Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
karolgt - 19-01-2009, 00:07
rosomak1983 napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7457261
nie wiem czy o to Ci chodziło ale zaokrąglone nadkola w ciekawy sposób masz tu |
czasem nie tak jak w Proton Satria?
pawliku - 19-01-2009, 00:10
karolgt napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7457261
nie wiem czy o to Ci chodziło ale zaokrąglone nadkola w ciekawy sposób masz tu |
czasem nie tak jak w Proton Satria? | troche mi to wiochą zalatuje. nie lepiej było by to szpachlą poszerzyć ??
londolut - 19-01-2009, 06:17
rosomak1983 napisał/a: | nie wiem czy o to Ci chodziło ale zaokrąglone nadkola w ciekawy sposób masz tu | To są oryginalne poszerzenia do Colta.
karolgt napisał/a: | czasem nie tak jak w Proton Satria? | W Satrii nadkola są przyszpilone jakby nitami.
pawliku napisał/a: | troche mi to wiochą zalatuje. nie lepiej było by to szpachlą poszerzyć ?? | A szpachel to nie wiocha ?
Dla mnie te oryginalne poszerzenia są lepsze niż jakikolwiek szpachel. Jedynie czym można poprawić wygląd nie używając plastiku to dobrze wykonane błotniki z blachy.
Anonymous - 19-01-2009, 12:04
rosomak1983 napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7457261
to jest seria dokladka na blotniki do CA0 poza moim zasiegiem... ale spoko wlasnie oto chodzi jakeis foto propozycje od was ja kto widzicie zeby nie oszpecic autka
Anonymous - 19-01-2009, 12:36
londolut napisał/a: | Dla mnie te oryginalne poszerzenia są lepsze niż jakikolwiek szpachel. Jedynie czym można poprawić wygląd nie używając plastiku to dobrze wykonane błotniki z blachy. |
popieram nie chce szpachli.Szpachla przy "takiej" eksploatacji tego auta moze zwyczajnie popękac - bedzie w srodku klatka i obspaw budy.
Chcialbym takei nakladki jak w tym zóltym albo w satrii ale narazie pzoa zasiegiem , po prostu nigdzie nikt tego nie ma :/
pawliku - 19-01-2009, 14:08
londolut napisał/a: | to dobrze wykonane błotniki z blachy. | eee właśnie ot mi chodziło żeby tą blachę trochę poszerzyć
rosomak1983 - 19-01-2009, 15:27
londolut napisał/a: | po prostu nigdzie nikt tego nie ma :/ |
trza dobrze poszperac albo moze ktos jaki odlew by zrobił... Młotkiem chyba ori nakol nie pszerzy za bardzo zeby wygladały ładnie...a tym bardziej nie dostanie chyba takich nakol gotowych
Chociaz wiesz co mi przychodzi do głowy Browar... Dobry blacharza powinien Ci wspawac takie poszerzenia!!!! Oczywiscie nie obejdzie sie bez rzeżbienia ale jak bardzo chcesz mozna próbowac (kup jakis błotni tanio nawet pordzeiwiały na brzegu i zrób na próbe)
pawliku napisał/a: | londolut napisał/a:
to dobrze wykonane błotniki z blachy.
eee właśnie ot mi chodziło żeby tą blachę trochę poszerzyć |
no ale nie szpachla bez przesady...
Anonymous - 19-01-2009, 16:56
Wiem Wariacie pokombinuje na pewno bedzie rzeźba chyba ze cos ciekwszego wykminie...
Muchacho - 19-01-2009, 17:26
to moze takie poszeznie
Jogurt - 19-01-2009, 18:13
w monster garage poszerzali kijem baseballowym kij między nadkole i opone a drugi pacjent ruszał autem
Browar, a jakie gumy tam planujesz? bo moim zdaniem nie ma co przesadzać z szerokością jak to ma jeździć bokami bo 140KM to nie jest jeszcze Evo a dmuchać nadkola tylko po to żeby weszły kółka z tego gieteja to niebardzo
pawliku, rodzina ma fabrykę szpachli? na takie poszerzenia to by połowa miesięcznej produkcji poszła a auto by z miejsca nie ruszyło
londolut - 19-01-2009, 18:49
Muchacho napisał/a: | to moze takie poszeznie | Też dziś o tym myślałem jadąc z roboty Przód a`la Civic V gen. a na tył panel od samych drzwi.
Jogurt napisał/a: | Browar, a jakie gumy tam planujesz? | Z tego co pamiętam to walce 8,5" z czerwonego GTi, które jest dawcą.
Jogurt napisał/a: | w monster garage poszerzali kijem baseballowym | To nie poszerzenie tylko precyzyjne dopasowanie
Anonymous - 20-01-2009, 09:47
Panocki poszerze tak czy inaczej bo chce mu nadac taki wyglad jak temu gietejowi szwabskiemu - jest naprawe piękny.Felgi w gieteju maja 8 cali szerokosci takze parapet jest Maxi.Jeszcze tych kól nie sciagałem ale w papierach mam wbite jakies dystanse bo gumy wychodza minimalnie z obrysu auta efekt naprawe konkret...
Pochwale sie ze wczoraj odpalilismy czerwonego po raz pierwszy od 2003 roku tyle stal...
Po wymianach odpalil mozna powiedziec od kopa - bendiks uszkodzony.
Jazda - jezdzi sie jak rasową rajdowka , jeszcze ten dzwięk silnika miodzio uklad wydechowy jest uwalony na koncu bo tlumik odpadl i gdzies w tunelu srodkowym jeszcze czuc pod nogami strzaly przy redukcji i cieplo uff dla mnie bomba!.
Silnik chodzi ladnie równo tylko popychacze i zawory slychac wiec bede je robil jakos w przyszłym tygodniu tylko nie wiem skad ciagnac czesci najechetniej ori po dobrych cenach , musze sie rozglądnąc...
pozdrowki wariaty
rosomak1983 - 20-01-2009, 14:16
Browar napisał/a: | Panocki poszerze tak czy inaczej bo chce mu nadac taki wyglad jak temu gietejowi szwabskiemu |
a moze z niego zabrac nadkola!!! To chyba byłoby najprosciej!!!
Anonymous - 20-01-2009, 14:25
rosomak1983 napisał/a: | a moze z niego zabrac nadkola!!! To chyba byłoby najprosciej!!! |
przod no problem ale tyl slabo bo chce nastepny projekt z niego robic znowu...
musialbym je rozdmuchac tak jak w nim jest an iemam takiej maszynki, no ale blacharz powinien sobie poradzic...:)
rosomak1983 - 20-01-2009, 14:34
Browar napisał/a: | no ale blacharz powinien sobie poradzic...:) |
Brow bez pomocy blacharza sie nie obejdzie...
hmmm to ile ty bedziesz miał tych coltów... Zupełny świr...
|
|
|