Opolskie - Spoty ;)
gigant87 - 13-04-2009, 22:08
Mi obojętnie, ale dobrze, gdyby było przy obwodnicy.
Może pod Karolinką?
Od mojej strony (przyjeżdżam od Kluczborka) jest jakiś zajazd kilka km przed Opolem. Tam gdzie jest ta szersza droga z wydzielonym poboczem. Może tam?
Gdzie organizatorzy postanowią, tam podjadę
Marti - 14-04-2009, 09:37
Cytat: | A z tego nas nie wyproszą? | tego się obawiam..... mógłbym załatwić pozwolenie ale za mało czsu na załatwianie tego typu sprawy (wiem co mówię bo współpracowałem z Makro i dziwni ludzie tam pracują - bez obrazy)
W sobotę pod Karolinką może być gęsto ale nikt nas z tamtąd nie wygoni a od kiedy jest Leroy Merlin to parking jets przeogromny ..... Próbowałbym w tym miejscu jak coś to zawsze możemy przeskoczyć gdzie indziej - do tego czasu postaram się coś wymyśleć z Makro. Czasu mało bo muszę wysłać powiadomienie ze zmianą miejsca i nie chciałbym robić tego na ostatnią chwilę.....
Anonymous - 14-04-2009, 10:30
Ja tam jestem jednak za Dziadkiem. Z obwodnicy to dosłownie dwa kroki, parking spry i wątpię, że ktokolwiek będzie się rzucał, że tam jesteśmy. Nic załatwiać nie trzeba, tylko siadać i jechać.
Plex - 14-04-2009, 15:44
z makro wyprosić nie powinni. przecież nie będzie nas 30 albo więcej. a przecież to parking. jak coś to niech kilka osób weźmie karty makro i będziemy udawać że my na zakupy
parking u dzuadka też nie jest złym pomysłem (i panienki blisko)
Marti - 14-04-2009, 16:15
Plex napisał/a: | jak coś to niech kilka osób weźmie karty makro i będziemy udawać że my na zakupy | to nie jest zły pomysł.
Anonymous - 14-04-2009, 19:04
Plex napisał/a: | parking u dzuadka też nie jest złym pomysłem (i panienki blisko) | Nie ze względ na nawias w cytacie, ale ja nadal za tym właśnie parkingiem jestem. To co-głosowanie małe może?
tucci - 14-04-2009, 19:05
To co, znamy w koncu miejsce spotu i godzinke
Anonymous - 14-04-2009, 19:22
No właśnie nie znamy
Plex - 14-04-2009, 21:31
mamy do wyboru makro i dziadka. proponuję spotkać się pod makro (wszyscy trafią) a później pomyśleć czy jedziemy gdzieś nad wodę czy posiedzieć przy bezalkoholowym
Marti - 14-04-2009, 21:33
geckon napisał/a: | To co-głosowanie małe może? |
nie ma na to czasu
Data znana, godzina też a lokalizacja - jestem za Makro lub Karolinką ze względu na dużą ilość miejsca i łatwy dla większości dojazd. Jeżeli o mnie chodzi to nie znam lokalizacji zaproponowanej przez geckona dlatego się nie wypowiadam czy jest tam ok czy nie.
Do jutra pozostawię kwestię ustalenia miejsca. Proszę wybrać z pomiędzy tych lokalizacji które podałem a napewno wspólnie coś ustalimy......oby szybko jeżeli nie sam ustalę (bo ktoś musi )
Plex - 14-04-2009, 22:29
Marti, makro będzie ok bo w niedzielę pod karolinką to sajgon jest
Anonymous - 15-04-2009, 09:26
OK to ustalmy, że Makro-niech stracę A później gdzie?
Juiceman - 15-04-2009, 13:30
Czyli 15:00 18.04 pod Makro to jeszcze poprosimy ulicę jaką mamy wklepać w gps albo mapkę z google
Anonymous - 15-04-2009, 14:25
MAPKA do MAKRO
MAPKA do baru "U DZIADKA"
Marti - 15-04-2009, 15:19
geckon napisał/a: | MAPKA do baru "U DZIADKA" |
Wytrwały jesteś nie powiem
Temat wyklarował się sam na co liczyłem - nie ma to jak współpraca . Czyli wszystkie dane są, jak ktoś chce do mnie namiar w razie czego to na pw.
|
|
|