MitsuManiaki.com - Plastikowe Karty Klubowe
loki7777 - 26-12-2008, 10:08
A moze by jeszcze dodac gdzies z tylu nr klienta w IC?
akbi - 27-12-2008, 13:00
loki7777 napisał/a: | A moze by jeszcze dodac gdzies z tylu nr klienta w IC? |
NIE
To jest KARTA KLUBOWICZA - MITSUMANIAKA ... a nie Karta rabatowa do IC czy innej hurtowni części
jaca71 - 06-01-2009, 23:53
I na czym stanęło? Da się te karty zrobić czy zostajemy przy starych?
gulgulq - 09-01-2009, 06:36
właśnie - jka tam z karatami, głosowaniem nad wzorem itp??
akbi - 09-01-2009, 10:29
czekamy na wieści od Kiziora
Tony_Halik - 09-01-2009, 12:35
Taka moja probka zrobienia karty
Do kizior555 zapomnialem ze nie mozna zrobic metaliku a ten srebrny kolor to PANTONE 877C wiec raczej nie wyjdzie ale jak bedziesz chcial zrobic oddruk probny to daj jakos znac (PM, mail lub zwyczajnie odpowiedz) to wysle Ci wektor juz z podmienionym serbrnym.
Arnold - 13-01-2009, 18:20
Ja również pisałbym się na "plasticzek".
Może niedługo będą jakieś konkrety: wzory, kolory itp...
Może mogę podrzucić parę projektów?
Tony_Halik - 14-01-2009, 18:24
Arnold napisał/a: | Może mogę podrzucić parę projektów? |
Jak tylko masz ochote to wrzucaj projekty tutaj
Kris1980_147 - 01-02-2009, 21:27
Ja też jestem za plastikiem.
Najbardziej mi się podoba najnowszy projekt siudii z 25.12.2008 19:24 - zmieniłbym tylko rodzaj czcionki dla napisu "Karta Klubowa"
Drugie miejsce dla akbi 27.11.2008 18:39, z tym że widać na tif-ach zrobionych przez kizior555, że nie dokońca wyszło tak jak na projekcie
cactooz - 10-02-2009, 18:30
Właśnie dostałem maila od Kiziora,
Cytat: | W przyszłym tygodniu mogę coś zacząć z kartami plastikowymi (nareszcie), tylko przydało by się parę projektów wypróbować.
Nie mam za bardzo czasu napisać o tym na forum, ale jak dostanę mailem projekty, najlepiej w formacie wektorowym: corel, adobe illustrator, PostScript EPS, to coś popróbuję.
Może być na ten adres mailowy.
Jakbyś dał radę coś skrobnąć w moim imieniu o nadsyłaniu projektów kart plastikowych byłbym ogromnie wdzięczny. Ja spróbuję się zalogować w najbliższych dniach. (może starczy czasu...) |
mail na który należy wysyłać:
Anonymous - 15-02-2009, 17:03
Ja bym miał jeszcze takie pytanie
W związki z tym, że temat kart klubowych zaczyna nabierać już konkretnego wyglądu i zanosi się na to że teraz powstaną porządne plastiki mam prośbę.
Rozumiem, że jest możliwość wykonania ich jakoś w miarę tanio u kogoś z nas ale może by dowiedzieć się w jakieś firmie która zajmuje się tym profesjonalnie ile coś takiego by wyszło. Choci mi np o wykonanie karty czarnej ale tak jak widzę po kartach kredytowych można to zrobić bez białej ramki i na pełnych przejściach tonalnych. pytanie tylko czy to nie wyjdzie za drogo.
Wtedy mozna by numer klubowy robić wytłaczany z posrebrzanymi / pozłacanymi cyferkami, cała karta czarna i wyglądałoby to na prawde bardzo profesjonalnie.
Jeśli chodzi o dane na karcie to wystarczyłby nick, imię nazwisko i numer klubowy. więcej informacji lepiej nie umieszczać z różnych powodów:
1. auta nie ma co wrzucać bo autka się zmieniają (ja osobiście juz mam 3 misia i nie wiem którego miałbym wstawić )
2. miasto też niekoniecznie bo też są przypadki ze się ludzie przeprowadzają (też jestem takim przykłądem )
także mi się podoba pomysł akbiego pierwszy (z 27-11-2008) tylko przejścia dałbym jakieś nie takie schodkowe na podkładzie ewentualnie inny podkład i logo bardziej czerwone. no i albo polakierować to jakoś żeby był błysk albo jak to ostatnio w modzie na samochodach czarny mat
Co Wy na to?
Grześku - 16-02-2009, 11:33
Słuszne uwagi, w sumie ta karta ma nam służyć (identyfikacja, rabaty, promocje) a nie utożsamiać nas z danym samochodem czy miastem. Ewentualnie można zamieścić jeszcze na niej adres e-mail - tak na wszelki wypadek.
Też mnie korci karta droższa ale na wypasie, prestiż Panowie, prestiż
Uwex - 16-02-2009, 11:57
Jestem za ! Chętnie dopłacę za takie cudo
VirMan - 18-02-2009, 19:46
jakby się dało to na spocie w kwietniu albo zlocie w sierpniu baardzo chciałbym taką kartę otrzymać .. a ps. czytałem posty o znakach identyfikacyjnych i jakoś albo nie doczytałem ,albo nie piszłąo czy mamy coś oficjalnie ustalonego - i czy np bylaby naklejka z samym znaczkiem , bez białego tła - mam zielone diamante i by.. no cóż - białe kółko czy kwadrat jakoś mi wizualnie nie pasuje może innyu kolor tła ?
akbi - 19-02-2009, 09:02
VirMan napisał/a: | czy np bylaby naklejka z samym znaczkiem , bez białego tła - mam zielone diamante i by.. no cóż - białe kółko czy kwadrat jakoś mi wizualnie nie pasuje może innyu kolor tła ? |
kwestie naklejek powinieneś poruszyć w temacie naklejek
...ale tak szybko odpowiadając - to nie ma naklejek z tłem białym czy w ogóle jakimkolwiek tłem ...są 4 (a od jutra 6) kolorów naklejek - logo Mitsumaniaków
|
|
|