Outlander II GEN Techniczne - GAZ do outlandera II wersja USA
andreek03 - 18-03-2016, 14:55
mam outka II na gazie przejechane 100kk i zero problemów jedyne co to konczy sie parownik BRC( nie trzyma cisnienia) który osztuje około 900zł...ale instalacja ma juz 9 lat więc ma prawo się zepsuc ostatnio na serwisie instalacji(robiona o rok)wykręcono wtryski gazu wymyto w nafcie,nowe świece irydowe,filtr gazu regulacja komputerowa cisnienia wtrysków i smiga ..jedynie co to od tego parownika zapala sie kontrolka chek mil i na elm pokazuje wypadanie zaplonu 1 cylindra więc mus wymienic parownik tak stwierdili w serwisie gazowym i ASO MISTUBISHI bo tez pytałem u nich.
jaca-judo - 24-11-2021, 10:41
andreek03 napisał/a: | mam outka II na gazie przejechane 100kk i zero problemów jedyne co to konczy sie parownik BRC( nie trzyma cisnienia) który osztuje około 900zł...ale instalacja ma juz 9 lat więc ma prawo się zepsuc ostatnio na serwisie instalacji(robiona o rok)wykręcono wtryski gazu wymyto w nafcie,nowe świece irydowe,filtr gazu regulacja komputerowa cisnienia wtrysków i smiga ..jedynie co to od tego parownika zapala sie kontrolka chek mil i na elm pokazuje wypadanie zaplonu 1 cylindra więc mus wymienic parownik tak stwierdili w serwisie gazowym i ASO MISTUBISHI bo tez pytałem u nich. |
Cześć, mój Outlander II 3.0 z LPG ma problem z wypadaniem zapłonu na 1 cylindrze. Czy udało ci się naprawić Twój problem?
|
|
|