To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - bluza polarowa to stary temat jest juz nowy;)

stary alfer - 08-12-2008, 20:11

KrX napisał/a:
Jakość polaru nie zniewala no ale ... gdyby miał to być campus bluza kosztowałaby 250pln

Haft jest cholernie drogi.

W każdym razie logo Mitsumaniaki na plecach jest chyba największe z dotychczasowych ;)

Cezar - 08-12-2008, 20:34

no fajne, to kiedy bedzie 2 lista? :P
:wink:

jawaldek - 08-12-2008, 21:07

KrX napisał/a:
.. i na koniec Polski już dotarła .... L-ka w sam raz dobra na 180 cm wzrostu. Jakość polaru nie zniewala no ale ... gdyby miał to być campus bluza kosztowałaby 250pln.

Ogólna ocena +5 !!

dobra robota EREMITA :lol: :lol: :lol:

To jutro czekam listonosza,ze Śląska do Zakopanego już nie daleko.Tylko ten śnieg i ślizgawica :? Pozdrówka i gratulacje że już dostaliście bluzy :)

Hiszpan - 08-12-2008, 22:34

jawaldek napisał/a:
To jutro czekam listonosza,ze Śląska do Zakopanego już nie daleko.Tylko ten śnieg i ślizgawica :? Pozdrówka i gratulacje że już dostaliście bluzy :)
Hehe, to do mnie dojdzie za dwa dni :D
Ze Śląska do Rzeszowa przez Zakopane....
....kawał drogi ;)

Anonymous - 09-12-2008, 05:33

Do mnie doszło, ale obejrzeć będę mógł dopiero w sobotę jak się zjawię w domu...
Juiceman - 09-12-2008, 13:27

Przed chwilą doszła paczka! Super bluza, a hafcik jest zajefajny :)
jawaldek - 09-12-2008, 14:13

Juiceman napisał/a:
Przed chwilą doszła paczka! Super bluza, a hafcik jest zajefajny :)

:lol: :lol: I ja też już dostałem przesyłkę :lol: :lol: Z wymiarami troszkę przesada ale jest superowska. Dzięki :) Pozdrówka :) Hiszpan to do Ciebie jutro ???? a może już dziś czeka :wink:

Hiszpan - 09-12-2008, 14:22

jawaldek napisał/a:
a może już dziś czeka

eee, nie :doubt:

Listonosz musiałby jeździć Evo X zamiast komarkiem ;)

Kris Galancik - 09-12-2008, 17:43

I do mnie dotarła :cheers: !!! Jest naprawdę świetna!!! Tylko i u mnie lipa z rozmiarem i mam trochę za dużą. Logo na plecach jest duże, ale w końcu jesteśmy Mitsumaniakami i nie ma się z tym co kryć. To nie bluza na codzień tylko wyjściówka na spoty itd. więc moja ogólna ocena to DUUUUUUUUUUŻE 5+.
Eremita - KAWAŁ dobrej roboty. Dzięki!!!

Hiszpan - 09-12-2008, 19:28

Jednak chyba zamienił tego komarka na coś szybszego, bo późnym popołudniem bluza dotarła i do mnie :D

eremita, wieeelkie dzięki.
Bluza jest zajefajna. Dzięki rozmiarówce i dokładnym pomiarom mnie udało się trafić z rozmiarem :P Jest w sam raz :thumbleft:

u157 - 09-12-2008, 21:15

I moja już dotarła, jest super, tylko teraz potrzebna okazja żeby się w niej pokazać :wink:
Podziękowania i uznanie dla ermity za doprowadzenie sprawy do końca. :prayer:

Anonymous - 11-12-2008, 19:51

Hiszpan napisał/a:

eremita, wieeelkie dzięki.
Bluza jest zajefajna. Dzięki rozmiarówce i dokładnym pomiarom mnie udało się trafić z rozmiarem :P Jest w sam raz :thumbleft:

Właśnie odebrałem swoją bluzę z poczty. Jak za tę kasę jest super i tak samo jak Hiszpan idealnie trafiłem w rozmiarówkę.
Podziękowania dla organizatora polarowej akcji - eremita odwaliłeś kawał porządnej roboty i to w krótkim czasie - dzięki bardzo.
No i tym sposobem, póki co, jesteśmy wyłącznymi posiadaczami limitowanej serii tylko piętnastu tak wyhaftowanych klubowych polarków w całej Polsce, a pewnie nawet i na świecie ;) .
Jutro rano polar powieszę w samochodzie na oparciu swojego fotela - i niech się gapią na nasze logo z tyłu bluzy, a co :-) .

iruszaks - 14-12-2008, 20:49

Dzięki wielkie. Bluza rewelka!!!! :p :p :p
Anonymous - 15-12-2008, 05:33

Odebrałem wreszcie swoją, i jestem wielce zadowolony!!! Rozmiar taki jak powinien i jakość taka jak powinna. eremita - wielkie dzięki!
Adaho_krak - 15-12-2008, 10:05

Moja też dotarła dopiero dziś :) Dzięki wszystkim zaangażowanym w sprawę :)