Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym...
eremita - 08-04-2009, 10:19
wczoraj byłem na filmie "Szybko i wściekle" i nie widziałem tam mitsu za to była konkurencja subaru
PiotrBe - 09-04-2009, 07:15
trzeba po prostu zrobic BOJKOT
Anonymous - 09-04-2009, 16:26
no no i ogólnie nakazać dystrybutorowi wycofanie wszystkich kopi i spalenia ich publicznie na rynku, a żeby tego było mało producentowi filmu nałożyć kare i musi wypłacić odszkodowanie wszystkim użytkownikom Mitsubishi w wysokości 10 krotnej pensji Baraka Obamy
PiotrBe - 10-04-2009, 08:59
Doczekałem się wresczie - mam zlożóne, jeżdzące pajero. Wczoraj troszkę potestowalem go nad Wartą i w lesie niedaleko;) Muszę przyznać, że radzi sobie naprawdę rewelacyjnie Wały przeciwpowodziowe nie stanowią dla niego zadnego problemu, między drzewami, też się super przeciska
Jeszcze kilka pierdół do poprawienia, ale to po święach(albo i w maju dopiero-$$), wpadnę na przegląd do sigmo-mitsumaniakowego warsztatu (pozdro Kosior)
eremita - 10-04-2009, 12:54
no to co robimy na szybko jutro spota po święcące dla koleżanki z Anglii i by zobaczyć nowy nabytek PiotraBe
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'
Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa
>>>>>>,<<<<<<<
Wesołych Świąt
Anonymous - 17-04-2009, 07:19
pozdro PiotrBe, i zapraszam nie tylko ciebie ale wszystkich którzy maja jakieś problemy z autkami
Anonymous - 17-04-2009, 17:38
kosior1975 napisał/a: | zapraszam nie tylko ciebie ale wszystkich którzy maja jakieś problemy z autkami | wpisz adres do polecanych warsztatow zeby byl ogolno dostepny jesli to nie problem ...sam musialbym sie wybrac na mala diagnostyke ukl kierowniczego
Anonymous - 17-04-2009, 21:12
cuuube, ja juz tam sie wpisalem ale dla przypomnienia podam jeszcze raz
ul Gnieznienska 13/15 (wjazd w podworko przed samym wiaduktem)
w Poznaniu
tel 662 96 11 55
PiotrBe - 17-04-2009, 21:32
zapiszę adres to może kiedys wpadnę na krótkie pogaduchy w czasie pracy
Czytałem o sigmie, zreszta Witek mi zdążyl powiedzieć, bo teraz to średnio mam czas na cokolwiek poza pracą. Współczuję, ale nie ma tego złego... przynajmniej szybciej będziesz miał 24V w kombi;D
3mam kciuki
Anonymous - 18-04-2009, 09:02
kosior1975 napisał/a: | juz tam sie wpisalem | gdzies mi umknelo
michu_872 - 18-04-2009, 23:04
...byłem dziś popatrzeć na torze i utwierdziłem się w przekonaniu, że nadeszła era V8
nissanowskie CA to już żadkość... SR-y to raczej doinwestowane... a jak zobaczyłem Z3 V8 doładowane kompresorem to "kopara" mi opadła
Anonymous - 19-04-2009, 00:01
kosior1975 a w jakich godzinach warsztat jest otwarty bo nie napisales . moze wpadlbym we wtorek pod wieczor swoim autem i moja kobieta micrą na ogledziny i ocene w co trzeba zainwestowac
Anonymous - 21-04-2009, 07:20
warsztat w zależności ile jest roboty czynny od 8 rano do oporu nie raz siedzimy nawet do 22-23 , tylko w tym tygodniu zmywamy się szybciej nawet kolo 15 muszę papiery powyprowadzać bo mi US kary dowali a tego nie chce tak wiec najlepiej umawiać sie na telefon, po za tym często podnośniki mam zajęte na grubych robotach a nie chce zrzucać auta na glebę i wypychać jak mam np. rozpięte zawieszenie
tak wiec zawsze proszę o telefon
Guciek69 - 22-04-2009, 15:45
Cytat: | co wam tylko przyjdzie do glowy |
przyszło mi do głowy że można by powoli myśleć o jakimś majowym spocie ;p czym wcześniej ustalimy tym więcej osób sobie jakoś czas zorganizuje ?
Anonymous - 22-04-2009, 17:06
Guciek69 napisał/a: | można by powoli myśleć o jakimś majowym spocie ;p czym wcześniej ustalimy tym więcej osób sobie jakoś czas zorganizuje | proponujcie date... ja jade w traske pilotowac gabaryt(4.7m szer 30m dlugie) z Chojnic do Gdanska
...ogolnie jestem bezrobotny a nie mam czasu na nic i nie wiem za co sie chwycic wiec ogranicze sie do rozeslania masowki z info a Wy zajmijcie sie ustaleniami
|
|
|