor niz pod sloncem
zaczepy na maske made by sparco - sa , przyszla tez siatka na wlot powietrza i przedni zderzak, lecz za krotka i trzeba ja odeslac , maja przyslac dobra.
EVO odbylo juz tez swoja pierwsza jazde tak jak stoi teraz i wiekszosc ludzi w naszym wieku robila poprostu tak nie wiadomo czy zdazymy z felgami, i jest to chyba w tej chwili najwiekszy problem ... jezeli nie zdaza przyjsc, to sciagne felgi z colta i przyjedziemy EVO na bucikach z cojota
Olek - czlowiek ktory pasuje elementy, powiedzial ,ze do soboty wieczor postara sie zlozyc caly bodykit , tak zeby lakiernik mogl wkroczyc i pryskac auto . jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem,to pod koniec przyszlego tygodnia EVO powinno byc juz cale polakierowane, lecz jeszcze nie skonczone, by wszystko bylo tip top , EVO zostanie odstawione do zakladu w ktorym poprawia tylnia lotke - bo przy odlewie im troszke nie wyszla, pozniej z zakladu znow do lakiernika - by ja polakierowal oraz przytwierdzil do klapy i to tyle, wtedy zostaje juz tylko czekanie na felgi i zlot - lub w odwrotnej kolejnosci
a takie auta sa robione w warsztacie w ktorym rzezbione jest EVO :
jak widac opona to walec 305/35/24
londolut - 02-08-2008, 05:05
Rafal_Szczecin napisał/a: | jezeli nie zdaza przyjsc, to sciagne felgi z colta i przyjedziemy EVO na bucikach z cojota | No i takie myślenie mi się podoba
Teraz tylko podziel się ze mną na ucho jaki to wzór/kolor alu będzie lub kolorek autka Już nie mogę się doczekać aż EVO będzie poskładane w całość.
Matejko - 02-08-2008, 07:08
Rafal_Szczecin napisał/a: | a takie auta sa robione w warsztacie w ktorym rzezbione jest EVO : |
a zrobili go juz, bo dzisiaj mam odebrac
|
|
|