Świętokrzyskie - Witamy w świętokrzyskim 

slaweko72 - 29-01-2009, 09:09
  Witam Wszystkich MitsuManiaków ze świętokrzyskiego   

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego zacnego grona.

Była Skoda, miała być Mazda a skończyło się na Outlander'ze. Chyba źle nie wybrałem?

Pozdrawia,

Sławek
												 sion2002 - 29-01-2009, 09:18
  My mielibyśmy żle przyjąć? Serdecznie i z radością witamy     

Pozdrawiam

Szymon
												 Havoc - 03-02-2009, 08:43
  Witamy witamy i na zlot zapraszamy. Sam bym pojechał. Podejmujemy jakąś inicjatywę?    W końcu nowy rok już, zima znika co trochę, a nóż widelec trafimy na dobrą pogodę.
												 Korona - 03-02-2009, 12:26
  Witam mitsumaniakow ze świętokrzyskiego. Od niedawna jestem posiadaczem carismy 1,8 glx a więc jestem i mitsumaniakiem    Jestem z Jędrzejowa a obecnie pomieszkuje sobie w Ck. To tyle o sobie. Pozdro
												 Anonymous - 03-02-2009, 12:35
  Witamy   
												 cactooz - 03-02-2009, 17:35
  Korona, witaj, mamy tu taką niepisaną umowę że nowy forumowicz musi na spocie opić wszystkich już obecnych    , tymbardziej witamy gorąco.

Havoc, czyżby ktoś zapraszał w swoje strony?   
												 Havoc - 03-02-2009, 23:30
  A dlaczego by nie    Tylko jeśli chodzi podejmowanie się organizacji jako takiej to gorzej, brak czasu plus sam fakt, że Skarżysko nudne miasto    Choć nad zalew, ognisko i piwko zawsze można się wybrać   

Nie wiem jak wcześniej zloty wyglądały, nie bywałem, więc sam tu z niczym wyskakiwać nie chcę. Ale propozycja jest, w końcu z chęcią zobaczę w pełni sprawne i ładne miśki, mój czeka i doczekać się porządnego remontu nie może. Ale nie sprzedam, za piękna buda  
												 Korona - 06-02-2009, 15:47
  Hehe. No nie wiem cactooz może w Tesco braknąć browca na tylu forumowiczów ze świętokrzyskiego      No i nie wiem kiedy sie na jakiś spot wybiorę bo dla mnie tylko te w okolicach CK wchodzą w grę bo ja biedny student   
												 cactooz - 06-02-2009, 23:53
  No to 21 II na parkingu KCK student powiadasz, więc Centrum Kultury nie powinno być Ci obce   

Jutro wyślę wszystkim PW
												 piomic - 07-02-2009, 08:20
  Ale ze mnie cham!

Kręcę się tu jak u siebie chyba od pół roku a jeszcze się nie przywitałem...

Od trzech miesięcy latam takim czerwonym (oriental red znaczy) sedanem z lotką na klapie i TSK na obu końcach - nie mylić z tym bez lotki, on lata od wiosny - głównie trasą TSK-TK. To mój pierwszy Misio, ale chyba nie ostatni.
												 Woland.AG - 14-04-2009, 10:01
  Hej!

Witam wszystkich ze świętokrzyskiego. Mitsu mam od listopada 2008, czerwona carisma GLS, wykręciłem już nią prawie 8 tyś. km. Według mnie świetne autko, jak go zmienię to też na Miśka   
												 cactooz - 14-04-2009, 10:26
  Woland.AG, witaj, bardzo dobrze że autko cieszy     

I życzę kolejnych tysięcy w szczęśliwym związku.
												 Woland.AG - 16-04-2009, 10:26
  Drobne i upierdliwe "awarie" się zdarzają, np. ostatnio zablokowało mi tylne drzwi za kierowcą, ale ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do tego autka  
												 oerdei - 04-08-2009, 15:39
  Witam wszystkich Mitsumaniaków świętokrzyskich.

Mam żółtego Colta CA0 od paru miesięcy i się zakochałem.

Nie zmienię i nie zamienię   

Pozdrawiam.
												 cactooz - 04-08-2009, 22:06

| oerdei napisał/a: | 	 		  | Colt CA0 1,8 16V DOHC | 	  

Też bym się zakochał!

Witam i pozdrawiam.

| 

|  

|