Nasze Miśki - CoJ0t
Anonymous - 07-12-2008, 02:07
no co mam powiedzieć brat ?
zrobiony z klasą i tyle
ale zderzak ładnie wymyśliłem co chłopaki ??
jeszcze tylko power rure trzeba wstawić zamiast zaślepki co by ten potwór pod maską miał czym oddychać
edit: nie ma jeszcze pełnego składu na konkurs auta miesiąca wiec może... ??
Rafal_Szczecin - 07-12-2008, 02:10
pomysl tak nie do konca Twoj wiec sie nie zachwalaj
dostajesz "pomogl" za wklad pracy w cojota
thx
pelen efekt bedzie gdy dojda swiatla z USA, auto siadzie blizej ziemii i dostanie zlote felgi. wtedy colcina zostanie skonczona z zewnatrz
rosomak1983 - 07-12-2008, 02:18
hehe no cieszy ze Cojocik juz jezdzi. Kolorek pasuje i autko wyglada ładnie, choc tego brokatu nie widac wogóle. Macie jakas tendencje do jeżdzenia bez rejestracji ?
hehe to moze sie mandatem skończyc a za to byłby piękny gadzet do Cojota.
Chciałem spytac czy to malowanie było spowodowane chcecia zmiany barwy czy poprzedni lakier był w złym stanie?
rosomak1983 - 07-12-2008, 02:20
Cytat: | edit: nie ma jeszcze pełnego składu na konkurs auta miesiąca wiec może... ?? |
co to jest?
Matejko - 07-12-2008, 04:17
czekam na foty za dnia przodu - bo poki co patrzac na te zdjecia to u mnie w cari lepiej wyglada owa dokladka
Anonymous - 07-12-2008, 04:31
Matejko napisał/a: | czekam na foty za dnia przodu - |
Ty to wszystko w dzień chcesz oglądać P
rosomak1983 napisał/a: | choc tego brokatu nie widac wogóle. |
noc jest i słońca brak ;/
rosomak1983 napisał/a: | Macie jakas tendencje do jeżdzenia bez rejestracji ? |
jak można to dlaczego nie :> ??
rosomak1983 napisał/a: | Chciałem spytac czy to malowanie było spowodowane chcecia zmiany barwy czy poprzedni lakier był w złym stanie? |
mi sie wydaje że rafał chciał po prostu troszkę odmienic cojota, przy okazji zamontowania dokładki do zderzaka, progów i gładzenia tylnej klapy oraz miejsca po antenie i tak by dużo elementów wymagało malowania, więc czemu nie dodać do kolorku czegoś nowego... a sprawa lakieru hmm raczej każdy lakier po 10 latach normalnego użytkowania nie wygląda tak jak dopiero co wypuszczony spod rąk lakiernika teraz błyszczy sie i mieni jak przysłowiowe jaja u psa
Rafal_Szczecin - 07-12-2008, 09:48
rosomak1983 napisał/a: | Kolorek pasuje i autko wyglada ładnie, choc tego brokatu nie widac wogóle |
widzisz, a tak sie martwiles ,ze bedzie zle, ze tamten tak Ci sie podobal mowilem, ze bedzie dobrze
rosomak1983 napisał/a: | Macie jakas tendencje do jeżdzenia bez rejestracji ? |
ogolnie mysle nad tym, co by z przodu nie zamontowac kwadratowej tablicy, ale jeszcze zobaczymy narazie jezdze bez bo ladnie wyglada no i prawo na to pozwala rosomak1983 napisał/a: | Chciałem spytac czy to malowanie było spowodowane chcecia zmiany barwy czy poprzedni lakier był w złym stanie? |
malowanie bylo spowodowane tym, ze auto wymagalo jak sam widziales wyklepania blotnika, oraz maski czyli mamy juz 2 elementy, do tego tylnia klapa i pas pod klapa ( bo klapa wygladzana ) czyli juz 4 elementy, do tego progi i usuniecie listw + malowanie zdezraka - bo przyszla dokladka, nie oplacalo sie malowac kilku elementow bo cena bylaby podobna, natomiast dorzucajac pare stowek moglem zrobic calosc ( czyli z auta pozbede sie wgniotek,antenki itp ,a przy okazji moge dodac sobie brokacik ) , tak wiec tez tak uczynilem
Matejko napisał/a: | czekam na foty za dnia przodu - bo poki co patrzac na te zdjecia to u mnie w cari lepiej wyglada owa dokladka |
cari ogolnie jest idealna, tylko niektorym nie podobaja sie alusy
Matejko - 07-12-2008, 09:55
Rafal_Szczecin napisał/a: | cari ogolnie jest idealna, tylko niektorym nie podobaja sie alusy |
wlasnie:)
tyle ze ja o dokladce mowilem a nie o cari
pawela - 07-12-2008, 10:24
jak zwykle na zdjęciach Braci D nic nie widać
rosomak1983 - 07-12-2008, 13:30
Rafal_Szczecin napisał/a: | widzisz, a tak sie martwiles ,ze bedzie zle, ze tamten tak Ci sie podobal mowilem, ze bedzie dobrze |
bo tamten mi sie podobał ten aktualny zreszt też... Czasami jak jest dobrze to nie ma co kombinowac. W tym wypadku wyszło na plus.
Rafal_Szczecin napisał/a: | co by z przodu nie zamontowac kwadratowej tablicy |
to akurat bedzie na duzy minus...
Rafal_Szczecin - 07-12-2008, 13:38
pawela napisał/a: | jak zwykle na zdjęciach Braci D nic nie widać |
przyjedz do szczecina, to zobaczysz baaa dam Ci sie nawet przejechac
rosomak1983 - 07-12-2008, 13:52
Dokładki i progi to strzał w dyche. Jeszcze swiatełka i bedzie pretendował do najładniejszego CJO na forum
Rafal_Szczecin - 07-12-2008, 13:54
rosomak1983 napisał/a: | Dokładki i progi to strzał w dyche. |
dlatego tyle szukalem oryginalnych progow (7 miesiecy ) nie chcialem nic innego, musialy byc ori.
rosomak1983 napisał/a: | Jeszcze swiatełka |
swiatelka przyjda dopiero pod koniec roku lub na poczatku przyszlego
lecz i tak zagoszcza na stale dopiero gdy sie ociepli (jak juz pisalem, to jest wersja zimowa colta czyli zwykle lampy i stalowe felgi ) , wersja letnia bedzie wygladala na zlotych felgach, soczewkowych czarnych lampach i sportowych sprezynach
pawela - 07-12-2008, 13:58
Rafal_Szczecin napisał/a: | pawela napisał/a: | jak zwykle na zdjęciach Braci D nic nie widać |
przyjedz do szczecina, to zobaczysz baaa dam Ci sie nawet przejechac
|
trochę za daleko
Teraz naprawdę mi się podoba! Wygląda 'cyborgowo'
Kiedy ja pomaluję w końcu dokładkę i progi...
Marcin-Krak - 07-12-2008, 14:48
Tego brokatu to na tych fotkach trochę nie widać
Mam nadzieję że na żywo wygląda zacnie
Progi masz fajne
A i dlaczego diamenty z przodu są czarne Też są w brokacie
|
|
|