To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

Rafal_Szczecin - 16-07-2008, 16:17

Dominik zapomnial jeszcze zapodac takimi smaczkami jak biale wahacze

a tu jeszcze pracy z budowy

dzis chyba lakierka :)

Anonymous - 17-07-2008, 19:40

dziś autko pierwszy raz wyjechało z warsztatu :) aby przejechać do znajomej lakierni, a także pasowania pozostałych elementów i przygotowania całości do lakierki.... prawdopodobnie za 3 tygodnie odbiór.... tylko szkoda że felgi które wybrałem nie są dostępne obecnie w europie, mam nadzieje że do zlotu fabryka alcara zdąży coś zrobić...

londolut - 17-07-2008, 21:53

Derpin napisał/a:
pasowania pozostałych elementów
Domin, mam nadzieję, że są też nakładki na tylne błotniki poszerzające samochód? Nie zaobserwowałem ich w zestawie na poprzednich fotach :P
Anonymous - 17-07-2008, 23:53

londolut napisał/a:
Domin, mam nadzieję, że są też nakładki na tylne błotniki poszerzające samochód? Nie zaobserwowałem ich w zestawie na poprzednich fotach :P

posiadam pełny pakiet od evo 6 tme i tylko taki wyobrażam sobie na tym aucie, inaczej wogóle nie zabierałbym sie za projekt...

pozdrawiam wiernego fana ;D jeżeli uda się do zlotu (co zależy głównie od felg) to obiecuje crusing po mieście ;D

londolut - 18-07-2008, 13:51

Derpin napisał/a:
eżeli uda się do zlotu (co zależy głównie od felg) to obiecuje crusing po mieście ;D
Crusing to mi leży :mrgreen: . Co do felg - skąd ty je ściągasz, że tak długo trzeba czekać?
Rafal_Szczecin - 18-07-2008, 22:38

sie nie interesuj :D jedyny model w polsce :) jeden z niewielu w europie (jezeli w ogole juz jakis jest ) :D i dluuuugi czas oczekiwania :)
londolut - 18-07-2008, 22:53

Rafal_Szczecin napisał/a:
jedyny model w polsce :) jeden z niewielu w europie
Pozostają Stany lub Azja bo Australia odpada :P Pochwal się :twisted:
Anonymous - 19-07-2008, 01:16

londolut napisał/a:

nic szczególnego... chodzi tylko o to że najprawdopodobniej nikt w polsce nie zamówił tych felg w kolorze białym :P informacja od kilku największych sprzedawców.

Anonymous - 19-07-2008, 01:16

londolut napisał/a:

nic szczególnego... chodzi tylko o to że najprawdopodobniej nikt w polsce nie zamówił tych felg w kolorze białym :P informacja od kilku największych sprzedawców.

Anonymous - 19-07-2008, 01:47

londolut napisał/a:

naprawde nic szczególnego, chodzi raczej o kolor felg, nikt w polsce z tego co mówią oficialni dystrybutorzy nie zamówił tego modelu felg, a czas oczekiwania wynika raczej ze słabego zainteresowania wzorem w tym kolorze.... ale jak by nie patrzeć fajnie że ludzie ich nie biorą bo trzeba długo czekać :D :D tym lepiej dla mnie :D

rafq - 30-07-2008, 14:57

Bardzo ładny projekt, z niecierpliwością czekam na dalszą relację :!: :shock:
londolut - 30-07-2008, 15:00

Domin, Rafi jakieś świeże informacje na temat Lancerka?
Rafal_Szczecin - 01-08-2008, 19:21

sa nowe informacje .
jak widac prace troche sie przeciagaja . na szczescie wszystko idzie do przodu .
na dzien dzisiejszy auto wyglada tak :

wszystkie lakiery, podklady, bazy i inne pierdoly zakupione, lakier jest poprostu piekny :) super jest to, ze w ciemnosci mieni sie na calkowicie inny kolor niz pod sloncem :P :)
zaczepy na maske made by sparco - sa , przyszla tez siatka na wlot powietrza i przedni zderzak, lecz za krotka i trzeba ja odeslac , maja przyslac dobra.

EVO odbylo juz tez swoja pierwsza jazde tak jak stoi teraz i wiekszosc ludzi w naszym wieku robila poprostu tak :shock: :shock: :D nie wiadomo czy zdazymy z felgami, i jest to chyba w tej chwili najwiekszy problem ... jezeli nie zdaza przyjsc, to sciagne felgi z colta i przyjedziemy EVO na bucikach z cojota

Olek - czlowiek ktory pasuje elementy, powiedzial ,ze do soboty wieczor postara sie zlozyc caly bodykit , tak zeby lakiernik mogl wkroczyc i pryskac auto . jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem,to pod koniec przyszlego tygodnia EVO powinno byc juz cale polakierowane, lecz jeszcze nie skonczone, by wszystko bylo tip top , EVO zostanie odstawione do zakladu w ktorym poprawia tylnia lotke - bo przy odlewie im troszke nie wyszla, pozniej z zakladu znow do lakiernika - by ja polakierowal oraz przytwierdzil do klapy i to tyle, wtedy zostaje juz tylko czekanie na felgi i zlot - lub w odwrotnej kolejnosci :P

a takie auta sa robione w warsztacie w ktorym rzezbione jest EVO :

jak widac opona to walec 305/35/24

londolut - 02-08-2008, 05:05

jezeli nie zdaza przyjsc, to sciagne felgi z colta i przyjedziemy EVO na bucikach z cojota
No i takie myślenie mi się podoba :)
Teraz tylko podziel się ze mną na ucho jaki to wzór/kolor alu będzie lub kolorek autka :D Już nie mogę się doczekać aż EVO będzie poskładane w całość.

Matejko - 02-08-2008, 07:08

a takie auta sa robione w warsztacie w ktorym rzezbione jest EVO :

a zrobili go juz, bo dzisiaj mam odebrac :?: :wink: :twisted: