Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Cezar - 04-06-2006, 22:52
Hubert moze i kiedys tak bylo, ale teraz okresla sie tak autochtonow ...
Wiecej tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Hanys
I ja tak Ich nazywam, mam tez w rodzinie Hanysow i nikt z tego powodu sie nie obraza
Hubeeert - 04-06-2006, 22:55
OK nieważne - może i jestem przewrażliwiony.
A wogóle to wkurza mnie to adminowanie - człowiek nie może napisac tego co chce bo każdy czuje się opieprzony. Jackie zabierz mi admina.
A zreszta mam lepszy pomysł - sam go sobie zabiorę
O właśnie tak.
Maciek - 04-06-2006, 23:12
Hubeeert, słabo tak na niebiesko sie świecisz Aczkolwiek nie kolory czynią admina I tak wystajesz nie tylko wzrostem (bo tego nikt nie widzi) ale i ilością postów
McDoune - 05-06-2006, 01:29
JCH napisał/a: | McDoune napisał/a: | Jeślichodzi o doping to Łazienkowska bije Śląski na głowę |
Co to za stadion jest? Ile tam wchodzi ludzi? Na derby Warszawy wystarczy ale na nic więcej
A na doping to trzeba sobie zasłużyć |
No właśnie nie do końca się z Tobą zgodzę. Doping powinien być do końca, a psy na niektórych graczach to wieszmy dopiero po meczu... i dlatego Łazienkowska jest lepsza mimo że trochę mała
A reszta która nie dopinguje to niech ogląda mecz w TV, tam lepiej widać i komentowac można do woli...
Anonymous - 05-06-2006, 06:58
Hubeeert napisał/a: | Cezar napisał/a: | Nie mialem zamiaru nikogo obrazic | Hanys o ile wiem jest obraźliwe.
Co do dopingu - ja sie nie dziwię - tam byli ludzie z całej Polski. I wszyscy widzieli jak nasza "reprezentacja daje d*** |
Hmm
lepiej mówić ślonzok - hanys jak dla nas gorol - lekko obrazliwe a najlepiej mówić CIUL
co do Ł3 - ilość miejsc siedzących - 15 tysi-ale i to czasami za dużo jak reklamowcy naspraszaja swoich na krytą-chodzi mi o mecze repry -tzw:pikniory atmosfery nie zrobią i jeszcze te małyszowe trąby
ale nie ma co mówić-zobaczycie kawał dobrego kibicowania na i poza stadionem w wykonaniu Naszych
igi - 05-06-2006, 07:46
gumas_72 napisał/a: |
ale nie ma co mówić-zobaczycie kawał dobrego kibicowania na i poza stadionem w wykonaniu Naszych |
Hmmmmmm niechętnie ale przyznaje racje. NA Łazienkoskiej jest atmosferka sympatyczna. Czuc doping kibiców.
Mecze na Śląskim nie powinny się odbywac już nigdy. To co zrobili tam "kibice" ale i "reprezentacja" jest żałosne.
JCH napisał/a: | A na doping to trzeba sobie zasłużyć |
Jak wygrywają to nie sztuka dopingować. Wtedy wszyscy są ojcami sukcesów. Jak by był doping to może skończyło by się inaczej.
Hubeeert napisał/a: | Co do dopingu - ja sie nie dziwię - tam byli ludzie z całej Polski. |
Hubi na Legii też są ludzie z całej Polski. A dopingowanie wygląda inaczej i kibicują Polsce.
JCH - 05-06-2006, 08:27
igi napisał/a: | Mecze na Śląskim nie powinny się odbywac już nigdy. To co zrobili tam "kibice" ale i "reprezentacja" jest żałosne. |
Hehe ... żal Wam że nie macie takiego stadionu
A zresztą, co mnie to - ja tam byłem tylko na jednym meczu
igi - 05-06-2006, 08:34
JCH napisał/a: | igi napisał/a: | Mecze na Śląskim nie powinny się odbywac już nigdy. To co zrobili tam "kibice" ale i "reprezentacja" jest żałosne. |
|
Jacek takiego akurat nie żal
Anonymous - 05-06-2006, 08:56
JCH napisał/a: | igi napisał/a: | Mecze na Śląskim nie powinny się odbywac już nigdy. To co zrobili tam "kibice" ale i "reprezentacja" jest żałosne. |
A zresztą, co mnie to - ja tam byłem tylko na jednym meczu |
mamy
10-lecia wiekszy wypas od śląskiego
akbi - 05-06-2006, 09:21
Ja wiem że każdy jest za swoim, ale dlaczego Wy - Mitsumaniaki - tymi sprzeczkami o stadionach zniżacie się do poziomu zwykłych piłkarskich pseudokibiców.
Proponuję Adminowi skasować kilka ostatnich postów, wkońcu miał to być temat o M.Ś. w niemczech a nie o Polskich (warszawskim i chorzowskim) stadnionach
igi - 05-06-2006, 09:42
akbi, nie przesadzaj. Nikt tu (według mnie) nikogo nie obraża. Taka luźna dyskusja . Równie dobrze można powiedzieć że mitsumaniaki się kłócą które EVO jest lepsze
Anonymous - 05-06-2006, 09:46
igi napisał/a: | akbi, nie przesadzaj. Nikt tu (według mnie) nikogo nie obraża. Taka luźna dyskusja . Równie dobrze można powiedzieć że mitsumaniaki się kłócą które EVO jest lepsze |
dokładnie -taka dyskusja off topicowa-o futbolu
jak ktos chce poczytać kretynizmy w 80% na
www.kibice.net
zapraszam
JCH - 05-06-2006, 09:59
gumas_72 napisał/a: | mamy
10-lecia wiekszy wypas od śląskiego |
Hue, hue, hue .....
Tam się w coś gra teraz
Aaaa, faktycznie, w trzy karty
igi - 05-06-2006, 10:02
JCH napisał/a: | Hue, hue, hue .....
Tam się w coś gra teraz
Aaaa, faktycznie, w trzy karty |
He he dobre
Chooper - 05-06-2006, 16:15
Premier o operacji "Mundial 2006"
czy oni już nic innego nie mają do roboty niż wytyczanie tras dla 20 tysięcznej , II co do wielkości armiii kibiców na mundialu?
Ciekawe czy też planują przyjazd i konfrontację asów Janasa z kibicami na Okęciu
|
|
|